Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 0-2 Chelsea, Anti-fotballen lenge leve….

gerrad_0-1Vel, nå skal det sies, under Rafael Benitez så hadde vi vår skjerv med bortekamper kun en mor kunne elske, men det vi i dag var vitne til tror jeg knappest jeg kan erindre og ha sett noen gang faktisk.

Kynikeren Mourinho kom til Anfield for ett poeng, han fikk tre og kan igjen smykke seg som «The Special One» – Chelsea har ikke fått en eneste ny venn i dag, det men driter han og Chelseasupporterne i selvsagt…

Laget var som forventet, ingen edringer. Sturridge hadde fått plass på benken dog, noe man i ettertid kanskje så var for tidlig for han gjorde ikke mye etter at han kom inn…

Laget som startet var:

Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan, Gerrard, Allen, Lucas, Coutinho, Sterling, Suarez

På benken satt: Jones, Toure, Agger, Cissokho, Alberto, Aspas, Sturridge

Det er blytungt å skrive referat etter tap, selv om det er dritalenge siden så er det like kjedelig og tragisk..

Kampen i dag var en litt Ying mot Yang-kamp – de gode mot de onde – de onde dro fra Anfield med alle poengene… 🙁

Et Liverpool-lag litt under pari og et ultra-defensivt Chelsea, som startet drøye tiden etter 25 sekunder(!) gjorde at de onde denne gangen dro i land seieren, fortjent nok kan man kanskje si om man skal forsøke være objektiv, men Gud bedre for en fotball, eller #fotball» de klarer as, finnes det noe verre???

Den viktigste kampen på 24 år ble det sagt – var dette kampen det raknet og det hele glipper??

Spillerbørs:

Mignolet: 7
Endel gode redninger og involveringer i dag. Med litt flaks og flyt kunne han reddet da Ba scoret, men kan heller ikke klandres.

Johnson: 6
Grei kamp men ikke noe mer. Forsøker offensivt men møter den samme muren av Chelseaspillere som resten av laget.

Sakho: 6
Hadde en svare strev med Demba Ba, Gerrard tok til slutt over som førstemann i duellen. Rydder opp han også, men man føler seg virkelig ikke helt trygg når han spiller gjør man vel?

Skrtel: 6
Rydder greit opp når det lille som kommer i løpet av 90 minutter dukker opp.

Flanagan: 6
En kamp på det jevne, lite feil men også lite involvert offensivt. Spiller på det trygge (som han faktisk skal og har fått beskjed om)

Allen: 7 BB
Nydelig arbeid og uten Allen tror jeg faktisk det kunne vært være sifre. Fortjente scoring i dag i tillegg.

Gerrard: 6
Ikke hans beste opptreden, innlysende nok. General-tabbe på 0-1 da han skled – gjorde det han kunne i andreomgang for å rette opp inntrykket, men klarte ikke helt få med armeen.

Lucas: 6
Mangler fart, men gjør ellers jobben han er satt til.

Sterling: 7
Selvtilliten er fremdeles der, men igjen, Chelsea ødelegger og gjør jobben og arbeidsforholdene vanskelig for våre offensive spillere.

Coutinho: 6
Prøver og prøver å finner rom men har en umulig oppgave foran et 9 manns-forsvar.

Suarez: 5
Totalt ute av form – husker jeg skrev det for en stund siden og fikk passet påskrevet, men i dag igjen, ikke den Suarez vi alle har blitt bortskjemt med denne sesongen

10 Responses to Liverpool 0-2 Chelsea, Anti-fotballen lenge leve….

 • Stein Tangen sier:

  Så kom de berømte bananskallet.Sørgeligt att me ikke ska treffa bedre med skudda enn me gjør.
  Men i dag va de svart………..ballen har me spilt fra oss så kva plass de blir til slutt gjenstår å se.
  Håper på eit anna resultat i dei to neste kampene.
  Står me på perongen når gulltoget går??? eller får vi hjelp
  YNWA og som de går frem av spillebørsen så mangla me 2 til 3 knepp for og slå fra oss og vinne kampen.

 • Henning sier:

  Det var kun noen få tendenser i første omgang hvor Sterling løper fra alt og alle, og jeg forstår ikke hvorfor Liverpool ikke gjorde mere for å utfordre på fart? Når ballen ofte slåes med høye innlegg mot Chelseas sterke stoppere, så er det jo bare tullete. Vi har ikke spilt slik hele sesongen, det har kun vært tiki-taka, men veggspill og løp fra midtbanen, så hvorfor slår vi nå høye baller istedet for å ta løpene? Svaret er Henderson. Savnet av «arbeidsjernet» Henderson viste seg tydelig i denne kampen. Både Allen og Lucas har verken farten eller kapasiteten til å bli med fremover, slik som Hendo har gjort denne sesongen.

  Når vi nå hører at Yaya Toure har scoret 19 fra midtbaneposisjonen, så synes jeg dette er mere imponerende enn en spiss som scorer like mange. Det er vel ingen som noensinne forventer at verken Allen eller Lucas skal score mer enn 10 mål en sesong? Ikke tilsammen engang!!! Foran neste sesong så er det ingen tvil om hvor jeg vil styrke stallen. MINST én ny midtbanespiller! Do you hear me, Brendan?

  Jeg er helt enig i vurderingen av Sakho, jeg er nervøs hver gang han får ballen. Kanskje ikke tilfeldig at det er Sahko som serverer den fatale pasningen til Gerrard, som avgjør kampen. Jeg synes det var et utrolig dårlig valg, fordi han er helt upresset selv. Men han evner ikke å gå fremover med ballen selv, bedre å servere til noen som er bedre enn meg, liksom. Savner Agger også ja, helt klart. I Aggers skadefravær, så er ihvertfall Sakho et bedre valg enn Kolo Toure, selv om det er en veldig mager trøst… Jeg har tidligere lansert ideen om å bruke Lucas som midtstopper (!), siden har er så god defensivt, og bidrar så lite offensivt.

  TO midtstopper er neste på kjøpelista, men først og fremst en midtbanespiller som også er målgarantist for 10+ mål iløpet av en sesong. Vi trenger flere spillere som våger (!) å tro på drømmen! Det er jo nettopp derfor spillere som Sterling og Flanno har stått frem denne sesongen!

  Men jeg har en BLÅ DRØM, hvor Everton slår City, og serverer Liverpool seriegullet på et sølvfat! Om DET skulle skje, så lover jeg på tro og ære at jeg skal se en hjemmekamp på Goodison neste sesong! It’s NOT OVER yet, Support & BELIEVE! 🙂

 • Torbjørn Landheim sier:

  NB! det holder med at Everton greier uavgjort mot City….Og at Liverpool vinner sine 2 siste. Da er vi seriemestre.

 • Torbjørn Landheim sier:

  Kikka litt på hjemmestatistikken til Everton,- den viser 13-3-2.
  Bortestatistikken til Manchester City viser 9-4-5.

  Vi må klamre oss til at Arsenal avgir poeng mot Newcastle i morgen for det gir Everton virkelig mulighet til 4 plassen….og da overyter de mot City og tar forhåpentligvis poeng. Dette er ikke avgjort før 11 mai!!!

 • Svenn Hauge sier:

  Spillerne gjorde det da ikke såååå værst?
  Utspiller Chelsea kampen gjennom, men mangler mål.
  30 – 10 eller noe slikt i avslutninger sier sitt!

  Likevel, vi har ikke lengre muligheten til å avgjøre seriegullet selv. Men var ikke det bittelitt kravstort av oss? Vi har de siste 3 kampene forbedret klubbrekorden i antall kamper på rad med seier.. og vi krever bare ytterligere 3?

  Jeg er strålende fornøyd med sesongen, med hvordan laget spilte i denne kampen, og bare litt skuffet faktisk over at vi ikke maktet å vinne i dag.

  Har riktignok måtte bruke noen timer før jeg skriver dette…

  3dje plassen er sikker, vi er fremdeles med i kampen om 2ndre og LIGAGULL!
  Ikke faen om jeg skal deppe over dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...