Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjoner etter Newcastle-kampen

Captain Fantastic i hundreVi fikk (som alltid) en severdig kamp da Newcastle og Liverpool barket sammen på St. James Park i går. Vi fikk straffe, rødt kort og en kamp som bølget frem og tilbake. Mange kalte kampen årsverste for Liverpool sin del, mens andre var mer enn fornøyd med ett poeng, spesielt siden angrepsspillet satt tidvis, spesielt med Suarez i hovedrollen.

Luis Suarez spilte sin 100. kamp for Liverpool, Steven Gerrard scoret sitt 100. mål for Liverpool i Premier League og Sturridge tok over toppscorertittelen, så kampen hadde sine lyspunkt. Her er reaksjonene etter kampen:

Steven Gerrard om å nå 100 mål i serien

«Det er en god milepæl for meg og en stor personlig prestasjon«, sier Gerrard til de offisielle sidene etter kampen. Han mener at Newcastle startet kampen best og fortjente å ta ledelsen, men etter utvisningen tok Liverpool totalt over og fortjente mer enn ett poeng.

«Jeg ville byttet det hundrede målet for to ekstra poeng!

– Steven Gerrard

«Hvis noen hadde fortalt meg før sesongen at vi skulle ligge i toppen av serien etter åtte kamper, så ville jeg vært en lykkelig mann, men jeg er naturlig nok misfornøyd med ikke å få tre poeng i kveld, hadde vi fått det hadde blitt en perfekt uke», sier han til de offisielle sidene i samme intervju. Gerrard ble som kjent matchvinner for England på tirsdag og sendte England til VM i Brasil.

Anbefalt: Se bildekavalkade av Steven Gerrards karriere

Brendan Rodgers om Stevie G og kampen

«Å få sitt 100. mål her er stort for ham, han scorer alltid mot Newcastle«, sier Rodgers til de offisielle sidene. «Han er en fantastisk fotballspiller og som kaptein er han brilliant, samtidig som han forstår og respekterer managerens rolle.»

Han vil også score mange mål i fremtiden, du kan se det på kondisjonsnivået hans, og det er imponerende å klare som 33-åring å holde et så høyt internasjonalt nivå og samtidig se så frisk og sprek ut.

– Brendan Rodgers

Rodgers sier det var frustrerende å ikke få tre poeng, men at det var en tøff oppgave da det var 13 mann som kom tilbake fra landslagsoppdrag. Han liker best at Liverpool kom tilbake to ganger i kampen, og han tror de i fremtiden vil se tilbake på kampen og se det som et viktig poeng.

Rodgers om Hendo

Brendan hyller Henderson etter enda en god prestasjon på banen. Han ser på Hendo som en fremtidig nøkkelspiller i klubben og kaller ham en fremragende ung fotballspiller. Han spår Hendo som en publikumsfavoritt som vil bli anerkjent gjennom hard jobbing for klubben. Rodgers er selv imponert over hvor godt Henderson utvikler sine taktiske egenskaper, samt sin utholdenhet og fysikk.

Han(Henderson) kommer i fremtiden til å bli en veldig viktig spiller for oss.

– Brendan Rodgers

Fans om kampen

Les også: Kampreferat; Gerrard og Suarez i hundre

Cissokho var svak i dag, han var sløv på begge baklengsmålene. Katastrofe å ikke følge mannen på andremålet. Ikke helt enig i en 8 til Gerrard. BB er Skrtl uten tvil, tett etterfulgt av Saurez og Hendo. Henderson viser kvalitetene som forventes av han, og han er ikke ulik en ung Gerrard. Suarez med finesser få andre, om noen, i verden gjør etter han.

Litt skuffende med bare 1 poeng i dag, men Newcastle spilte klokt etter utvisningen og vi spiller for lite på bredden/kanten. Sterling får et innhopp, og vi alle lurer på hvorfor han går det. Positivt av Alberto, litt urutinert, men han gjør seg ikke bort. Etter utvisningen hadde det vært artig om Alberto kom inn i 10er-rollen og moses på venstre back/flanke. Synd BR ikke gamler mer på 1-1.

Bjørn Einar

Fy søren att de kan glippe slik i markeringene på døball,ikke berre ein gang men til de kjedsomelige så skjer de kamp etter kamp.Føler de må opp med konsentrasjonen på døball.
Vi kan ikke være bekjent av slikt forsvarspill.
framme på banen leverer de varene.
på midtbanen mangle kreativiteten noe som var tydeligt i dag.
Vi er med og berre de er vært en 10 på børsen
Stein Tangen

Har Rodgers rett, er poenget vi fikk i går viktigere enn vi  klarte å sette pris på i går? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...