Hold deg oppdatert
Arkiv
Crystal Palace 3-1 Liverpool – Trist, trist, trist!

LFC-MATCH-GRAPHICMed tilsvarende kamp fra fjorårsesongen friskt i minnet returnerer vi til Selhurst Park, en stadion kjent for sin intime og fantastiske atmosfære. De fleste av oss har fortsatt mareritt fra kampen i mai, kampen som satte Liverpool ut av tittelkampen etter at drømmen ble drøyet til det lengste.

Nå er det ikke mange som snakker om tittelkamp, tabellplasseringen er i støpeskjeen med like mange poeng ned til nedrykk som opp til topp fire. Nå er det noen måneder med et overkommelig kampprogram, en periode Liverpool har være eller ikke være denne sesongen, om det skal være liv i topp fire drømmene. Simon Mignolet spiller sin kamp nr. 50 for Liverpool, og følgende elleve startet kampen; Mignolet, Manquillo, Lovren, Skrtel, Johnson. Gerrard, Allen, Lallana. Coutinho, Sterling og Lambert.

Første omgang:

Kampen settes igang og lagene går rett i fullt tempo, det blir et par innkast før kampen eksploderer, en flott pasning fra Lallana til Lambert som tar ballen med seg på en elegant måte og er alene med Speroni. Lambert gjør ingen feil og gir Liverpool en drømmestart på kampen etter ett og et halvt minutt spill.

Kampen har et høyt tempo det første kvarteret, Liverpool styrer det meste med kontrollert pasningsspill på midten, men Palace er harde i press og gjør det vanskelig for Liverpool. Når 16 minutter er spilt kommer Palace, det er Bolasie som fører ballen bra, Lovren rygger og rygger, Bolasie smeller til, treffer stolpen, på returen er selvsagt Gayle frempå og setter inn utligningen. Litt av et scoringssnitt den gutten har på Liverpool.

Palace tar over kampen etter scoringen, og har et press uten at de klarer å skape de største sjansene. Kampen åpner seg igjen, og det er to lag med fokus på organisering, og det synes spesielt på den offensive midtbanen til Liverpool som får til lite. Lambert var frempå med hodet på et Gerrard-frispark, men den gikk godt over mål. Bolasie er frempå igjen med et skudd, Mignolet redder til corner.

Liverpool tviholder på ballen, men det er lite som blir skapt av målsjanser, det som blir skapt avsluttes av Lambert. På motsatt side er Balasie mer enn aktiv, og skaper farligheter mot et allerede urolig Liverpool-forsvar. Omgangen avsluttes med et par Palace-sjanser, men det blåses av, stillingen er 1-1 og kampen er mer enn åpen før andre omgang.

Andre omgang:

Det er lite sjanser som skapes i regnet i London, nærmest det første kvarteret var Skrtel med en avslutning på en corner. Den første halvdelen av omgangen er basert på mye rot og lite bevegelser, kombiner det med massivt regn, så blir det lite gla’spill på banen.

Liverpool starter et massivt press når andre halvdel av omgangen er i gang, Coutinho får mer fart i beina og Sterling finner rom. Rodgers gjør grep med ca tjue min igjen på klokka, og Borini erstatter Lallana, mens Emre Can erstatter Lallana.

Og når man endelig får litt trua så smeller det så det suser, først kombinerer Palace fint på høyresiden, Lovren er ute og svømmer i duell med en overlegen Bolasie og Ledley smeller ballen mellom beina på Mignolet og i mål. Ikke mange minuttene etter får Palace et frispark fra farlig hold, Jedniak gjør seg klar og gjør det så vakkert man kan gjøre det, og sender Palace opp i en 3-1 ledelse.

Med ti minutter igjen på klokka er det opp til Liverpool å prøve å «ta en Palace», men det er lite som tydet på et lag med trua og kampen vippet frem og tilbake frem til dommer blåste av.

Når kampen er over så er det ikke mye positivt å skrive om, førsteomgangen var ok, Liverpool hadde grei kontroll på kampen, men slet med å skape sjanser, og selv om det var langt fra bra, så hadde man trua på at det kunne gå. Andreomgangen var katastrofe, midtveis fikk man trua i noen minutter, men drømmen brast med noen flotte scoringer og kampen endte i et 3-1 tap det er tungt å svelge. Joe Allen var i mine øyne Liverpools beste, var en kriger på midtbanen, bevegelig offensiv og hadde noen fantastiske returløp. En av de få høydepunktene denne kampen. Gerrard, Lovren og Sterling var fryktelig dårlige, tre spillere vi i utgangspunktet forventer det motsatte. Brendan bør vurdere å benke samtlige etter svake prestasjoner i det siste.

Spillerbørs

<Spillerbørs er avviklet>

Hva mener du?

Brendan føler han må spare spillere til Champions League, resultatene i Premier League viser at det kanskje ikke er så lurt. Burde han satt CL til side og kun satset på PL? Fins det noe positivt å si etter kampen mot Palace?

7 svar til Crystal Palace 3-1 Liverpool – Trist, trist, trist!

 • Dino sier:

  BR sine dager er talte..Han er sta…spiller stadig med hodeløse Lovren, udugelige Johson og over the top Gerrard. .
  Mignolet da…herre min hatt for en keeper!!!

  2-1 målet kommer av at han har utspill til innkast..etter det står Johnson dønn stille..Lovren feilberegner IGJEN. Pang!

  Dette er Liverpool..spillerne som BR velger å kaste utpå gjør til gang etter gang, samme feil. Hva gjør han..jo starter med de igjen.

  Hvorfor starter han ikke Toure, Moreno og Can som har spilt bra! Hva har Johnson skapt. Hvorfor benker du Brad Jones når han faktisk kan gjøre en bedre jobb enn Mignoelet. Jo fordi han er sta!

  De som mener jeg burde støtte laget nå…get a grip. Dette er verre enn Hodgson, dette er verre enn Moyes. Laget heter Liverpool. Ifjor reddet SAS BR. I år har han vist at han ikke kan kjøpe spillere. Han eier ikke å sette opp laget defensivt. Han viser at han holder Swansea nivå og ikke Liverpool. Han er sparket fra klubben innen vi snakker februar!

  • Totto Holm sier:

   Du skal alltid støtte laget. Selv om vi er i Championship 😉 Du glemte visst å nevne Manquillo på 2-1 målet, du vet, han som stod rett foran Mignolet når skuddet ble fyrt av.
   Jeg vet ting går imot nå, men med mindre du er medgangssupporter, så skal man alltid støtte laget. Brendan får oss ut av denne perioden, starten av forrige sesong var ikke veldig bra den heller, vel og merke ikke like ille som denne 🙂

   • Dino sier:

    Jeg har vært supporter i 24 år nå og jeg kjenner jeg begynner å bli så lei av minste lille kritikken så er en liksom ikke «ekte fan»

    BR har bomma kraftig på samtlige kjøp siden han ankom klubben..kanskje med untaket av Coutinho og Sturridge..
    BR, hadde SAS ifjor og tro det eller ei, men det var det som holdte laget så bra sammen. Fordi de BØTTET inn mål, når vi hadde klare defensive problemer.

    Han selger Reina, beholder en Mignolet som har så til de grader begrensinger.
    Han selger Agger når Lovren, Skrtel og Sakho ikke spiller i nærheten av hvordan en CB i toppsjiktet skal være.

    Han velger altså å sende ut Ibe på lån, henter inn Markovic for 20mill pund, benker han.
    Ibe storspiller, Markovic…nitrist.
    Lambert, nitrist.
    Balotelli, nittrist

    JOHNSON??? Altså hvis du virkelig ikke kan se hvor udugelig denne spilleren er, da Brendan Rodgers, da er du virkelig på blåbærtur.

    Alle svakhetene til Rodgers kommer så klart frem…Brendan Rodgers har mistet tilliten.

    • Totto Holm sier:

     Når du skriver «De som mener jeg burde støtte laget nå…get a grip.», så skjønner jeg ingenting annet enn at du velger å ikke støtte laget nå som tidene er tunge. Selvfølgelig kan du kritisere så mye du vil, man kan si så mye forskjellig om laget nå.
     Man kan ikke mene at Liverpool var SAS alene i fjor. Vi hadde problemer defensivt, men man kan ikke gi 3 spillere all ære for lagets prestasjoner, selv om de i aller høyeste grad bidro med tabellplasseringen.
     Sakho er nok den beste stopperen vi har, kanskje på samme nivå som Agger, om ikke bedre. Skulle gjerne hatt Agger i laget fremdeles, men med tanke på hvor mye skadet han var i løpet av året, så ble han bare en utgift. Lovren har ikke holdt nivået han burde gjøre, givende prislappen vi gav for han.
     Vil ikke uttale meg om Markovic før jeg har sett mer av han. Balotelli har jeg fremdeles troen på, Lambert viser seg bedre og bedre, og Skrtel er den beste (Friske) stopperen vi har. Vi får bare støtte laget, er ikke stort annet vi kan gjøre.

     • Dino sier:

      Jeg støtter laget, uansett..men jeg støtter overhodet ikke måten BR setter opp laget på..gang etter gang. Vi spiller som regel kun med 1 spiss,visse spillere har klippekort og BR evner ikke å ha en plan b.
      Dessverre tror jeg at dette blir verre. Han har rett og slett gravd seg dypt ned. Ikveld tror jeg dessverre vi kun får til 1p.

 • Totto Holm sier:

  Jeg prøver så godt jeg kan å være positiv om kampen, men det eneste som var positivt var Crystal Palace… Målet til Lambert var pent, men han er tannløs etter det. Allen var lagets beste, og det med mange minutter utenfor banen. Sterling skulle hatt et gult kort, Skrtel skulle kanskje ha rødt, vi ble snytt for 2 straffer. Det var ingenting som gikk riktig i dag. Vi hadde 63% ballbesittelse, men det har ingenting å si når ballen bare blir sentret sidelengs og bakover. Men, vi må bare godta at vi scorer 1 mål og får 2 imot hvis vi skal fortsette med en spiss, for det er svært få av midtbanespillerne som scorer mål.
  Lagets dårligste: Mignolet, Lovren, Manquillo, Sterling, Gerrard og Lallana. Johnson er kanskje ikke den spilleren han en gang var, men vi trenger noen med erfaring som klarer å ta ting med ro når det trengs. CL er ute av bildet, for Basel kommer nok til å vinne over Ludogorets i siste møte mellom de to lagene, og Liverpool er ute av bildet hvis Basel vinner. Sats på PL.

 • Stein Tangen sier:

  Om BR feilbereg,ner eller ikke er bedre veit ikke eg.Men problemet er vel all vi har formange spillere som ikke er bedre enn mitt på tre.Når ein misser verdens beste spiss og tror han kan erstatast med to dårlige så får me resultatet som vi ser.Skal og seiast att me har vært uheldige med skade på vår beste man.Nok ein gang må eg sjå manu foran og de smerte så inderligt.Å ikke klare fjerde plassen nå igjen blir tøft.YNWA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...