Hold deg oppdatert
Arkiv
Vil du være med på laget?

Liverpoolblogg-logoVi i Liverpoolblogg ønsker å være så oppdaterte som mulig, men med et tett kampprogram og bloggen som en hobby, kan mannskapet til tider stille til kort med å være tilgjengelige når det skjer.

Mennesker har forskjellige talenter, derfor kan ditt skrivetalent være så mangt. Først og fremst ser vi etter personer som kan være reserver til å skrive kamprapporter(kanskje tilogmed ha faste tider), men gjesteinnlegg er også noe vi er veldig glad i. Derfor ønsker vi flere med på laget.

Kamprapporter

Vi har ved flere anledninger hatt gjesteskribenter som har skrevet kamprapporter etter match og det med stort hell. De som har bidratt har skrevet vel så bra som oss faste, og det er først og fremst her vi ønsker flere på laget. Kan du tenke deg å være på en backup-liste for oss, som vi kan ta kontakt med når ingen av oss har anledning til å skrive? Du får frie tøyler til å forfatte kamprapporten slik du vil(her deler vi både ut spillerbørser og kaktuser), så lenge du følger normer og lover er vi fornøyde.

Gjesteinnlegg

Vi har gjennom de fem årene vi har vært på interweben hatt en rekke gjesteinnlegg, alt fra dikt til kanonader mot The Kop, til ris og ros mot spillere og klubben.

Friheten din til å skrive om hva du vil er stor, artikler om Liverpools historie, tanker om sesongen, sammenligninger og faste spalter. Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe eller har noen ideer du kan tenke deg å lufte. For de som tenker at de gjerne vil, men ikke kan skrive godt nok, kan vi være behjelpelige med korrektur om det er ønskelig.

Hva kan vi tilby?

Først og fremst får du være med å skrive om verdens flotteste fotballklubb, og få tankene dine publisert og kommentert. Og har du en god idé hjelper vi deg å få den i live.

Når du har nådd fem innlegg, får du ditt eget navn(evt. alias) som navn på innlegget(frem til da er det Gjesteskribent). Og for hvert femte innlegg du skriver får du 50 % rabatt på en bestilling i vår webshop.

Vi vil ha flere med på laget – er du den vi ser etter? Ta kontakt med oss på post@liverpoolblogg.no eller send oss melding på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...