Hold deg oppdatert
Arkiv
Skadeoppdatering før Arsenal-Liverpool

Klart for storoppgjør på Emirates i morra, og optimismen er høy etter nedsablingen av West Brom jeg var så heldig å få overvære på Anfield forrige lørdag. Suarez er tilbake i fyr og flamme, banker inn mål og slår assist, smiler, feirer, klemmer, ler og koser seg, og Sturridge, ja, han bare fortsetter å skåre mål på mål.

Liverpool topper toppskårerlista med begge S’ene, mens Arsenal er 2 poeng foran på tabellen, og topper den med 22 poeng, med Chelsea og oss i ryggen på dem bare 2 poeng bak.

Storoppgjør på Emirates, kveldskamp, og et av spørsmålene alle har hatt den siste uka; når er Coutinho klar? Rodgers hadde mer å si om både Coutinho og skadesituasjonen til Jose Enrique:

Enrique er tvilsom til helgas kamp forteller Rodgers, men når det gjelder Coutinho er det bare gladnyheter.

Han er tilbake for fult, har fått klarsignal fra spesialisten, og skulderen skal være helt fin. Han har vært med å trene de siste par ukene, og den siste uka også med full kontakt, og er med i troppen mot Arsenal. Så gjenstår det å se om han får spille mye, jeg tipper han starter på benken, og høyst sannsynlig får et innhopp, litt avhengig av hvordan kampbildet er utover i kampen.

Velkommen tilbake skal han i hvert fall være! Så får det blir Rodgers’ hodepinne å finne ut hvordan laget nå skal stilles opp med så mange i god form og et system med tre stoppere som også har fungert ganske godt, han er har litt av et dilemma der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...