Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 0-0 Hull – Hva kan man si?

TungdagpåjobbEtter en fotballeksjon i effektivitet og samspill, er kampen mot Real glemt, og Hull står på motsatt side. Hull har scoret i samtlige kamper denne sesongen, og har overrasket mange med tidvis gode resultater.

Hull er et hardtarbeidende lag, og det virker som Brendan har tilpasset seg det, et laguttak som virker å ha fokus på det hardtarbeidende spillere på banen, Hendo og Coutinho er benket.

Følgende elleve starter for Liverpool: Mignolet, Manquillo, Lovren, Skrtel, Moreno. Gerrard, Can, Allen, Sterling, Lallana og Balotelli.

Første omgang:

Hull tar tak i kampen og har både ball og press de første fem minuttene. Liverpool har nok med å løpe etter. Can får en smell, men ser ut til å klare seg.

Det skal ta ti minutter før Liverpool produserer sine første sjanser, Lovren er frempå to ganger, den første er en heading på corner som reddes på strek, så får han to skuddforsøk det ikke ender noe i.

Balotelli får sin første sjanse for kvelden, blir spilt gjennom av Sterling, men blir litt for skrått hold, og keeper redder til corner som det ikk blir noe av. Liverpool opprettholder presset.

Det roer seg etter det første kvarteret, Hull legger seg mer bakpå, og Liverpool triller ball uten særlig resultat på siste tredjedel.

(!) Balotelli har vært mest på venstrekanten denne omgangen. Betyr m.a.o. at vi spiller en en god gammeldags 4-6-0-formasjon(Sterling ligger forsåvidt høyt, kanskje vi kan telle han som en spiss)

Lallana kommer seg fint forbi på venstrekanten, blir tatt i det han legger inn, så suspekt ut, men ingen reagerer på situasjonen.

Hull er farlige de siste fem minuttene av omgangen. Først herjer Ben Arfa med noen fine driblinger, får snublet seg til pasning i felte, men Mignolet er fint med på avsluttingen. De kommer på en fin overgang etterpå, men denne gangen ble skuddet blokkert.

Et legges til to minutter, Liverpool får et farlig frispark mot slutten av overtidstiden. Gerrard slår inn, ender opp hos Skrtel som vinner en corner. COrneren ender opp på hodet til Can, og keeper er med. Dommer blåser av.

Omgangen startet i et godt tempo, Hull tok tak i kampen og var best i fem minutter før Liverpool tok over. Liverpool hadde ballen mest, men sliter med å skape mange gode sjanser – mye fordi Balotelli ofte drifter på venstrekanten, et sted han ikke har noe å gjøre når det tar et minutt før han kommer seg i feltet. Kampen ble ganske rolig utover i omgangen, og Hull legger seg bakpå til tider og satser på overganger, som de er ganske gode på. Jevn kamp hittil, man kan si Liverpool har vært best i banespillet, men Hull har skapt flest farlige sjanser, selv om det ikke har vært så mange av dem. Kan Coutinho være mannen som skaper gull i andre?

Andre omgang:

Det tar fem minutter før noe skjer, det er Stevie G med et fint rykk – spiller fint til Sterling på høyre, og får nesten ballen tilbake, men Hull får avklarert.

Kjedelig første kvarter. Brendan gjør grep, Coutinho og Lambert inn, Allen og Lallana ut.

Corner til Liverpool, Can stusser, Balotelli er nesten frempå, Sterling får returen og den sitter nesten. MInuttet senere legger Can fint inn, Balotelli ernesten på’n igjen.

Balotelli får en løpeball, henger etter, lager frispark og skyter ballen i sinne etter at dommer blåser. Nesten rødt der gitt.

Sterling på gang, spiller vegg med Lambert, fyrer av et skudd som hadde blitt innkast, men fikk corner. Mye på gang her nå.

Hendo erstatter Can. Coutinho er frempå, men keeper er med.

Liverpool opprettholder presset, men tempoet er ikke det samme som rett etter dobbeltbytte. Liverpool er nærmest, men man føler ikke at det kommer til å bli noe annet enn uavgjort.

Coutinho prøver en avslutning, blir blokkert, ballen ender i Lambert som flikker til Balotelli, blir litt hektet av Bruce, Balo mener selv han burde hatt straffe der, tvilsom situasjon.

4 minutter tillegg.

Gerrard frempå igjen, nesten nesten – bra gjort av kapteinen. Sterling skyter til corner på returen. Coutinho får muligheten, smeller til etter å ha kranglet seg til ballen. Keeper er fint med.

Balotelli får kampens siste mulighet, der skulle det vært mål – Premier League sin mest ineffektive spiss slår til igjen. Sturridge – get well soon.

Kampen blåses av, det ender målløst – Liverpool er best denne kampen, selv om det var svakt frem dobbeltbytte. Etter at Coutinho/Lambert kom inn ble det andre boller. Liverpool hadde ballen 66 %, skapte flest sjanser og fortjente seieren, men det var ikke dagen for noen scoring. Det var ikke så verst i dag, det var bare scoringen som manglet etter hvert. Selv om det fortsatt er mye å ta tak i.

Noen spillerbørs blir det ikke – hvordan vil du rangere gutta i dag? Hva sier du om kampen generelt?

6 svar til Liverpool 0-0 Hull – Hva kan man si?

 • Stein Tangen sier:

  Noen som forstår kvifor han ikke starter med laget som han avslutta med? Att med lider av savn etter spisser som skårer mål er der ikke tvil om,men slike spillere har vi ikke og må klare oss uten.Sjefen sjølv ble geni erklært i fjorårssesongen,i år e de rævva ,men kva er forskjellen 2spillere så langt.Når vi da er vitne til kor lite samspilte dei er,og passningane går i hytt å pine må ein berre sukke.Ca timinutter med ok spill ja men når 80min er under streken havner nok me utafor topp fire denne sesongen.Men eg håper att der skjer noe stort i januar vinduet,hvis ikke blir de nye år ute av CL.YNWA

  • Brynje sier:

   Tipper Henderson og Coutinho var litt slitne etter tre kamper på 6 dager (søn, ons, lørd) – tror rett og slett det var derfor de startet på benken.
   Ser jo på Sterling også at han kunne hatt en omgang eller en kamp på benken, virker sliten og ute av form.

   Er vel her den brede stallen skal spille inn, spillerne fungerer ikke sammen enda dog…

 • Totto Holm sier:

  Som Brynje nå har sagt mange ganger, vi må ha 2 spisser. Jeg følte ting løsnet seg med Lambert og Balotelli på topp, ble flere sjanser og mer trykk (Noe Coutinho skal ha mye skryt for, selv om han hadde 2-3 håpløse pasninger). Er spent på hvem som spiller mot Newcastle, som forsåvidt har 2 seiere og et uavgjort de 3 siste kampene. Får håpe Brendan så at det er mer bevegelse og flere sjanser med 2 spisser på topp. Eventuelt Borini på topp som kan gjøre all løpingen for Balotelli 😛

 • Henning sier:

  Hva kan man si? Vel, det eneste som er riktig å si er at dette er ikke godt nok. Man kan jo begynne å lure hvilke lag man MÅ slå for å klare en topp 4 plassering denne sesongen? Når man ikke vinner mot Hull på hjemmebane, betyr vel det at man MÅ slå Newcastle og Crystal Palace i de to neste bortekampene? Gjør man ikke det, så kan man vel allerede nå oppsummere med nok en ødelagt sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...