Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpools terminliste i Premier League 2014-2015

We Go AgainDa var dagen endelig her, Liverpools terminliste for 2014-2015 er klar!

Det knytter seg jo alltid stor spenning til et par ting;
Hvem åpner vi mot?
Når kommer første storkamp?
Hvordan er storkampene fordelt utover høst og vår?
Når er kampene mot Everton og scum?
Hvilke kamper har vi i det tøffe juleprogrammet?
Hvilke kamper har vi de siste 4-5 av sesongen?

Og i dag er dagen endelig her, og slik ser programmet ut for Liverpool i PL 2014-2015: 

Terminliste Liverpool 2014-15

Det første jeg legger merke til, er en forrykende start. Først møter vi Southampton hjemme, og det blir kamp mot gamlelaget for i hvert fall Lambert, og mulig også Lallana og Louvren om de også kommer inn. Så blir det borteturer til fjorårets mestere City som vi kjempet med hele veien inn, og Spurs, som nok har mye å bevise neste sesong.

Everton kommer til Anfield i slutten av september, Chelsea tidlig i november, og på rad scum borte og Arsenal hjemme i midten av desember.

Perioden fra juleprogrammet med Burnley og Swansea og helt ut januar ser ganske overkommelig ut, og her bør vi kunne sanke mye, mye poeng.

Februar er nok det desidert tøffeste måneden med Everton borte, Spurs hjemme, Southampton borte og City hjemme. Mars, april og mai ser ikke for ille ut, noe som kan være gunstig om vi skal kjempe også på andre fronter i cupene og i CL gjerne.

Og til slutt; avslutninga. Jeg synes det ser meget bra ut. I april og mai har vi denne rekka; Arsenal borte, Newcastle hjemme, Hull og West Brom borte, QPR hjemme, Chelsea borte, Palace hjemme og avslutter borte mot Stoke. Arsenal og Chelsea borte naturligvis knalltøft, men de andre 6 kampene bør man kunne vinne, og det kan resultere i en veldig sterk avslutning. Alltid kjedelig at vi har siste kamp borte, men det måtte vel komme etterhvert etter noen på rad hjemme i avslutninga.

Alt i alt ser terminlista ganske balansert ut, det blir en tøff start og en tøff februar, men ellers ser juleprogrammet bra ut, vi har grei fordeling mellom borte- og hjemmekamper mot de største, selv om både Arsenal og Chelsea borte er de eneste topplagene vi møter de siste to månedene.

Som jeg gleder meg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...