Hold deg oppdatert
Arkiv
Ord blir fattige – allikevel finner jeg trøsten…

suarez_gerrardVel, jeg kan si det med en gang, dette vil garantert bli et sammensurium av tanker og følelser blandet med et snev av håp og drømmer – etter alle solemerker greit rotete i tillegg.

Gårsdagen kan ikke oppsummeres bedre enn dette: den totale kollaps!

I det Liverpool og Luis Suarez satt inn 3-0 og Liverpool hadde scoret to mål på under to minutter så tenkte jeg garantert det samme som 99% av alle medsupportere – KJØR PÅ, her skal det hentes inn målforskjell!

Da Crystal Palace reduserte tenkte iallefall jeg; PÅ MED BREKKET, kontroller inn tre poeng her, tross alt dét som er viktigst her…

Alt som skjedde etter dette er bare et 7 minutters mareritt…

Vi kan skylde på mye etter gårsdagen, byttene til BR, straffesituasjoner som skulle vært gitt og alt mulig rart, men hele denne artikkelens poenger vil uansett ende med ordene – den totale kollaps!

Vi kan skylde på Coutinho, som er idiot som ikke bare river ned Crystal Palacespilleren da de kontret rett før 2-3 reduseringen og ikke bare tok et gult kort, vi kan skylde på at han i det hele tatt kom inn for Sterling, eller at Agger ikke kom inn for Johnson og at Flanagan ble flyttet over på høyreback og Agger venstreback, og dermed skylde på BR for idiotiske bytter, men igjen; den totale kollaps!

Når man satt å så på dette, og i vantro var vitne til at det hele raknet så trodde man det på en måte ikke, det skjedde, men det skjedde ikke. Det kunne ikke skje – for slikt skjer jo ikke…

Vel, snart et døgn senere så skrives dette og igjen må jeg si det samme som jeg skrev etter tapet mot Chelsea – skuffelsen ga seg relativt fort også i går, til min store forbauselse, igjen.

Dette bunner nok i endel ting i bunn her;

* Sesongen har vært en eneste stor opptur
* Vi skal spille Champions League neste sesong
* Vi har slått det meste av rekorder denne sesongen
* Vi er tilbake på kartet – ALLE frykter Liverpool Football Club nå!
* Vi bygger nå et fundament som vil gi oss ufattelig mye glede i årene som kommer

….men….

….vi vinner sannsynligvis ikke serien, The Holy Grail, det vi har ventet på i 24 år og det er jeg veldig, veldig skuffet over.

Allikevel så og utrolig nok så kan jeg nesten ikke tro det jeg selv skriver og mener her, at de positive poengene nevnt over oppveier skuffelsen av og etter alle solemerker ikke vinne serien denne sesongen.

La meg si det med en gang, jeg er dritskuffa, i går satt jeg foran TVén og gråten tok meg da Steven Gerrard og Luis Suarez, gråtende måtte følges av banen av Gerrard/Toure – jeg trodde ikke det jeg så rett og slett – det var SÅ uvirkelig at jeg faktisk, fysisk ikke trodde det jeg så en periode. (Stig Magnus satt i sofaen stille som mus og i samme sjokktilstand)

Og kanskje hele poenget ligger akkurat her; når man ligger å gråter på alle fire foran TVén en mandag kveld, leder serien med bare ett poeng og ikke tre; én serierunde før slutt – akkurat DET sier hvor ufattelig langt vi har kommet!

Når gjorde vi dette sist sa du??

Jeg har siden Man Ciytseieren sagt at vi helt sikkert vinner serien denne sesongen – trua er mindre nå selvsagt, men kamper SKAL spilles, kamper SKAL vinnes, presset ER der, det så vi senest i går og vi har sett det i mange mange sesonger, last day – alt kan skje!!

Uansett resultat onsdag mellom Man City og Aston Villa så vil det altså gå til The Last Day – hadde noen sagt det til meg før denne sesongen så hadde jeg ledd dem rett opp i tryne og lurt på om de var drita fulle.
Men, det skjer altså røde venner;

Liverpool Football Club er med og kjemper og seriegullet sesongen 2013/14 – HELT TIL SISTE SERIERUNDE!!!

makeusdream

Jeg NEKTER å miste trua, én serierunde før slutt når sjansen faktisk er der, jeg vil stå på Anfield, synge for full hals fra The Kop samt be en stille bønn i retning Carroll og Downing – det lever. Håpet og drømmen altså, uansett hvor liten den der, den er der….

Når gjorde Liverpool noe enkelt forresten?

Jeg skal kose meg, jeg skal nyte, fra første spark på ballen søndag, nyte det helt til det er over og underveis bare håpe at fotballgudene er Røde denne søndagen rett og slett for nå er det ikke noe som helst forventninger lengre.

Jeg gidder heller ikke klage på NOE denne sesongen jeg faktisk, JA, om man ser igjennom sesongen så har en forsvarstabbe eller to kostet oss poeng så klart, men andre lag har også gått på smeller, sånn ER det gjennom en hel sesong, det nytter ikke tenke slik.
Da vil man enten bli gal eller aldri kunne glede seg over fotballen/klubben man holder med.

Nå har vi INTET press på oss (om ikke underet skjer at Aston Villa i morgen VINNER da, da er vi plutselig i førersetet igjen, så små marginer er det faktisk.)

Dog, etter alle solemerker så får vi scenarioet søndag at Man City er nødt til å tape sin siste kamp for sesongen og Liverpool vinne for at vi skal ta det hjem – hadde noen gitt meg denne før sesongen så hadde jeg tatt i mot med begge hender og begge bein!

City vinner serien om de får 4 poeng på sine to siste kamper, Liverpool vinner serien om City spiller to uavgjorte eller taper en av kampene sine to siste kamper (om vi slår Newcastle selvsagt)

Manchester City vinner serien ganske så sikkert – Liverpool blir også etter alle solemerker nummer 2 denne sesongen, nærmere enn noen gang.
(Og det mot et lag som i dag fikk £ 50m(!), en halv milliard kroner(!) i bot for brudd på Financial Fair Play-reglene – det sier litt om hvilke vidt forskjellige planeter de to klubbene egentlig er på)

Klokka, som helst skulle tikke til «klokka 19» har stoppet, den tikker kanskje – med kunstig åndedrett, men all sannsynlighet sier at vi må vi vente videre, atter en gang.

19

#MakeUsDream – #ItsNotOver

3 Responses to Ord blir fattige – allikevel finner jeg trøsten…

 • Stein Tangen sier:

  Hadde håpet om att Kaptein Fantastic skulle heve pokale i år,noe som han verkelig fortjener.
  Men nei fatalt nok så går han på tryne i eit viktigt øyeblikk og vi er slott.
  Så kommer kanpen vi skal vinne alt er topp-trodde man men nei 10 min og vi er på tryne uavgjort betyr
  kansje over og ut.
  skal de gå vår vei nå er der litt for mange om og atte som må innfris.
  Håper gutta har modnast til neste sesong slik att vikan ta tittelen da,og att vi får innforsvars forsterkninger i sommer.
  YNWA-LYKKE TIL I SISTE KAMP

 • Leiv sier:

  Utrolig leit og men det var Chelsea kampen som gjaldt. Selvom det faktisk er en sjanse enda…Men relativt liten.

  Men uansett, CL 😀

  Johnson virker veldig svak defensivt og henger alltid etter og holder ikke tempoet lengre,

  Ny back. Luke Shaw…..

  Lucas sin tid er også omme synes jeg, han passer ikke inn i dette systemet og må erstattes.

  Aspas bør selges og Borini inn som tredjespiss, samt kanskje en til inn. Blir mange kamper nå, runst 5 må inn.

 • Leiv sier:

  Og et vilt stopper talent hvis Agger selges, noe som han bør får han fortjener å spille fast og etter denne sesongen Skrtel har hatt så holder han plassen. Sakho har ikke imponert, men trenger nok litt tilvenning og han er enda et ungt beist.

  Alltid likt Agger, synd han er en kjeks. Men han fortjener å være førstevalg og da må han nok dra. Tipper Napoli eller Barcelona, Atl. Madrid kanskje..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...