Hold deg oppdatert
Arkiv
Fulham 2-3 Liverpool – FOR et nervedrama i en drittkamp….

fulham_lfcDet er klart for ny kamp, Liverpool reiser til London og møter et Fulhamlag som sannsynligvis har fått endel selvtillit etter at de klarte røve med seg poeng på overtid på Old Trafford bare for noen dager siden.

Liverpool stiller med det samme laget som sablet ned Arsenal på Anfield lørdag.

Laget er dermed som følger:
Mignolet, Flanagan, Skrtel, Toure, Cissokho, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge, Suarez.

På benken finner vi følgende spillere: Jones, Agger, Kelly, Allen, Moses, Teixeira, Aspas

Liverpool med avspark og kampen er i gang…..

Fulham kommer til en ok sjanse før minuttet er spilt. Skuddet reddes til corner av Mignolet. Den første klareres til en ny corner – også den klareres av Liverpool og Skrtel.

Toure er redningsmann da vi runder tre minutter, innlegg er meget farlig, men Ivorianeren klarerer fint foran Bent som er på blank bak han.
Fulham har vært friskest i starten her….

8 minutter spilt da Kolo Toure setter ballen i eget nett, få minutter etter at han etter alle solemerker reddet mål i mot. Kandidat til årets selvmål der. Maks klønete. Forferdelig start på kampen her.

13 minutter spilt da Suarez får fyrt av, ballen går via en Fulhamspiller og setter nesten keeper ut av spill men han får slått til corner. Stor sjanse der. Den blir det ikke noe av annet enn at dommer Dowd tilslutt blir tacklet av Toure 😉

Kommentatoren er helt på hæla da han i det hele tatt diskuterer meg seg selv og TV-seerne om at Toure gjorde det der med vilje, for en fjott….

17 minutter og Suarez er helt alene igjennom, fra meget skrå vinkel. Luis har ingen andre med seg og forsøker avslutte fra nesten umulig vinkel. Hadde nesten ingen andre alternativer – skuddet går langt over.

Toure må mye ut av posisjon i kveld, ikke bra av midtbanen da med andre ord – skaper mye rom for Fulham….

(Ikke noe positivt at Tottenham leder heller……..)

Sidwell tackler og sakser ned Suarez stygt i det 25. minutt – Luis får selvsagt ingenting…. Soleklart frispark og like soleklart gult kort også.
Idioten av en kommentator klarer selvsagt lire av seg «han er på ballen først» – når skal man lære seg at dette ikke er ensbetydende at man aldri skal ha frispark….?!

Coutinho fyrer vel sitt 300. skudd for sesongen, som de alle andre så går også denne langt over….

Det er aaaaaaltfor stillestående på midtbanen hittil i denne kampen, de gangene man går på løp så mister vi den og det blir farlig hver gang andre veien…..
Balltempo MÅ opp her, mange hakk samt Henderson må gjøre samme jobb som han alltid gjør, løpe ræva av seg….

35 minutter spilt og vi ser AKKKKKURAT det som er skrevet i avsnittet over her, Bent header like over etter en nydeligmål_fulham Fulhamkontring etter at både Flanagan, Hendo og Coutinho forsøker seg offensivt og vi mister ballen.
Liverpool på hæla her og det er skremmende å se forskjellen fra lørdagen og frem til nå – AKKURAT de samme spillerne der altså…..

41 minutter spilt og vi er vitne til sesongens målgivende pasning i det Steven Gerrard med utsiden av foten, i ubalanse spiller Sturrdige igjennom alene med keeper. Brennhete Sturrdige setter ballen stolpe inn!! FOR en pasning av kapteinen der, herre min hatt!!!

Liverpool har vært helt på hæla og får vel her sin første målsjanse – da er det så viktig at vi setter sjansene vi får.

45 minutter spilt da ballen tilslutt ender hos Gerrard etter god jobbing fra Suarez. Ballen går like over/utenfor.

Liverpool får et lite press etter scoringen, men dommeren blåser av til pause og det er 1-1.

Pauserapport!
Liverpool er heldige som har 1-1 til pause her etter at Fulham overrasket Liverpool og gikk rett i strupen på oss. Kolo Toure var uheldig og satt ballen i eget mål (rett etter at han hadde reddet baklengsmål) – Liverpool var presset tungt til tider og spesielt i midtpartiet i omgangen og Liverpool fikk ikke til noe som helst av sitt spill. Det magiske øyeblikket skjedde i det 41. minuttet da Steven Gerrard på magisk vis spilte Sturridge igjennom som alene med keeper ikke gjorde noen feil. Liverpool fikk opp spillet sitt de siste fem minuttene av omgangen men dommer sendte lagene til pause med 1-1.

Make no mistake, vi må være «På» her, Fulham er intet dårlig lag selv om tabellposisjonen tilsier alt annet.
Liverpool må opp på nivå – ingen kamper er lette i dag!!!

Fulham tar avspark og andreomgangen er i gang, håper pausepraten til BR har vært like magisk som pasningen til Sturridge fra Gerrard like før pause…..

Luis Suares magi nedover langs kanten da han hælsparker ballen fordi sin oppasser på den ene siden mens han passerer på den andre. Forsvareren har intet valg tilslutt enn å felle Luis og får gult kort. Frisparket tar han selv, ikke helt Gerrardklasse over det, men det blir småskummelt da det går igjennom hele feltet. Keeper har kontroll dog.

Liverpool med oppløftende start på andreomgang her.

Sidwell prøver seg på «en Suarez» med scoring fra egen halvdel, Mignolet har kontroll dog.

Sekunder senere får Suarez et overlegg, han tar ballen pent ned, venter ned ballen og venter på forsvareren – ballen går like utenfor. Stor sjanse der.

Cou10nho får et rutinert gult kort i det både Gerrard og Henderson er med opp og vi mister ballen.

60 minutter, Sturridge kommer på kanten og drar seg innover og får fyrt av, skuddet blokkeres og går til corner.
Corneren fra Coutinho blir det ingenting av.

61 minutter, Luis Suarez får ballen på 16 meter og skyter med utsiden av foten, ballen er hele tiden på vei vekk fra keeper – men også vekk fra mål. Tilslutt havner den i stolpen!
Fantastisk avslutning av Suarez der……

63: Kyss meg i ræva!! Nok en klønete involvering av vår bakre firer, denne gangen Skrtel som klarerer ballen på en helt forferdelig måte og legger ballen pent til rette foran åpent mål til 2-1 for Fulham.
Dette skjer altså sekunder etter at Liverpool skulle ha økt til 3-1(!) – nå ligger vi under 2-1, ufattelig….

For et antiklimaks..!

Nå har vi 23 minutter + tillegg til og score 2 mål OG holde buret reint her…..

Liverpool er tilbake til det stillestående – dette er jo selvsagt også som et resultat av at Fulham nå parkerer bussen, som de også gjorde da de ledet 1-0.

72 minutter spilt og Cou10nho scorer ENDELIG på et langskudd! Drar seg fint innover og forbi Riise, da Riise slipper så får han det nødvendige rommet å setter ballen pent i hjørnet med venstrebeinet til utligning. DEILIG!! (Ballen år via stopper Kvist)

Sekunder senere spilles Suarez vakkert igjennom av Sterling, 50/50 duell med keeper der og Suarez treffer keeper med låret/leggen og keeper blir liggende urørlig men kommer seg på beina etterhvert, men må gi seg. Dommer velger ikke(????!) gi Suarez gult kort der.

Jordan Henderson pådrar seg gult kort, korrekt nok da han stopper en Fulhamkontring.

Det er 10 minutter igjen + tillegg her, skal vi få et seiersmål?

Raheem Sterling forlater banen, debutant Teixeira får sin debut for Liverpool Football Club.

83 minutter og Liverpool brenner en kjempesjanse igjen. Riise mister ballen og Suarez fosser nedover kanten. Tar seg tid og legger tilslutt 45 ut til Coutinho som skyter centimetere utenfor – fantastisk stor sjanse igjen for Liverpool.

Sekunder senere spiller Coutinho Sturridge igjennom en mur av Fulhamforsvarere men Sturridge rekker akkurat ikke ballen.

Det fosser litt frem og tilbake her nå.. Fulhamcorner til Liverpoolkontring, Teixeira skyter over fra skrått hold…

90 minutter og Liverpool får straffe!! Gud bedre!!!!

Steven Gerrard er sikker og sender Liverpool opp i en 3-2 ledelse. Gerrard hamrer av seg trøya og får et deilig gult kort. BR sender inn Agger for Coutinho, men Liverpool leder 3-2 – det eneste som betyr noe!!!

93 minutter og Liverpool kontrer. Suraez spiller inn til Henderson som ikke får avsluttet. Teixeira(!) skyter liiiike over fra 13 meter!!

Klokka bikker 94 minutter og det er utspill fra keeper!!

LIVERPOOOOOOOL VINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spillerbørs:

Mignolet: 5
Relativt svak opptreden av Mignolet. Skulle iallefall vært ute og plukket ballen ved Fulhams andre scoring.

Flanagan: 6
Har kapret plassen selv om dette kanskje ikke var hans beste kamp, men er god å spiller på det trygge når han må, prøver når han kan. Den beste bak der i dag.

Skrtel: 5
Hva skal man si? Fra to scoringer lørdag til en meget scrappy opptreden i kveld. Er helt ute av det på Fulham sin andre scoring selv om Mignolet skulle plukket ballen.

Toure: 5
*Se over, bytt ut navn*

Cissokho: 4
Tilbake til hverdagen for Cissokho, klønete med ball og klønete også uten ball. Helt klart det svakeste leddet bak der. Totalt naken fremover. Agger er nå tilbake, hvordan skal BR komponere dette nå?

Henderson: 6
Ikke hans beste kamp men jobber utrettelig selv om førsteomgangen var forferdelig dårlig. Spiller seg opp sammen med resten av laget i andreomgang.

Gerrard: 7
Som de andre, ikke hans beste kamp, men viser sin klasse med sesongens målgivende pasning da han sender Sturridge igjennom alene ved 1-1 scoringen. Er også den rette mannen og plassere ved straffemerket på overtid for vinnermålet.

Coutinho: 6
Fin fin scoring av Cou10nho, men resten av kampen var relativt skuffende av brasilianeren.

Sterling: 5
Fikk vel ikke til en damn dritt mot Riise i dag som vant den duellen veldig greit. Ble byttet ut.

Sturridge:7 BB
Får dagens BB for scoringen, utrettelig jobbing samt for og ha skaffet den livsviktige straffen. Vakker scoring og han har nå scoret i samtlige 8 kamper siden han kom tilbake fra skade!

Suarez: 7
Smått utrolig at Suarez ikke får scoring i dag. Aner vi allikevel en liten formdipp?! Dårlig timing da det så smått begynner og dra seg til i så fall. Jobber godt og er like mye tilrettelegger som avslutter i dag. Hadde to i stolpene og var farlig frempå ved flere anledninger.

Har du lyst til å reise over å se vårt kjære Liverpool Football Club? Vel, da kan du besøke våre reisepartnere, de kan hjelpe deg med både billetter, hotellopphold og også fly om det er ønskelig. Bortebilletter kan også fremskaffes hos de fleste av våre partnere!

Besøk vår «Reisepartner-side» her!

5 Responses to Fulham 2-3 Liverpool – FOR et nervedrama i en drittkamp….

 • Stein Tangen sier:

  Så kom seieren på ein dårlig dag.
  men til dokke som styre blogg og fb-TABBE KVOTEN TIL TOURE ER BRUKT OPP.
  ME E DRITT LEI SPILLERE SOM IKKE ER VÆRDIG TRØYA,og de må aksepterast
  men ufinheter i språkbruken er noe annet.
  YNWA

  • Rolf Sunde sier:

   Godt sagt. Jeg stoler ikke på Toure for fem øre, men han er vel aldri ment å være noe annet enn en backup. Kjekt å sjå Agger på bana igjen. Og veldig, veldig bra med tre poeng på en «drittdag». 🙂

 • Brynje sier:

  Vi må huske at vi i utg nå faktisk har hatt HELE forsvarsfireren ute med skade – som igjen i klartekst betyr at samtlige bak der som nå har spilt egentlig er tiltenkt reserveroller.

  Ser man det totale bildet så har de alle sammen gjort en god jobb selv om det er helt skandløst bak der til tider.

  Med Agger og Johnson tilbake så er det Toure og Cissokho ut – fælt å si det, men det skal blir godt…

 • Svenn sier:

  Fantastisk fotballkamp som hadde ALT!
  1-0 og Liverpool utlikner
  2-1 og Liverpool utlikner
  Og så vinner vi på overtid!

  Vinner sjansestatistikken 19-9

  2 skudd i stolpen

  Da blir jeg lei av å lese oppgulpet til de som har så sterkt behov for å slakte våre egne.
  BR har helt sikkert tatt ut den beste troppen han har tilgjengelig, så hvem mener dere egentlig at han skal trylle frem?

  Laget vært består av en mengde unge spillere og noen få erfarne bauter som de kan lære av. Og flere av dem er helt der oppe og kjemper om fast plass på laget – jeg ser en stor fremtid for dette laget!

  YNWA

 • Leiv sier:

  Toure er jo katastrofe til tider og ikke god nok for et lag som skal kjempe om CL pålass.

  EN grei backup er han dog.! Vi må ha en ny til sommer ellers må Sakho samskjøres med Skrtel eller en ny brite bakerst. Agger er nok historie dessverre.!

  Nok en glimrende kamp av kapteinen med mål og assist!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...