Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjoner etter Sunderland-kampen

Spissduo med spisskompetanse bak segEtter noen matcher i motvind var det tabelljumbo Sunderland på Stadium of Light som stod på motsatt banehalvdel. Vi møtte et lag som har fått ufortjent lite poeng hittil i år, og kampen resulterte deretter.

Et effektivt Liverpool vant til slutt, etter at duoen Sturridge/Suarez viste klasse foran mål og et samspill som ikke er annet enn spennende for resten av sesongen. Reaksjonene etter kampen handlet om de to.

Kombinasjonen Suarez/Sturridge

Ett mål, to assist og bestemannspris for Sturridge, og to mål av Suarez lukter krutt. Hyllesten av spissduoen har ingen ende, og håpet ligger i at samspillet skal sitte i en rekke kamper utover sesongen. Selv om Suarez  er rusten, og Sturridge har spilt ustabilt i det siste, så er det to klassespillere vi snakker om – og det er lett å bli optimistisk.

Den godeste Robbie Fowler har i en kronikk i Daily Mail skrevet noen gode ord om spissparet;

«Hvis de lovende taktene Suarez og Sturridge har vist til nå fortsetter, vil vi kunne se en scoringsrate likt de store har gjort det før. Det er sikkert at jeg vil nyte å se utviklingen deres.»

I denne anbefalte artikkelen skriver han om sin egen erfaring som spissmakker til Ian Rush.

Brendan Rodgers om gutta

Med tre poeng i bagasjen og god effektivitet var Brendan naturlig nok fornøyd. Han forklarer at de endret litt på taktikken med Suarez på banen, og at det er enklere å trille ball med de han har tilgjengelig nå. Han uttaler til de offisielle sidene at de har drillet spissparet på trening, og at de så resultatene på søndag. Han sier at gutta er av de beste spissene i Premier League, og spør om det fins en bedre spissduo.

Det vi sier at de skal gjøre er å sørge for å de er individualister, men at ingen av dem er større enn gruppa eller laget.

Les også:

Lucas: Hvorfor jeg er glad på Luis sin vegne

Skrtel: Et tegn på ting som kommer

Rodgers: Om kampen

Sturridge: Glad for å være til hjelp

Fansen om kampen

Regner med at Hendo starter sentralt i neste kamp, da kommer han mye mere til sin rette posisjon. Moses må aldri få 90 minutter igjen, for han har altfor mye Chelsea-lim i rævva. Uten klausul for kjøp bør LFC heller prioritere å utvikle Sterling og Ibe videre. Håper vi kan forsterke midtbanen i januar, for også idag er det utrolig svakt. Vårt svakeste ledd faktisk. Gerrard har bly i rævva, men er fortsatt 1millimeter bedre enn Lucas. Kanskje er Gerrard «moden» for max 70 minutter? Hvis Joe Allen starter neste kamp, så kommer vi til å slite… Nå nyter vi 3 poeng… Weee…
– Henning

Hendo går vell inn og tar rollen til Lucas sammen med Gerrard med tanke på at Lucas fikk sitt 5 gule kort på 6 kampa… Trur Hendo tar den rollen like bra som Lucas, om ikke bedre! Passningssikker og lager ikke like mange unødvendig frispark. Flytte Moses ut på kanten og legge Allen inn i rollen som Moses spilte idag? Meine å husk at Allen hadde nokka gode kampa som den offensive i midtbanetreern fra både pre-season og forgje sesong?
– Ola Frantzen

Litt som skrevet, jeg så ikke en hodeduell han tapte men….

Mamadou Sakho Stats Vs SAFC

47/49 96% passing
100% ground duel win (2/2)
80% aerial wins (4/5)
100% clearance success (8/8)
100% tackle win
– Brynje

Hva kan vi egentlig forvente av spissduoen denne sesongen?

2 Responses to Reaksjoner etter Sunderland-kampen

 • Roy-Arne Knutsen sier:

  Når Suarez og Sturridge får noen kamper til i lag og med Coutinho bak dem trur jeg vi virkelig
  får et ekstremt godt angrep.Sakho virket mot Sunderland veldig solid og sterk.Og Kolo er bare helt herlig.For en hærrrrlig spiller og for et humør.Mignolet er PL beste keeper for øyeblikket.Noen sier vi har veldig lette kamper nå tidlig i sesongen men de skal vinnes de også.3 poeng er 3 poeng.Tror fortsettelsen blir bra jeg.

  • Tony Holm sier:

   Nå er Coutinho ute lenge, så vi får glede oss over det til den tid. Hva med Henderson i en rolle bak dem frem til han er tilbake? Det tror jeg kunne vært en ypperlig rolle for Hendo, han er knallgod med ball i beina, og orker også å ta de defensive løpene.

   Ingen kamper er enkle i Premier League, og samtlige av topplagene kommer til å avgi mye poeng, så blir det spennende å se hvem som får igang maskineriet på toppnivå. Har trua selv…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...