Hold deg oppdatert
Arkiv
Skadeoppdatering før Liverpool-Southampton

plasterDa er Premier League 2014/15 endelig i gang, men vi må vente til i morgen før vi får se våre kjære røde i aksjon, hjemme mot Southampton kl 14:30 smeller det igang på Anfield, fyyy søren som jeg gleder meg!

Noen usikre kort inn mot første seriekamp har det dog vært, skader på Markovic, Lallana, Agger og Flanno.

Lallana er som alle vet ute og er ikke klar til seriestarten, og den største spenningne har vel knyttet seg til den andre nysigneringen som har vært usikker; hurtigtoget Lazar Markovic.

På pressekonferansen igår hadde Rodgers en oppdatering; Flanno og Lallana har god fremgang, og man forventer at de er tilbake i trening med laget om halvannen uke.

Markovic er dessverre uaktuell mot Southampton, men har god fremgang, og bør være klar i god tid til andre serierunde. Agger har hatt et pågående problem, og Rodgers ga ingen skikkelig oppdatering på når han kunne være klar igjen.

Vet ikke hvordan skaden til Agger er, men ønsker han seg bort, er det vel ikke ideellt å være skade nå snaue 2 uker før vinduet stenger..

Godt med bortimot full tropp til seriestarten, med Markovic rett rundt svingen, og Lallana noen uker unna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...