Hold deg oppdatert
Arkiv
West Ham 3-1 Liverpool

Brendan er lite fornøyd etter tapetKampene kommer på løpende bånd med Champions League i terminlisten, og igjen er det tre poeng som skal kjempes om i serien. Liverpool gikk på en smell mot Aston Villa sist(og kampen mot Ludogorets var ikke mye å skryte av), så vi var mange som håpet på seier og gla’spill i dag. Lengre fra sannheten kan vi ikke være.

Selv gikk jeg glipp av deler av kampen(les: starten av hver omgang), og det ble forsåvidt 0-1 mens jeg så på, hjelper lite når West Ham scorer tre. Dette kampreferatet blir hverken noen rapport fra kampen, eller vil ha noen spillerbørs. Bidrag fra noen av våre Facebook-følgere får heller bli ingrediensene i dagens kampreferatinnhold.

Jeg velger å anonymisere bidragene, og heller kommentere meningene– kursiv=bruker/Fet skrift=meg

«Vi er dessverre ikke god nok. Vi hadde en sesong. BR ferdig til jul om dette fortsetter! Håper ikke, men det er skandaløst det han har gjort i sommer»

«Tilbake i Hodgson-tiden dette… spillemessig…
Fortsetter BR med slike resultater, har han sparken før jul»

Kommenterer dere samtidig, det skal mye til for at Brendan skal få sparken, uavhengig av hvor dårlig det går til jul. Brendan har et prosjekt, og de ligger godt foran skjema. 

«Vondt å se hvordan vi detter sammen uten Suarez! Utilgivelig transfersommer»

«Har sagt HELE tiden at transfer vinduet til Brendan og LFC har vært skammelig dårlig!! Samtlige spiller! Middelmådige spillere. Andre folk har jubla og sagt dette er kanon signeringer osv. Ser ut som e har rett.. Just garbage»

Virkelig? Får la noen andre ta seg av de kommentarene her, det å skrive at samtlige spillere er middelmådige er (nesten) garantert ord du kommer til å spise i deg. 

«Jeg har aldri sett så dårlig spill av Liverpool på 40 år! Nå begynner jeg virkelig å sette et stort spørsmålstegn ved hva BR prøver på?? Vi har vel aldri vært dårligere i forsvar enn nå!»

Brendan gjør det samme som han gjorde i fjor og året før der. Det eneste nå er at motstanderne er mer forberedt på hvordan de skal løse det. Nå har Brendan fått en magisk oppgave å løse neste oppgave, nemlig å spille ut de med hardt press. Det tipper jeg han finner en god løsning på. 

«4 plass er en saga blott!!!»

… skriver han etter fem kamper. Uff! 

«Nok en veldig skuffende kamp av Liverpool,må nesten klype meg i armen å lure på hva skjer? Vi slipper inn mål alt for enkelt,å det virker som alt virker veldig vanskelig fremover på banen.Hvor er kampånden? Håper vi kommer sterkt tilbake i midtuka og til helga mot Everton.»

«Problemet som jeg ser det, er ikke at Borini eller Lucas er på banen. Problemet er at ALLE lag nå vet hvordan man ødelegger god (Liverpool) fotball. Det er hardt press og enda litt mer hardt press. Da funker ikke «tikka takka» fotballen til Liverpool.»

To balanserte bidrag i mine øyne. 

«Vi stille med 7 mann fra start. Uten keeper,Ballotelli,Borini og lucas er ikke og regne med»

«Har bare ris til mignolet,nu må valdez på plass snarest.fytterakkern for en flause ja må jo ta med at visekapteinen virkelig har stått frem som et dårlig eksempel på markeringspill!!»

Tar Mignolet foran Valdez syv dager i uka. Ville ikke løst noen ting å få han på plass.

«2-0.. In Brendan we trust.. Begynner snart å lure… 3 siste kampen har de vist NULL NULL NULL ting. KUN Ræva spill!!»

«Haha…vi er latterlig dårlig.Pinlig. Sånn går det når vi satser på spillere på southampton/sunderland nivå.»

«Gerrard på banen er som å spille med 10 mann, fungerer bare som en ekstra midtstopper framover og for treg bakover.
Lucas alltid for sein, udugelig.
Midtstopperne å keeper snakker ikke sammen. =klabb å babb
Borini løper mye men vet ikke hvor han skal løpe…
Henderson løper å løper etter ball etter andres feil.
Balotelli – lite bevegelig, men ok 1 omg.
Sterling – godkjent 1 omg.
Sum = Dritt»

Naturlig nok var det ikke mye positivt å lese, vi la ut en kamptråd i håp om å få litt info om kampen, men det viser seg gang på gang – fotball er følelser. Det blir i overkant lynsjestemning fra enkelte, det er spilt fem kamper i serien, det er ikke noen krise i klubben og det er mange poeng som skal fordeles før sesongen er over.  På tirsdag er det kamp igjen, ligacup mot Middlesbrough – da er denne kampen glemt og forhåpentligvis ser vi lysere på det igjen da 🙂

Seks poeng av femten mulige – hva hadde du gjort for å løse dette? Det virker som flere og flere lag løser «Liverpool-koden».. Eller går dette av seg selv? 

12 svar til West Ham 3-1 Liverpool

 • Ron sier:

  Nå syns jeg vi skal kalle en spade en spade! Vi suger over hele banen og særlig i forsvar. Vi har sugd i forsvar hele tiden under BR. Vi ble redda ifjor av Suarez da han scora 30 mål i serien. Sturrigde scora 20 men nå har vi ikke Suarez til å redde ræva vår lenger og da syns jeg det er bemerkelsesverdig at vi ikke har forbedre forsvarsspillet vårt. Vi har da handla inn nytt blod i de posisjonene men det har jo ikke akkurat blitt noe bedre, heller stikk motsatt spør du meg. Da syns jeg det er på sin plass å spørre hva i all verden som er planen og hva vi trener på?? Blir feil å skylde på en eller to spillere når hele laget ser ut som hodeløse kyllinger. Nå har BR snart kjøpt alt som løper rundt ut på det så han kan ikke skylde på heller. Å da lurer jeg på hva han har som unskyldning for den katastrofale åpningen av sessongen??? Når han ikke frem til spillerne med budskapet sitt er det hans problem, er budskapet det vi har sett til nå er det også hans problem!! Noe er skikkelig gæærn’t her hvertfall og uansett hvordan man vrir og vrenger på det så havner detta i fanget på BR. Etter en stund havner det i fanget på Henry og etter min mening er vi på god vei dit nå!

  • MortenH sier:

   Nå må du roe deg. Husk at Sir Alex var nær ved å få fyken etter fem år i United, men de lot han få èn sjanse til. Resten er historie. Se på Arne Eggen. En manager som sitter i mange år, og som har en glassklar visjon, vil etterhvert gjennomsyre alt i klubben, og det gir på sikt gull , gull, gull, gull. De som bytter managare ofte vil aldri klare dette. BR er vår nye Shankley. Vi suger nå, men hva hadde du forventa? At nye spillere ville klinka til fra starten av sesongen? Husk åssen det var første året…gradvis bedre. Di Maria kosta skjorta, SÅNNE kjøp MÅ klinke til med en gang, men vi har langsiktige kjøp, som gjør at vi kan få fem, seks av hans kvalitet over hele banen om 3-4 år…tenkt på det?

 • Totto Holm sier:

  Jeg har sett uendelig mye bedre av Liverpool, og ja, jeg var vanvittig negativ både under og etter kampen. Men kampen sett under lupen, så kunne det gått verre…og bedre. Men grunnet at Rodgers måtte endre litt på en formasjon vi ikke har spilt med tidligere, så ble det som det ble. Manquillo ble byttet ut for Sakho, og Sterling ble satt som høyre vingback (Spør med ikke hvorfor det ble Sterling sin posisjon). Dermed spilte vi Skrtel – Lovren – Sakho som stoppere, og det fungerte sterkt. Et taktisk vidunder. Synd Sakho gav Lovren en «Glasgow-Kiss» midt ute i kampen, var ganske bekymret for Lovren, men han kjempet seg igjennom.

  Jeg begynner å slite med å beskytte Super-Mario. Men kan ikke forvente mye av han ennå. Han har blitt testet grundig mentalt av motspillere som ikke akkurat har behandlet han veldig pent. Har troen på han ennå, og håper den fryktede målscoreren som ligger i han snart kommer frem.

  Borini ble byttet ut etter 82 minutter (Mulig jeg tar litt feil med tidspunktet), og virket svært utilfreds med det. I mine øyne var han en av de bedre på banen for Liverpool!

  Alt i alt, Liverpool burde ha vunnet denne kampen, men slik ble det ikke, og nå er det bare å se frem til neste match og håpe at det går bedre da.

 • Bjørn Einar sier:

  Calm down – and support Liverpool.

  3 av de 4 neste kampene på hjemmebane. En liten syretest på hvordan ståa er. Bare nevner det!!

 • Stein Tangen sier:

  Eit forsvar som lekk som ei sil,ein trøtt midtbane,og spisser som setter 8-10baller i året skal ha møkje flaks om ein skal klare 4plassen da.Med Sturrigde ute og Suarez long gone så mangla vi over 50mål så da slipp vi inn bøtter å spann i forhold til konkurrentane så kjem vi bakpå.Klart vi ikke skal gi opp men forfall del sett ord på problemet,kånå som ikke er fotball interesser sa de så fint :dei ser ut som påskekyllingen der dei spring.I denne kampen var de overbetalte gutter mot MENN.BR har ein jobb foran seg håper han kan trylle……..YNWA

 • Leiv sier:

  Veldig skuffende opptreden. Kan ha blitt for mange kjøp og ingen i verdensklasse slik Suarez er. Ingen kan erstatte ham men hadde hjulpet med en annen.

  Håper på Lambert fra start i ligacupen samt endel unge. Skrtel og Sakho i midtforsvaret slik at Lovren for hvilt hodet til Everton kampen.

  • Brynje sier:

   Tror nok både Lambert, Borini, Enrique, Lucas starter tirsdag.
   Hendo og Manquillo spiller vel garantert. Sterling hviles vel, Coutinho spiller i Sterling-rollen tipper jeg..

   Tror laget blir:

   Jones, Manquillo, Skrtel, Skaho, Enrique, Gerrard, Lallana, Lucas, Coutinho, Lambert, Borini.

   • Ivar sier:

    Ja kan bli noe sånt. Personlig håper jeg på et par ungutter ekstra som Rossiter f.eks

    Ligacupen er det som skal prioteres minst, men seier her ikveld er viktig.

    • Leiv sier:

     Balotelli kan hviles og trene hardt utenom eller komme innpå etterhvert. Gerrard kommer nok også innpå hvis han ikke starter.

     Lovren må nok hvilet etter trøkkte han fikk i skallen slik han er klar til derbyet.

 • MortenH sier:

  Ser ikke det helt store problemet her. De tar ut Gerrard, og da gjør han feil og trekker ned, og drar laget med seg. Han må trekke oppover, og dra forsvaret utover, og legge press andre veien. Ellers må bare laget sette seg, og jeg må le stort av de som mener at mannen som tok oss til andre plass i fjor er blitt så mye dårligere over sommeren? Det er litt sånn som første sesongen om igjen, i og med at nok en gang må mange nye venne seg til laget og ny stil. Kjernen har vi fortsatt, så det vil gå raskere, og vi er veldig, veldig unge ennå, så dette kan selvsagt bare gå bedre, etterhvert som erfaringen kommer. Hvor lagånden er blitt av, er derimot noe som forundrer meg litt…Håper vi får utpå unge folk i dag. Texeira, Rossiter, noe ordentlig nytt hadde vært spennende, selv om BR kanskje ønsker å vinne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...