Hold deg oppdatert
Arkiv
Spådom av Premier League-utfall 2014/2015

premier_league_logoÅ spå utfallet av Premier League er ingen enkel oppgave, ikke burde man gjøre det, fordi man høyst sannsynlig kommer til å ta feil, men det er veldig moro og ikke minst utfordrende.

Derfor prøver jeg(gjenspeiler kun min mening – ikke Liverpoolblogg) og setter hodet på et fat, og venter på å bli spist opp. Forhåptenligvis prøver også flere av dere det samme, og skjønner at det å være betalt fotballekspert(som jeg da ikke er) – ikke er noen enkel jobb før en PL-sesong.

Jeg spår utfallet av Premier League – ikke skyt meg

Plass

Lag

1

Manchester City

2

Liverpool

3

Manchester United

4

Chelsea

5

Arsenal

6

Tottenham

7

Everton

8

Newcastle

9

Crystal Palace

10

Stoke

11

Southampton

12

QPR

13

Sunderland

14

Burnley

15

West Brom

16

Aston Villa

17

West Ham

18

Swansea

19

Hull

20

Leicester

Kommentarer:

Hvorfor ManCity – har funnet formelen for å gå gjennom sesongen med jevnt gode resultater, spesielt på Ethiad. Laget er solid, og år etter år stiller man spørsmålstegn ved forsvaret, men de slipper ikke inn mye mål. Offensivt er de dekket med tre-fire solide spillere i hver posisjon. Pellegrino virker også veldig lur, så helheten i Man City gjør at jeg tror de vinner i år også.

Andreplass – Alt snakket om Suarez burde byttes til Rodgers, utelukkende. Det han er i ferd med å bygge opp er vanskelig å forklare med ord, men det er såpass gjennomført og gutta vet akkurat hva de skal gjøre, solide resultater på Anfield og mye bortepoeng gjør at vi kommer til å være i toppen hele veien. Feilskjæret kommer nok når CL møter serie og cup på sitt verste.

Man Utd – Van Gaal minner meg skremmende mye om Rednose, la flere merke til at klaging fra spillerne mot dommer er tilbake hos djevlene? De har kun serien å tenke på, cup blir nok fjerde og femteprioritet. Van Gaal er et utmerket manager, og han kommer til å føre Man Utd tilbake i toppen. Får de Vidal og evt 1-2 kvalitetsstoppere, er jeg redd de tar gullet.

Chelsea – Mitt store tips for sesongen er at Fabregas og Costa blir to store flopper, spesielt førstnevnte. Han har ikke vært god siden han var i Arsenal. Costa hadde et fantastisk år i fjor, VM viste at han er avhengig av å ha entusiastiske spillere rundt seg, det finner han få av i Chelsea. Mourinho er et geni, så han klarer topp fire, men jeg trodde de vant i fjor – jeg tviler på at det skjer i år.

Arsenal, Tottenham, Everton – Her kan alt skje, jeg har ståltrua på Arsenal, og tror de og Tottenham vil være med lenge i toppen. Tottenham har fått seg en utmerket manager, så der kan alt skje. Everton er bunnsolide og Martinez har vist at han kunne ha blitt en god signering for Liverpool om det hadde skjedd en gang i tiden. Har mye bra på gang, beinsolide bakover og har sikret seg Lukaku og Barry på fast basis. Både Arsenal og Tottenham er kabable til å vinne serien, men det er noe som skjer i London under andre halvdel av sesongen, og ‘same procedure as last year’ vil forhåpentligvis plinge det nye året som vanlig.

Bunnstriden – vanskelig å spå, men jeg tror Leicester blir i det svakeste laget. Hull har gjort noen signeringer, men jeg tror Bruce fort kan bli en av de første som sparken, og at laget jevnt over blir for svakt, spesielt om de får skader. Swansea har vært friske i flere sesonger, men selger de Bony(forhåptenligvis til oss), så er det vippepinnen til at laget ender opp i bunn av ligaen.

Div – Pulis-effekten i Palace vil holde til en solid plassering, fascinerende hvordan den mannen skaper resultater ut av noe som fort kan defineres som søppel-fotball i moderne tider. Jeg tror Burnley vil overraske, og jeg tror mange av oss vil ha Danny Ings og Michael Trippier til Liverpool i januar-overgangen. West Ham vil spille litt penere fotball enn i fjor(har ihvertfall Big Sam blitt tvunget til), spennende signering i Valencia som gjorde det bra i VM, men det blir nok en ny sesong i bunn, og Big Sam forspiller sin siste sjanse i klubben, selv om han holder plassen så vidt.

Hva tror du blir topp 7-8 når sesongen er over? Prøv selv å lage en tabell og tipp sesongen, det er virkelig en åpen liga, det er det ingen tvil om – nesten helt umulig å tippe, selv om det er moro.

18 Responses to Spådom av Premier League-utfall 2014/2015

 • Vidar sier:

  chelsea- city – liverpool- arsenal – united – everton – spurs – swansea
  1. Chelsea-
  2. City
  3. Liverpool
  4. Arsenal
  5. United
  6. Everton
  7. Spurs
  8. Swansea
  .
  .
  .
  18. Southampton
  19. Leicster
  20. Hull

 • Adrian Haugan sier:

  1. Chelsea
  2. Man City
  3. Liverpool
  4. Arsenal
  5. Man United
  6. Tottenham
  7. Everton
  8. Stoke
  9. Newcastle
  10. Crystal Palace
  11. Hull
  12. Aston Villa
  13. QPR
  14. Southampton
  15. Swansea
  16. West Ham
  17. Burnley
  18. Sunderland
  19. Leicester
  20. WBA

 • Bjørn Einar sier:

  Årets skuffelse – United og Everton:
  – United sliter med å forsterke, og generasjonskifte kommer til å plage klubben i noen år. Dem skal ikke bare erstatte Ferdinan og Vidic, men også aldrende og «mette» spisser. Avhengig av Rooney og van persie i toppform. Midtbanen er et ordentlig svakhetstegn. Ingen teknikere forutenom mata som blir brukt i 10-er rollen. Kommer til å møte mange parkerte busser på hjemmebane.

  Everton: Forsterket kraftig foran fjoråret, i år har dem kun kjøpt de spillerene dem hadde på lån i fjor. Ingen stjerner, og et godt kollektiv. Men dette blir middelhavsfarer.

  Årets overraskelse – Liverpool og Palace:
  – Det kollektive Liverpool – Ungutta med Hendo, Couthino, Sterling, Can og Markovic kan fort ta gull. Tviler, men håper. Men topp 3 er innenfor rekkevidde. En forsterkning på spissplass vil gjøre dem farlig komplette og mange sultne unggutter som vil vise seg.

  – Palace over midten: Har man begrenset med penger må man handle smart og spille en jævlig fotball. En spillestil kun Drillo og supporter av laget kan elske. Håpløst å se på, men forsterket smart og på en bølge etter vårsesongen i fjor.

 • Joakim Stensland sier:

  1. Manchester City
  2. Chelsea
  3. Arsenal
  4. Liverpool
  5. Manchester United
  6. Everton
  7. Tottenham
  8. Newcastle
  9. Crystal Palace
  10.Stoke
  11.QPR
  12.Aston Villa
  13.West Ham
  14.Swansea
  15.Southampton
  16.Hull
  17.West Brom
  18.Sunderland
  19.Burnley
  20.Leicester

 • Martinus Bjerga sier:

  Tøff kamp blandt topp åtte!
  Topp 7 blir i år ganske vanskelig ettersom det er veldig, veldig jevnt i toppen.

  1. Arsenal
  2. Manchester City
  3. Chelsea
  4. Liverpool
  5. Manchester United
  6. Tottenham
  7. Everton
  8. Newcastle

  Tror det beste vi kan håpe på i år er topp 4. Personlig tror jeg det er Arsenals år i år, og at de endelig vil ta seieren igjen. Manchester City er bunnsolide, men på grunn av manglende inspirasjon til å vinne tror jeg de kun kommer på andreplass. Chelsea på tredje, med tanke på den nye stallen deres. United klatrer nok et par plasser opp, men tror allikevel det vil ta mer enn én sesong for dem å klarte fra syvende og opp til topp fire. Tottenham har sett lovende ut i det siste, og tror de vil være hakket skarpere enn Everton. Newcastle har sett dårlige ut de siste sesongene, men jeg forventer at de i det minste tar åttende plass.

  Er forøvrig enig med bunnplasseringene til Tony Holm.

 • Rottulf sier:

  1. Liverpool
  2. Chelsea
  3. Man City
  4. Arsenal
  5. Tottenham
  6. Man U
  7. Everton
  8. Newcastle

  Tror og (mest) håper at vi klatrer i år og viser at vi er et kollektiv og ikke et onemanshow slik mange liker å tro. Er av oppfatningen at denne årgangen er så sterk at den kan bryte ned hvem som helst. Vi har et geni av en manager og han virker å ha en sinnsyk egenskap i p få spillerne til å ha troen og å gjøre som han ønsker. Husk hvor mange kamper vi gikk på rad på slutten av sesongen (var det 11-12??) Det var et sultent lag med sterk tro som nå har blitt supplert med både annerledes og bedre kvalitet. Vi har flere strenger å spille på , noe som er en styrke vi ikke hadde i fjor.
  Men jevnt vil det bli, så h is vi kun blir nr 2,3 eller 4 vil det uansett være en god prestasjon, for PL har vel aldri vært jevnere,iallefall på papiret.

  God sesong! Aldri gledet meg slik som foran denne.

 • Martin sier:

  1. Liverpool
  2. City
  3. Chelsea
  4. Arsenal
  5. Man Utd
  6. Everton
  7. Tottenham
  8. Newcastle
  9. Stoke
  10. Southampton
  11. Crystal Palace
  12. West Ham
  13. Swansea
  14. QPR
  15. Sunderland
  16. West Brom
  17. Aston Villa
  18. Hull
  19. Leicester
  20. Burnley

 • Totto Holm sier:

  1. Manchester City.
  2. Arsenal.
  3. Liverpool.
  4. Man Untalented.
  5. Everton.
  6. Chelsea.
  7. Tottenham.
  8. Southampton.
  9. Crystal Palace.
  10. West Ham.

  Kall meg gal, vet ikke 100%. Håper selvfølgelig på 1. for Liverpool!

 • thomas sveum sier:

  1.Chelsea
  ——————–
  2.Liverpool
  3.Manchester City
  4.Arsenal
  ———————
  5.Tottenham
  6.Everton
  7.Man Utd
  8.Sunderland
  9.Stoke
  10.Newcastle
  11.Crystal Palace
  12.Aston Villa
  13.Swansea
  14.West ham
  15. Southampton
  16. Hull City
  17.Leicester
  ——————————-
  18.West Bromwich
  19.Burnley
  20.QPR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...