Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 3-1 Crystal Palace – Overbevisende overkjøring

Lov å danse etter en god prestasjonKamp på Anfield og Liverpool har muligheten til å ta en midlertidig serieledelse og Crystal Palace står på motsatt banehalvdel. Ian Holloway synger med da You’ll never walk alone runget over stadion, og Liverpool opprettholdte sin gode statistikk mot laget fra London.

Luis Suarez og Daniel Sturridge fikk mye skryt etter forrige kamp mot Sunderland, og forventningene var store til prestasjonene mot dumpekandidat Palace. Begge leverte hver sin scoring, og bidro til at laget fikk oppleve effektiv angrepsfotball, spesielt i førsteomgang.

Liverpool startet med følgende lag: Mignolet, Enrique, Sakho, Skrtel, Toure, Sterling, Gerrard, Henderson, Moses, Suarez og Sturridge.

Første omgang:

Det tar fem minutter før Liverpool-maskineriet setter igang, og scoringen sitter i det trettene minutt og det er Luis Suarez som er midtpunktet. Han spiller vegg med José Enrique, snubler i utgangspunktet og klarer ganske imponerende og skyte Liverpool i ledelsen i en liggende posisjon.

Noen minutter senere prøver Sturridge seg på et skudd rett utenfor sekstenmeteren. Keeper redder til en corner det ikke blir noe av. Liverpool kommer på nytt med en gang, en lang pasning fra Enrique spretter over Suarez i duell. Sturridge plukker opp ballen, betér seg som et uromoment og avslutter vakkert i mål. 2-0 på et snaut kvarter.

Halvveis ut i kampen kan Crystal Palace redusere, men trippelsjansen stoppes av blokkerende forsvarere og en god Mignolet. Etter en halvtime kan Sakho score selvmål da han sleiver et innlegg til corner.

Liverpool skal få en scoring til i første omgang, Suarez og Sterling spiller vegg fint, Sterling får en billig straffe da han opplever litt nærkontakt i sekstenmeteren. Steven Gerrard er sikkerheten selv, og ekspederer straffen i mål.

Førsteomgangen er en real fotballskole fra Liverpool til Crystal Palace, Suarez spilte på verdensklassenivå, og hele laget var klart dominerende og overkjørte Palace totalt gjennom hele omgangen.

Andre omgang

Man opplever fra første sekund at andre omgang er mer rolig enn første, Suarez prøver seg i ny og ne, men det spilles først og fremst på sikkerhet og ballinnehav, uten at det tas for mye sjanser. Liverpool styrer første halvdel av omgangen, mens Palace spiller seg inn og overtar noe av banespillet.

I det 65. minutt gjør Rodgers et dobbeltbytte; Moses og Sakho blir erstattet av Alberto og Agger.

Rett etter byttet får Enrique nesten sin tredje assist for dagen da han spiller en skrekkelig feilpasning i beina til Gayle som skyter langt over og utenfor. Han skal derimot få sin scoring ti minutter etter, Crystal Palace får et frispark og Campanha slår på hodet til Gayle som stusser inn reduseringen.

Med fem minutter igjen av ordinær tid får Liverpool nesten sin fjerde og igjen kombinerer Suarez og Sturridge fint, Sturridge avslutter på direkten med høyrefoten og treffer innsiden av stolpen og ut, nærmere scoring er det vanskelig å komme.

Aspas erstatter Sturridge noen minutter før slutt og viser klasse når han klarer å få et gult kort noen sekunder før kampen blåses av.

Spillerbørs:

Mignolet: 7 – Trygg og god med ballen i beina, har et par bra involveringer og kam lite gjøre på scoringen.

Enrique: 8 – Meget god kamp, har et par brølere av noen pasninger, men er knallgod gjennom hele kampen, trygg bakover og meget bevegelig offensivt. Tommel opp for to assist.

Sakho: 6 – Herlig i duellene og god på banespillet. Er lite å gjøre i førsteomgang og blir byttet ut i andre omgang.

Skrtel: 9 – Viser seg å være forsvarskongen i Liverpool akkurat nå, fantastisk i hodeduellene og har god vurderingsevne på når han skal spille rolig på bakken eller klarere. Plassen er klar trass konkurransen.

Touré: 8 – Ganske usynlig i første omgang, og positivt er det. Spiller meget god i andre omgang og er involvert spesielt de siste tjue minuttene. Tar gode valg hele veien.

Agger: 7 – Bra innhopp, viser trygghet, selv om man ser at det ikke er helt på topp. Snart tilbake i førsteelleveren.

Sterling: 7 – Ny rolle for Sterling og han klarte seg bra, selv om han var litt usikker på avgjørelser til tider. Blir litt veik i duellene og virket å ha glattere sko enn resten av gutta på banen. Er aktiv offensiv og utfordrer ofte, pluss for det.

Gerrard: 8 – I tospann med Henderson var kapteinen meget god, har en pasningsfot av en annen verden og viktig for å balansere spillet på midten. Har et mer defensivt ansvar og styrer spillet. God opptreden og fikk sitt 99 mål i seriesammenheng, snart jubileum for Gerrard.

Henderson: 8 – For en løpsmaskin! Tok over rollen til Lucas siden han var suspendert og gjorde en fin figur. Slår nesten ikke feilpasninger, like god som Gerrard til å ta riktige valg og løper utrettelig. Fantastisk form Henderson har, tipper det er fristende for Rodgers å beholde Henderson i defensiv rolle.

Moses: 7 – Spiller knallbra når han fører ball, har et godt tempo og løper i riktig rom og er flink til å utfordre. Absolutt en av hans beste opptredener i Liverpool-trøya.

Suarez: 9 BB – Førsteomgangen viste at rusten er borte og at Suarez er tilbake for fullt. Er et konstant uromoment, og utfordret Palaceforsvaret gjennom hele kampen. Ble litt sliten i beina etterhvert og kvaliteten var deretter, men lysten var gjennomsyret fra Suarez sin side. Tre scoringer på to kamper i serien etter returen.

Sturridge: 7 – Er veldig usynlig til tider, spesielt i andre omgang. Når han først kombinerer med Suarez så er det veldig bra, men har litt å gå på når det gjelder å dominere kamper. Pluss for klassescoring.

Alberto: 6 – Ok innhopp, prøvde å involvere seg, og klarte seg bra i to av tre involveringer. Har litt å gå på for å forstå spillesystemet og sin egen rolle, men viser seg verdig flere forsøk.

Er du enig i spillebørsen? Var det en god prestasjon fra Liverpool, eller er du skuffet for at andreomgangen ikke var bedre? Hvem var banens beste?

Har du lyst til å reise over å se vårt kjære Liverpool Football Club? Vel, da kan du besøke våre reisepartnere, de kan hjelpe deg med både billetter, hotellopphold og også fly om det er ønskelig. Bortebilletter kan også fremskaffes hos de fleste av våre partnere!

Besøk vår «Reisepartner-side» her!

9 Responses to Liverpool 3-1 Crystal Palace – Overbevisende overkjøring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...