Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool dominerer nominasjonene til Årets Spiller og Årets Unge Spiller

PFA Player of the YearDen tiden av årets igjen, PFA, spillernes egen organisasjon, har nominert de 6 spillerne det kan stemmes på om både Årets Spiller og Årets Unge Spiller i Premier League.

Med 4 serierunder igjen leder Liverpool serien og har alt i egne hender, har de to mestskårende spillerne i serien og et lag fult av spillere som har levert på helt topp nivå hele sesongen, så at vi skulle være representert i begge kategorier var det forventninger til såklart. 

Og om man var representert! 3 mann i Årets Spiller og 2 mann i Årets Unge Spiller var fasiten.

Captain Fantastic Steven Gerrard er sammen med storskårerne Daniel Sturridge og Luis Suarez nominert til Årets Spiller. De er nominert sammen med Chelseas Eden Hazard, Man Citys Yaya Toure og Southamptons Adam Lallana. Alle sterke kandidater som har hatt en fantastisk sesong.

I Årets Unge Spiller er både Sturridge og Raheem Sterling nominert, her er også Hazard med, sammen med Arsenals Aaron Ramsey, Evertons Ross Barkley, og også her har Southamton med en mann; venstreback Luke Shaw.

I mine øyne bør årets priser være ganske enkle å dele ut. Årets Spiller kan jo ikke bli noen andre enn Suarez, alt annet hadde vært for dumt. Når det gjelder Årets Unge Spiller, er det noe mer åpent, men jeg blir overrasket om den går til andre enn Eden Hazard eller Daniel Sturridge. Hazard har vært stabilt god hele sesongen, mens Sturridge har vært litt ute med skade, det kan kansje gjøre at det går i retning Hazard, men det blir spennende å se.

Hva synes folket, hvem fortjener prisene for denne sesongen?

2 Responses to Liverpool dominerer nominasjonene til Årets Spiller og Årets Unge Spiller

 • Leiv sier:

  Luis Suarez helt klart årets spiller med Yaya som nummer 2 og Gerrard som nummer 3. Sturridge som nummer 4 og kanskje Hazard som nummer 5.

  Flanagan burde jo helt klart vært nominert som året unge spiller!

 • Leiv sier:

  To klasse sgineringer noe som Griezemann elle rnoe og nye ungutter opp ofran neste sesong så kan det bli bra. Men savner en stabil midtstopper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...