Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjoner etter Swansea-kampen

Det var litt av en fotballkamp vi var vitne til i går, det var to lag som la opp til mye fin-spill og en del sjanser, som endte opp med poengdeling.

Bortekamp mot Swansea er ingen lett oppgave, og med kampen sett under ett er det nok ingen tvil om at Liverpool bør være fornøyde med å få med seg ett poeng.

Her er reaksjonene fra spillere, manager og fans etter kampen:

Brendan Rodgers etter kampen

Brendan var ganske fornøyd etter kampen, han uttalte til de offisielle sidene at han syntes de 65 første minuttene var bra, men at laget viser at de har et forbedringspotensial. Han ønsker ikke å legge så stor vekt på serieledelse, men fremhever at Liverpool ikke har tapt på 16 seriekamper, noe som ikke har vært vanlig kost for den røde siden av Merseyside.

Om debutantene sier Rodgers at han syntes de var gode og poengterer at de ikke har spilt mye de siste månedene. Om Sakho sier han at han spilte strålende, selv om han får minus på det andre målet. Moses får mye skryt, naturlig nok. Rodgers har opplevd at Moses har scoret på ham på Liberty Stadium, og hadde en følelse på at det var rett å la han spille i går. Det var et lurt valg.

Rodgers mener at skaden til Coutinho var avgjørende for at kampen snudde i Swanseas favør. Han forklarte også hvorfor Agger var skadet, dansken hadde prestert å bli skadet på treningsrommet da han ungikk en vekt på vei mot foten hans. Å få strekk på gymmen er nok ikke danskens største vikingskade.

Moses om kampen

Bør vel først nevnes at dette er enda en tittel undertegnede aldri trodde skulle bli brukt på bloggen, mens Moses naturlig nok var fornøyd med å score i debuten. Han mener det var et rettferdig resultat, og selv om de kunne ha vunnet, så er de fornøyde med ett poeng. Han sier han kan spille hvor som helst i angrep, og skryter spesielt av Coutinho og Sturridge. Sistnevnte var skuffa etter kampen, men fornøyd med at de ikke tapte og lover at de skal peise på til neste kamp.

Leserne om kampen

Ståle er enig med Rodgers, tapet av Cotinho var avgjørende for at kampen gikk fra seier til kamp mot tap;

Synes Coutinho fortjener bedre poengsum. Han var den offensive motoren i hele første omgang og til han ble skadet. Etter at han gikk ut fikk ikke Liverpool til noen ting offensivt.

Morten er som alltid positiv og optimistisk;

Men vi leder PL etter 4 kamper spilt. Forventer seier i neste kamp igjen. Dette slepper vi ikke taket i. YNWA.

Brynje ser fremover;

Jeg håper vi nå valser over Southampton til helgen, en type 3,4,5-0 seier med mange målscorere – bevise at vi ikke kun har hatt flaks i sesonginnledningen liksom…

Tanker om kampen

Det var mange som på forhånd trodde dette skulle bli en tung kamp, inkludert meg selv. Shelvey fikk det til å se ut som de fleste skulle få rett, men den godeste Shelvey viste storhet da han la opp til Sturridge minutter senere. Derfor var det imponerende at Liverpool snudde kampen, og styrte den gjennom hele førsteomgangen. Det så lenge veldig bra ut, men uten Cotinho var det tynt med spillere som kunne bygge opp spillet effektivt.

Da Liverpool var helt uinteresserte i å ta innkastet med ett minutt igjen av overtiden, brant det en tanke om at Swansea fortjente seieren. Det er ingen serieleder verdig å ikke ta sjansen der, i det minste ha interesse i å holde på ballen. Godt var det at poenget ble sikret, og det å eie kampen over så lang tid er imponerende når man spiller i Cardiff.

Min banens beste var Travelling Kop, makan til liv som ble lagd til tider, og det å overdøve Swansea-fansen er riktig imponerende. Nå er det på papiret enklere kamper i møte, og det kan bli hyggelige stunder for oss Liverpool-fans. Og vi leder fortsatt serien – det er alltid en hyggelig følelse å ta med seg.

Hva syntes du om debutantene i går, fortjener de fornyet plass i førsteelleveren? Ville vi vunnet hvis Cotinho ikke hadde blitt skadet?

5 Responses to Reaksjoner etter Swansea-kampen

 • Stein Tangen sier:

  Blei skremt av att me blei rævkjørt dei siste 25min.Her må laget opp eit par hakk.Når vi setter to mål må vi holde så tett bak att vi vin kampar.Vilje til å vinn ?Ironisk nok så fikk vi to asist av jojo.

  • Brynje sier:

   Ja, blei jævlig tungt på slutten der, egentlig hele andreomgang strengt talt…

   Nå får vi vise Southampton og resten av lagene i PL hvor skapet står til lørdag, vi trenger det nå…

 • oao sier:

  2 mål bør holde te seier borte. ble nok nåkså hektisk ,me noen skader før og i kampen.så ut som noen hadde tunge føtter på slutten.ser ut som sterling slit som feilvent spiller ,ikke bra innhopp.spilte godt som HB i u21 mot sunderland

 • Filip Nakwaski sier:

  Jeg føler at nå som skadelisten begynner og bli en liten beskymring med tanke på Coutinhos sin skulder, så vil jeg bare nevne at i de første tre kampene så virket det ikke at han var opp mot sitt beste som vi har erfart i hans tidlige kamper i forrige sesong og pre-sesong. Det kan skyldes at dette var tunge kamper der tette dueler preget så og si meste parten av kampene og det er ikke hans sterke side desverre(håper dette kan forbedre seg etterhvert). Men jeg fikk et inntrykk at det begynnte og løsne litt for vår lille ball magiker i Swansea kampen, der fintene satt og intesiten for og skape noe var tilstedet. Det som er litt spesielt er at vi har 6 navn som har skrevet seg på assit listen og 3 på scorings listen hittil i denne sesongen og desverre så har ikke vår kjære brasse havnet på noen av listene enda. Og det er virkelig syn med tanke på, at jeg begynnet se glimt av den gifte spiller Coutinho er. Hans kreativitet kommer til og bli sårt savnet i de 6 ukene han er ute, men jeg har tro at når start plassen blir ledig så har vi noe meget interessante spiller som er sugene etter spille tid. Luis Alberto kan være en slik type spiller, selv om han har et stykke igjen før vi kan sammenligne disse spillerne samme. Men jeg tror at for Luis sin del så kan Southampten kampen være en fin kamp for han, der motstanderen ikke er av den mest fysikk spillende sorten. Pochettino
  er en søramrikaner og ut i fra hva jeg har sett av laget hans, så er de ikke langt i fra vår fotball filosofi. Og med tanke på Moses så tror jeg i de neste kampene så er hans PL erfaring priceless nå som vi begynner og miste våre spillere som har allerede nok av kamper under belt til og kvitte seg stemplet som fersking. Og en ting til Coutinhos skade sank våre sjanser til og dra med oss alle 3 poengene betraktlig, vis man ser bort fra skaden så er 70% sikker på at vi kunne ta med alle 3 poenga hjem.

  YNWA

  • Tony Holm sier:

   Jeg kunne ikke vært mer enig i at Alberto burde starte kampen i dag, jeg håper virkelig han får sjansen fra start også, selv om et innhopp også kan gjøre susen. Som du skriver så er Southampton et type lag Alberto vil trives å spille mot, og han kan være det bindeleddet vi mister i Coutinho.

   Får ikke Alberto starte håper jeg Henderson tar en mer offensiv rolle enn han hadde mot Cardiff, han er såpass trygg og god med ball, og Liverpool kommer nok til å styre mye av kampen, og da tror jeg det er lurt å løfte Henderson på banen.

   Uansett, tapet av Coutinho er tungt å svelge, men når vi har klart oss uten Suarez i såpass mange kamper, så kan vi klare oss uten Coutinho også. Og nå er jo straks Suarez tilbake også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...