Hold deg oppdatert
Arkiv
Tippekonkurransen: Liverpool – Chelsea – vinn billetter for to stk til fritt valgt kamp på Anfield ink hotellopphold for 2014/15 sesongen

LogoDA røde venner, da er det på tide med cupfinale 2 av 4 og skal serien på langt vei avgjøres søndag (tror vi)
Selveste Chelsea kommer på besøk og Liverpool vil med seier distansere Chelsea og minimum få 2. plass i årets sesong.

Det er 3 kamper igjen av sesongen – 9 poeng å spille om – Liverpool trenger 7 av de om vi skal være 100% sikre og uten hjelp fra andre.

Chelsea stiller svekket, Cech er skadet, Terry er sannsynligvis skadet, Ramires er etter alle solemerker suspendert (FA har tatt ut tiltale og han har frist til torsdag og svare for seg) og i tilelgg skal visstnok Mourninho ha fått klarsignale til å stille «svekket lag» (som alliekvel vil være et lag verdt langt mer en gulljagende Liverpool.)

Hvis du tror du opplevde god kok på Anfield da Man City kom på besøk – Brace yourself sier jeg da, stemningen som vil være på søndag vil vi aldri ha opplevd før…!

Kampens spilles søndag, kampstart er 1505 og kampen går direkte på TV2 Premium 1.

Liverpoolreiser banner

Regler:
Tipsene skal settes f.eks: «H 3-0″ slik at tipset ikke er til og misforstå.
Tipper man «feil» (eks. U 2-1) er ikke tipset godkjent og tipper du ikke før avspark (klokkeslettet) så er du ikke med i denne runden.
I Cuprunder (utslagskamper) gjelder resultatet ved 90 minutter.
1 poeng for rett tippet resultat – sammenlagtvinneren vinner hovedpremien!

Tippefrist er altså FØR kampstart kampdagen (er kampstart f.eks 1345 vil ikke tips levert etter dette klokkeslettet være godkjent and so on)

Den som drar ned flest poeng sammenlagt gjennom hele sesongen får to billetter samt hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield sesongen 2014/15 (fly fikses selv) levert av Liverpoolreiser.

Opplev en fotballkamp med Liverpool Football Club – La drømmen bli til en virkelighet!

Med våre pakker får du et uforglemmelig opphold i Liverpool til en rimelig pris. Ta med deg gode venner, familie eller kolleger og sett kursen mot Liverpool.

Leiligheten eller hotellrommet dere disponerer, ligger sentralt i Liverpool, med kort vei til nærmeste pub og alt du kan ønske deg av butikker. Liverpool er en by som stadig er under utvikling, blir oppusset, større og mer omfattende.

Vi selger pakker som inkluderer overnatting og kampbilletter. Utvalget av overnattingsmuligheter er flere, så resten er opp til deg!
Klikk deg inn på Turoversikten på hovedsiden, og finn din drømmereise. Vi kan også ordne flybilletter, om det er ønskelig.

Tidligere vinnere: 09/10 sesongen: stiant. Sesongen 10/11: Beathe (Bea) K. Olsen. Sesongen 11/12: Vegard Odland. Sesongen 12/13: Øyvind Sundby.

Liverpoolreiser banner

52 Responses to Tippekonkurransen: Liverpool – Chelsea – vinn billetter for to stk til fritt valgt kamp på Anfield ink hotellopphold for 2014/15 sesongen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...