Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjoner etter Palace-kampen

Hvem var egentlig banens besteDet ble en hyggelig lørdag etter at Liverpool hadde sikret seieren etter første omgang, etter fantastisk fotball anført av Luis Suarez. Det ble en leksjon i festfotball og tre mål kunne like gjerne vært langt flere. Smått irriterende å tape andre omgang, men sett under ett var det en god prestasjon mot en svak motstander.

Ingen kamper er ferdigvunnet, men det var tidlig klart at Liverpool var hakket vassere enn Palace, og når duoen Sturridge og Suarez igjen hadde tegnet seg på scoringslisten, ble etter hvert tre poeng sikret etter en noe tvilsom straffe:

Se alle målene

Du kan se alle målene i denne videoen, ledsaget av en meget entusiastisk kommentator.

(Liverpoolblogg har null ansvar for innhold på eksterne sider – mannen kan si mye rart her – så igjen; null ansvar 😉 )

Igjen handlet det mye om spissduoen

De hadde begge hver sin scoring og vi drømmer alle om at de skal holde denne formen gjennom hele sesongen. For duoen Sturridge og Suarez handler det om å levere hver kamp. Suarez sier etter kampen at de er glade for tre poeng, trass at andreomgangen var litt «sløv». Han skryter av Sturridge, og forklarer om gleden som er i troppen om dagen.

Vi spiller for Liverpool-drakten, og vi prøver vårt beste for laget, ikke for meg eller ham
Luis Suarez

Brendan Rodgers om kampen

Rodgers gir igjen mye oppmerksomhet til duoen som igjen sørget for tre poeng Liverpools vei. Han skryter for deres evne til å bevege seg riktig, og spør igjen om det fins et bedre spisspar nå om dagen. Rodgers uttaler til de offisielle sidene at han ikke er fornøyd med andre omgang, og at omgangen ikke var som de hadde planlagt på forhånd. Men er fortsatt glad for resultatet og sier at de i fjor spilte de ofte bra, men fikk ikke poeng, nå er ikke spillet alltid sitt beste, men poengene kommer inn. Det er ikke annet enn positivt.

Les også:

Jordan Henderson etter kampen

Det var mange som var uenige kamprapporten, da Suarez fikk bestemannsprisen, fremfor Henderson. Forståelig er det, det var litt av en kamp av Hendo igjen, for en sesongstart han har hatt.

Henderson uttaler etter kampen at han er glad for resultatet, men at det er mye som kan forbedres. Han forklarer at mye av grunnen til sin egen utvikling er Brendan Rodgers, og at han ønsker å gjengjelde dette med utvikling og innsats på banen. Han sier det er mye selvtillit i laget, og at de er optimister for fremtiden.

King Kenny er tilbake

Det er en vakker overskrift, uansett hva innholdet vil være. I et intervju med de offisielle sidene før kampen i går, forklarer King Kenny om sin nye rollen i klubben han elsker så høyt, og som elsker han like mye tilbake:

Jeg var veldig stolt og privilegert over å ha blitt bedt om å komme tilbake. John Henry og medlemmene av styret inviterte meg til å bli et medem av styret. Det var et veldig stolt øyeblikk, og jeg er glad for å være tilbake. Jeg føler meg litt flau fordi jeg nå har fått en av de beste plassene på stadion for å se kamper. Jeg får det privilegiumet på alle kamper jeg kommer og ser på. Det er en ære å være tilbake her, og jeg er veldig heldig som får være tilbake

Velkommen tilbake, King Kenny. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...