Hold deg oppdatert
Arkiv
Olympiakos beseires – Lovren signerer

Dejan endelig klarFor mange av oss var det dårlig nytt at Loic Remy ikke bestod legetesten, det føltes helt sikkert at han kom til Liverpool, men noe skal bli funnet hos Remy, som da blir i London enn så lenge.

Da er det greit at vi kompenseres med et kjøp i forsvarsrekka, Dejan Lovren, som det har blåst rundt etter at Southampton avslo et bud fra Liverpool, og som nå endelig er klar for Anfield og Champions League.

Liverpool startet også International Champions Cup med kamp mot Omar Elabdellaoui og Olympiakos, et lag som i sin første kamp hadde slått Milan 3-0, og endte opp som en god motstander for Liverpool.

Dejan Lovren signerer – en ny bauta på plass i forsvar

En tredje spiller fra Southampton, vitsene verserer og hva kan man si? Fantastisk at Lovren har signert, kritikere ser på oppførselen tidligere som noe negativt, og er redd det samme kan skje igjen. Vi har blitt lovet 100 % fra kroaten, og det tar nok ikke lang tid før de fleste av oss blir glad i ham. Jeg tipper han blir i Liverpool til han ikke er god nok, og det kan bli mange år.

Lovren er 25 år, har spilt i GNK Dinamo Zagreb, Lyon og frem til i dag Southampton. Har ikke vært den mest målfarlige stopperen i Europa, men bidrar med noen scoringer her og der. Det er en fysisk sterk og intelligent stopper Liverpool har signert, og vi får inn en ny type som Agger, Skrtel og Sakho. Prisen er grei, og det føles ganske sikkert å tro at vi får valuta for pengene i denne overgangen, som i de fleste andre Rodgers har stått for.

Betyr dette slutten for Daniel Agger?

Daniel Agger vil ikke finne seg i å være tredje/fjerdevalg, noe som er ganske forståelig. Men tanken som at en så god stopper, som i tillegg har vært i klubben så lenge og som er elsket høyt av fans, og som i tillegg gjengjelder den kjærligheten, skal dra fra klubben er ikke lett å svelge. Det er fortsatt ingen bekreftede rykter på noen overgang, men dette føles mye som et forhold man vet går ad undas, men som man drøyer en dag eller flere for å drøye opplevelsen. Naturlig nok skulle det være tid for Lovren/Agger bak der, men formen til Agger, og alle skadene, gjør at Rodgers fort satser på Sakho som har hatt et bra 2014 hittil. Skrtel har vi også lært at vi aldri skal undervurdere før en sesong. Hvem burde Rodgers satse på? Svaret er enkelt emosjonelt sett, m
en fotballfaglig er jeg glad det er Brendan som tar de avgjørelsene.

Liverpool slår Olympiakos i første kamp i International Champions Cup

Første test i International Champions Cup, Olympiakos hadde tjuvstartet turneringen mot Milan og vant overbevisende 3-0. Liverpool startet best og fikk uttelling etter noen minutter, Hendo mistet i utgangspunktet ballen, men sammen med Can jobbet de godt opp og det første til en feil for Olympiakos. Ballen endte opp hos Gerrard som slo en genial ball til Sturridge. Sturridge gjør seg klar til å skyte, «smeller til», snubler og alt ender i en flott stikker til Sterling som var på løp. Avslutningen var Sterling-style, litt dårlig, men likevel så veldig bra – snublete og effektivt.

Målet til Sterling:

Det ble ikke flere scoringer, men begge lag var farlig frempå. De fleste på banen ble byttet ut, og skal man ta noe positivt ut av kampen, så var det offensive presset veldig bra, med Hendo og Can i spissen. Coutinho var frisk, men sliter i siste tredjedel. Backene var ikke noe særlig med offensivt, men hadde bra kontroll defensivt. Av innbytterne fortjener Coates oppmerksomhet. Det var en grei kamp, bra at Rodgers bruker så og si førsteoppstilling. Markovic fikk prøve seg, han var usynlig første 20. og god siste 25 i omgangen han fikk spille. Positive takter, og en fantastisk akselerasjon. Hendo er henrykt over signeringen av Markovic.

Neste kamp er Man City onsdag natt(torsdag morgen for enkelte), og Man City overhøvlet Milan i går med 5-1. Det blir spennende å se de to beste fra fjorårets Premier League møtes, og måle muskler før sesongen starter.

4 Responses to Olympiakos beseires – Lovren signerer

 • Stian sier:

  Latterlig at Liverpool bare omtrent henter spillere fra Southamton! Hvordan skal spillere fra en klubb som kom midt på tabelleb forsterke nr 2?

  • Brynje sier:

   Lambert, får meg ikke til å sitte på kanten på stolsetet. Er mest det nostalgiske rundt overgangen som gjør meg glad, jeg tror ikke Lambert blir og score mange mål i Liverpooltrøya faktisk, men en nydelig backup når det stanger og spillet ikke fungerer.

   Lallana, en spiller som forsterker laget, troppen og stallen. Lallana vil etter alle solemerker gå rett inn på laget

   Lovren, forsvarssjefen vi forrige sesong manglet, med en spiller som Lovren i forsvaret forrige sesong så hadde vi være regjerende mestere når sesongen sparkes i gang.

   FATTER ikke hvorfor fotballspillerne på død og liv må hete «Bale», «Neymar», «Messi» for at folk skal bli fornøyde…..!!

   Driter langt i navnet bak på trøya bare de kan prestere i en spillergruppe – synes faktisk nesten det er på grensa til frekt å stille spørsmålstegn rundt Brendan og hans prioriteringer etter det han har klart den korte tiden han har hatt i Liverpool.

   • Ivar sier:

    Nå tror jeg ingen forventer de navnene til LFC men når vi mister en spiller som Suarez må det inn kvalitet. Personlig synes jeg kun Lovren forsvarer pengene.

 • Morten sier:

  Lovren er 25 år, altså bør han være voksen nok til å takle en okse som Rooney. Drømmen er jo å få se en ny Bauta i forsvaret, som gjør at lagene fra London og Manchester bare står og stanger og stanger, mens Emre, Lazar, Sterling og Sturrigde, lager karusell på andre siden av banen.
  Luis dro. Med Luis OG de vi har fått nå, hadde gullet vært i lomma, føler jeg. Nå må vi nok engang jobbe hardt og ha flaks. Men nok engang har vi muligheten. Med Brendans filosofi KAN vi ikke feile.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...