Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 2-1 WBA – Ufattelig viktige 3 poeng!

lallanaLiverpool var verstskap for West Bromwich, et WBA i form skulle ta hurven av Liverpool, noe de nesten klarte.

Liverpool stilte med følgende, noe overraskende lag:

Mignolet, Manquillo, Skrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Henderson, Lallana, Coutinho, Sterling, Lambert.
Benk: Jones, Toure, Johnson, Lucas, Markovic, Borini, Balotelli.

Kveldens kampreferat er skrevet av Henrik Nordli, take it away Henrik:

Ja, da er vi klare her fra Anfield. Liverpool skal prøve å vinne sin andre hjemmekamp denne sesongen. Forrige hjemmeseier kom så klart mot Southampton i første seriekamp.
Huff som jeg kjenner nervene er i spill foran denne kampen, for meg er dette en ordentlig season decider, for oss røde. West Bromwich har vært i god form den siste tiden med Saido Berahino i spissen, det hele toppet seg med en 4-0 seier forrige søndag. Ingen spesielle overraskelser i startoppstillingen bortsett fra at Balotelli blir henvist til benken og Lambert får en sjanse fra start. Markovic blir også satt på benken til fordel for Adam Lallana og bortsett fra det uendret startoppstilling.

The Kop synger for full hals denne lørdagen, og det tror jeg er veldig viktig for kampbildet, huff og huff, jeg er nervøs, lenge siden det har vært en så viktig kamp ikke bare for de 3 poengene men for positivitet da man går inn i enda en landslagspause.

West Brom starter med å gå rett i angrep, positivt for de røde at de ikke skal ligge bakpå og vi må bruke kampen på å stange. Sterling og Lallana viser gode takter i starten med en klassisk vegg. Lurer på hvor mange ganger man må fortelle midtbanespillerne våre om å IKKE spille i bakrom på Lambert. Litt stanging her i starten, ingen lag har tatt full kontroll over kampen, god gammeldags stillingskrig. Farlig frispark til de røde her, det er nære men Foster går ut i feltet og henter ball. Henderson blir klippet ned like utenfor 16 og LFC begynner å ta kontroll over kampen. Gerrard klemmer til og den går i muren og ender med corner. Det har utviklet seg til å bli en god åpning av Liverpool. Enda et hjørnespark for de røde. Kort corner er noe herk og det bevises igjen, da vi sløser bort ballen. Dødball for WBA her som ebber ut til ingenting. Godt inlegg fra Lallana men Lambert bommer på ballen.

Stor sjanse for LFC her da Raheem Sterling danser gjennom WBA forsvaret men skuddet går på Ben Foster og ut til corner. Begge lag prøver seg med litt pasningspill på midtbanen nå som brytes ned av begge lag, går nesten i en sirkel. Løpsduell mellom Skrtel og Berahino, hvor førstnevnte feller Berahino og ender med gult kort. Farlig dødballposisjon som blir slått dårlig utspark av Mignolet nå. God sjanse for Lambert som skyter på Ben Foster nede i nærmeste hjørnet, Liverpool har god kontroll nå! Lite som skjer i England nå, virker ikke som om Coutinho har stilt inn siktet foran dagens kamp.
Et lite avbrekk her med skade på den tidligere RBK backen Gamboa.

Veldig stille her på Anfield nå, Berahino har en god sjanse på hodet og WBA prøver seg litt frem nå.
OG DER SITTER DEN FOR DE RØDE FRA LIVERPOOL, ADAM LALLANA MED EN FORLØSENDE SCORING RETT FØR PAUSE! Han spiller en liten vegg med Jordan Henderson før han blir slått igjennom fr skrått hold og setter ballen nede i lengste hjørnet, både han og Anfield går bananas.

PAUSERAPPORT: Det hele var ganske stille på Anfield, før Adam Lallana satt inn en forløsende scoring, oi den var deilig å få med i garderoben rett før pause. Det har bølget litt fram og tilbake, og det er en fortjent ledelse LFC besitter. Første omgangs beste: Adam Lallana, ikke bare på grunn av målet han har jobbet hardt og har hatt flere fine detaljer. WBA prøvde seg litt midt i omgangen og hadde en stor mulighet på et innlegg. Dette lover godt og vi gleder oss til en ny omgang med deilig fotball!

Må bare konstatere at Lallana sin scoring er av høy, høy klasse. Andre omgang starter litt som den første; Stillingskrig.
Der blir det dømt straffe til West Brom, da Saido Berahino utnytter Dejan Lovren sin mangel på fart, men dette skjedde vel utenfor feltet dommer?
Saido Berahino setter straffen i venstre hjørne og Mignolet går motsatt vei. Skuffende av dommer. Frispark? Ja. Straffe? Nei. Hater å skylde på dommerfeil men den var irriterende. Nå må vi sette på Mario mot Lambert så fort som mulig.

Vi er nødt til å ta kontroll over kampen igjen hvis vi skal ha en sjans til å vinne dette. Og i det jeg skriver dette, kommer målet fra Jordan Henderson. Den var viktig for fansen og laget. De røde tar full kontroll over kampen etter scoringen! Dobbeltbytte for de røde når Balotelli og Johnson erstatter Manquillo og Lambert. Kampen bølger veldig fram og tilbake nå. God sjanse for Balotelli da litt småspill gjør at han får en sjanse til å skru den inn i lengste den stryker stolpen og Liverpool kjører kampen nå! WBA er tilbake inn i matchen igjen, da Coutinho byttes ut til fordel for Lucas Leiva. Veldig stille på Anfield nå, futten har gått ut av kampen og det er helt greit om resultatet forblir det samme. Blanco kommer inn for James Morrison. Virker som om nesten begge lag er fornøyd med dette resultatet. Giorgios Samaras kommer inn for Chris Brunt. Lucas prøver seg med et skudd fra distanse men den ender opp på rad Z. Det er lagt til fire minutter. Lucas mister ballen men en dårlig Berahino toucher forhindrer en sjanse.

SLUTTRAPPORT:
Liverpool viser små tegn som tyder på at vi ikke har lagt fra oss spillet og presset helt fra i fjor, det er positivt. Men det er også ting som ikke er så bra; Vi dreper ikke kampen, det kunne lett ha kommet et flaksemål på corner, frispark etc og da hadde vi sittet her med et helt annet humør. Lovren sine tempoproblemer kan skape hodebry flere ganger utover denne sesongen. Men vi vant og det er det absolutt viktigste. Lallana spilte en eksepsjonell kamp og var en nøkkelspiller i dag. Det var en god dag å være LFC supporter på J.

SPILLERBØRS:
Mignolet – 7
Fortjente clean sheet i dag , synd med straffen. God i feltet og god da han måtte involveres.
Manquillo – 6
Gjorde ingen åpenbare feil, all-round helt grei kamp. Svake innlegg.
Skrtel – 6
Greit gjennomført kamp, dumt gult kort. Stø i feltet i dag.
Lovren – 5
Heldigvis hadde den feilidømte straffen ikke mye å si. Virket nervøs men god på hodet.
Moreno – 7
God både defensivt og offensivt. Slapp ikke til mye men fosset framover konstant.
Gerrard – 7
En av de bedre kampene i det siste, noen fine langpasninger. Flere viktige taklinger.
Henderson – 8
Både nydelig assist og mål, strålende kamp. Masse fine løp og god defensivt.
Lallana – 8
Nydelig mål, klasse i nesten hver involvering. Jobber hardt og flere fine pasninger.
Sterling – 6
Forsvinner i flere perioder, men har noen gode løp og fine driblinger. Sett bedre.
Coutinho – 5
Svak kamp av Philippe i dag, men han er på vei tilbake. Upresis i det meste.
Lambert – 5
Temposvak og henger for det meste ikke med. Grei som target-spiss.
Balotelli – 6
Friskt innhopp, noen gode muligheter men fortsatt ingen mål.
Lucas Leiva – 5
Trygg defensivt, viser lite offensivt, kaster bort noen fine angrep. Må vise mer.
Johnson – 6
Flott innhopp, spiller godt defensivt og offensivt, trenger å komme i match form.

5 Responses to Liverpool 2-1 WBA – Ufattelig viktige 3 poeng!

 • Leiv sier:

  Viktige 3 poeng! Vi sliter når vi ikke har fart på topp! Henderson-Gerrard-Lallana er en bra midtbanetrio som kan lage mye problemer fremover for andre lag. Lallana har imponert meg fra første stund og Henderson vokser og vokser, klokt valg av visekaptein. Så får vi håpe Skrtel og Lovren klarer å danne et sikkert stopperpar.

  Forventet storseier idag på hjemmebane, er skuffet men fremgang.

  Mignolet 7

  Manquillo 7
  Skrtel 7
  Lovren 6
  Moreno 7-

  Henderson 8
  Gerrard 7
  Lallana 8 BB
  Coutinho 3

  Sterling 6
  Lambert 3

  Balotelli er sterk, stopper der. Bra innhopp av Johnson.

 • Henning sier:

  Jeg synes Louvren ser mer og mer ut som et bomkjøp. Verre er det at alternativene fortjener ikke en plass på benken engang. Kjør Gerrard ned som stopper, det er nok det beste vi kan by på, og holde a tdet holder til vinduet åpner i januar. Hverken Lambert eller Balotelli duger, og så lenge Sturridge er ute, så ville jeg brukt Borini. Han gidder ihvertfall å bevege beina. Håper også at Jordan Ibe hentes tilbake, fordi det er helt klart at Sterling trenger både hvile og kamp om plassen. Det var ufattelig deilig med 3 poeng idag. Cheers! 🙂

  • Leiv sier:

   Enig, han som jeg så på som det beste kjøpet før sesongen startet. Vært veldig svak og ser ikke ut til å være den ledertypen han var ment for å være , men han vil forbedre seg. Bare vi slipper å se han og Sakho sammen igjen.

 • MortenH sier:

  Daniel er snart tilbake. Jeg håper at når han får et par 90 minuttere i beina, at han da vil tilføre Liverpool det vil har manglet av offensiv slagkraft. Det positive er at vi henger fortsatt med – 1 poeng opp til topp 4, og når vi kommer til November, kan vi ha en topp motivert Daniel som KANSKJE kan gi oss frysninger av det gode slaget, når vi hanker inn 3 poengere etter 3 poengere..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...