Hold deg oppdatert
Arkiv
Topp 10 – Avgjørende øyeblikk 2013/14

Tottenham Hotspur v Liverpool - Premier LeagueVel, uansett hvordan det hele ender med fem serierunder igjen å spille så har vi tittet litt på situasjoner denne sesongen som fort kunne endret hele utfallet av sesongen etter som den skred frem..

I så henseende kunne vi evt ha ventet til serien var ferdig – men nå er det klappet og klart hva som må til for alle og enhver uansett, fem kamper, fem seire og vi er mestere – ferdig snakka.

Skulle ikke det gå så blir vi etter alle solemerker dårligst nummer 3 denne sesongen som igjen gir oss direkte innpass til Champions League..

Vi vil uansett se tilbake på en fantastisk sesong, topp 3 virker nå bankers, minimum..

Vi kan starte allerede første serierunde faktisk:

1: Simon Mignolet debuterer på Anfield. Daniel Sturridge får hull på Stokebyllen tilslutt og Liverpool ligger an til en 1-0 seier i det Daniel Agger klønete handser i det 88. minutt.
Simon Mignolet redder straffen OG returen i det klokka bikker 90 minutter og redder alle poengene i serieåpningen.

2: Man Utd-kampen på Anfield.
En tidlig scoring av Daniel Sturridge og Liverpool vinner 1-0. Laginnsatsen og lagmoralen i denne kampen viste allerede da hvor langt BR hadde kommet med troppen.

3: Luis Suarez sin retur borte mot Sunderland.
Etter og ha vært suspendert de fem første seriekampene returnerte Suarez i seriespill med scoringer allerede from the get-go.

4: Daniel Sturridge utligner på Goodison Park i det 90. minutt.
Et Never say die-Liverpoollag utligner til 3-3 i et fantastisk Merseyside-derby og Liverpool får med seg et meget verdifullt poeng.

5: Stoke-Liverpool. En av sesongens vanskeligste kamper ender med en fantastisk 5-3 seier etter SaS-show. En utrolig laginnsats etter og ha ledet 2-0 og vi fikk 2-2 i fleisen til pause.

6: Liverpool 4-0 Everton, etter denne kampen begynte man å tro, det er jeg overbevist om. Nedsablingen av naboene over parken fortsatte et run av kamper uten tap (som enda ikke er over forøvrig) og en selvtillit i laget er på topp.

7: Liverpool får straffe i det klokka bikker 90 minutter på Craven Cottage når det står 2-2. Steven Gerrard hamrer ballen i mål da klokka viser 92 minutter og Liverpool henter tre poeng fremfor ett.

8: Slått ut av FA Cupen.
Nå kan Liverpool konsentrere seg 150% om seriespillet. Liverpool taper meget ufortjent borte mot Arsenal å viser i den kampen at vi er blant landets beste lag. Blessing in disguise at vi ble slått ut. Selvtilliten vokser ytterligere (en drøy uke i forkant av dette spiste vi Arsenal levende på Anfield og vant 5-1)

9: Kampen etter, Liverpool slår Swansea 4-3 etter og ha ledet 2-0 etter 20 minutter. Liverpool gikk i fella og la ned garden og Swansea hadde utlignet. Jordan Hendersons 4-3 mål ble matchvinnende, utrolig viktig å hente 3 poeng her!

10: Liverpool Sunderland. Brendan Rodgers oppfordrer publikum til og møte tidlig, supporterne svarer med å fylle Anfield Road i det spillerbussen ankommer Anfield. Publikum ga Liverpool tre poeng i denne kampen, det er jeg hellig overbevist om og geniet Brendan VISSTE at kampen ville bli akkurat slik den ble.

12 – Den tolvte mann, The Kop, Anfield og publikum.
Den må med selvsagt. Mange lag har allerede tapt før kampstart på Anfield denne sesongen og hjemmeformen vår har vært fantastisk. Det er mange sesonger siden jeg har hørt lignende trøkk på Anfield til tider, kamper mot Man Utd, Everton, Sunderland, Arsenal og Tottenham stikker seg ut- helt frem til søndag mot Man City, da vil vi høre et trøkk vi sannsynligvis aldri før har hørt på Anfield.

Jeg kunne sikkert tatt med United borte med nedsablingen 3-0, Tottenham borte eller West Ham-kampen på søndag – som var den vanskeligste bortekampen vi har igjen denne sesongen og en 2-1 seier her var ufattelig viktig, aller mest fordi vi ikke kan gi bort poeng skal vi vinne serien, mest sannsynlig.

Til søndag venter Man City på Anfield – troen er der, spillerne tror, BR tror og ikke minst supporterne tror, og tro meg, akkurat DET vil Manchester City merke søndag.

#MakeUsDream

3 Responses to Topp 10 – Avgjørende øyeblikk 2013/14

 • Brynje sier:

  Brendan Rodgers burde fått hedersplass selvsagt, men jeg fokuserte på det sportslige aspektet av sesongen – at BR og apparatet rundt har gjort en enestående jobb er det liten tvil om 🙂

 • Henning sier:

  Tror nok lista må utvides, Truls. Det er jo fem cupfinaler igjen! Moments of Truths!

  Support & BELIEVE! 🙂

 • Atle Tverre sier:

  Dette er nok en del avgjørende øyeblikk som dere sier, men om jeg skulle ha med en ting til på denne lista så ville det vært Flanagans scoring mot Tottenham. For meg var dette en av de viktigste scoringene i løpet av hele sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...