Hold deg oppdatert
Arkiv
Gjesteinnlegg – «Drømmen skal realiseres»

gjestI en ellers tung Liverpoolhverdag preget av frustrasjon, sinne, mistilitt og motgang, er det spesielt EN supporter, som har en stor godtebit å se frem til. Han har vært aktiv i samtlige liverpoolforum, og tidligere skrevet (kontroversielle) gjesteinnlegg for Liverpoolblogg.no. Denne supporteren heter Thomas Bergli.

Thomas Bergli, er en mildt sagt veldig engasjert Liverpoolsupporter. Men det er også en annen side av Thomas, han brenner minst like mye for. Og samme dag som Chelsea kampen, 8.november skal han realisere en av hans aller største drømmer!

Men før vi snakker om realisering av drømmer, la oss få med litt Liverpoolstoff.

Så Thomas, hva syns du om sesongen så langt?

For å være ærlig, så kjennes det ut som en vond drøm. Hvis det å ta med seg den fineste dama hjem, var forrige sesong, så føles det som at man har våknet med herpes nå.
Vi spiller dårlig, og jeg mener at løsningen er ganske åpenbar. Frustrerende at BR ikke ser det! Ikke nødvendigvis at det er løsningen, men er det så j*vla vanskelig å sette inn en spiss til å hjelpe Mario å være den spissen han egentlig er?
Men det er jo ikke bare der problemet ligger. Forsvaret vårt er hullete som en sveitserost, keeperen er ujevn, og manageren gjør ikke optimale bytter og startoppstillinger (ifølge meg selv)
Kontrasten fra forrige sesong, hvor jeg følte en telepatisk connection med Rodgers, er stor. Han gjorde akkurat de grepene jeg syns han burde gjøre. (mesteparten av tiden iallefall) og følelsen var god.
Nå tar jeg meg selv i å stille spørsmål ved han…….

Kunne det vært mer forskjell?

Jeg hadde fulgt Rodgers med armene i bind, og bind for øynene rett inn i et flammehav forrige sesong.

Livet som supporter er jo en evig berg og dalbane. Og følelsene tar fort over.

Med en ekstra spiss, får vi mer trykk fremover, motstanderen må passe seg mer, og forsvaret får mindre å gjøre. Bare det ene byttet kan gjøre en kjedereaksjon som hjelper oss å spille bedre. Og det er da ikke vanskelig å se at det ER bedre, når man sammenligner. Vi har spilt med en spiss mesteparten av tiden, men når vi spiller med to er det en helt annen verden.

Jeg nekter å kalle spillere bomkjøp før de har fått 2 sesonger i klubben, men foreløpig er det ikke mange lyspunkter i sommerhandlingen.
Kanskje bortsett fra Manquillo og Moreno, som jeg syns har vært bedre enn de som okkuperte plassene deres tidligere. Nå var det ikke mye å skryte av der fra før av, bortsett fra Flanno selvfølgelig! FOR EN MANN! Dessverre skadet…

Jeg blir også lynende forbanna, når Brendan ikke setter ut vår antatt beste elver borte mot Real.

Ja, vi fikk et bedre resultat. Noen spillere som Lucas, Kolo og Can sto frem, og viste hvorfor de bør være i en 11’er. Men hva om, hva om vi hadde brukt de, men noen av de største stjernene også? Kunne vi faktisk ha vunnet?

Jeg syns det var sjukt feigt, og selv om resultatet var bedre enn hjemmeresultatet, syns jeg dette var å veive med det hvite flagget. Resultatet, kan også være et resultat av lagoppstillingen. Kan tenke meg Real Madrid stjernene tenkte: «Her kan vi slappe av, seieren kommer uansett»
Men, det var oppløftende spill fra tydlig spillesugne spillere. Kanskje stjernene fikk noe å tenke på, og ikke minst noen å konkurrere med.

Skyldes dette salget av Suarez?

Det nekter jeg å tro. For meg så er Agger-salget det værste. Vår soleklart beste stopper, på vei inn i sin beste alder.
Tydelig at det har vært egoer inne i bildet, og krangler som resulterte i at han nå spiller i Dansk Superliga. Vi har ingen trygghet bakover. Ikke en Hyypia, Carragher, Agger, som står frem, og viser vei i de bakre rekker. Og fremover skyter vi blankskudd. Mest fordi vi er ekstremt elendig på å sette spissen vår i gode scoringsposisjoner. Mario kan ikke trylle heller! Ja, han har hatt en del avslutninger, men svært få fra gode posisjoner.

Det skyldes helheten. Jeg tror rett og slett det er litt dårlig stemning i garderoben om dagen. Man leter etter en syndebukk for «slip’en» i fjor, og det er veldig hardt å motivere seg før kamp. Er det mulig at

Rodgers har fått et litt for stort ego etter knallsesongen i fjor?

Han tvilholder på taktikken sin, som helt klart ikke fungerer. Vil det fungere i fremtiden? Ser ikke slik ut.
Rodgers skal mer enn gjerne få sesongen ut på å snu skuta. Snu trenden med laget, men også seg selv. Hvis ikke endringer skjer på begge deler, frykter jeg at BR er ferdig når vi skriver Juni 2015.

Så var det denne kampen på lørdag…

Nå venter Chelsea. Både den værste men også den beste motstanderen vi kunne fått. Slår vi Chelsea, som et resultat av at vi hvilte spillere mot Real, tror jeg det kan snu hele sesongen. Vi kan få en rakett i ræva, og endelig komme igang.
Nå er også Sturridge snart tilbake, kan nesten ikke vente. Taper vi derimot, oh my. Jeg melder twitter eksplosjon…

Men heldigvis, kan alle som er i Liverpool, komme å få ut frustrasjonen på The Zanzibar Club senere på kvelden. Uansett resultat på lørdag, så har jeg noe som kan snu hele humøret mitt iallefall!

Ja, nå må du nesten fortelle. Hvilken drøm skal realiseres?

Som mange som kjenner meg vet, er jeg veldig engasjert i musikk. Jeg har spilt i band i mange år, og i August ble jeg med i et nytt band som heter KONG (www.kongrocks.com)

kongsrock

Med en gang jeg ble med i dette bandet, hadde jeg ETT mål, som måtte realiseres umiddelbart. Jeg ville spille konsert, og at vår første konsert skulle være i Liverpool.
The Beatles debuterte på The Cavern Club, i Liverpool (Selvsagt, de var jo derfra) Men de hadde ikke en så aller værst karriere. Så min overtroiske side, tror dette vil være til stor hjelp.

Pussig nok, booket jeg en konsert på første forsøk i Liverpool.

Norge så jeg ikke på en gang, for der skal stedene helst ha tusenvis av kroner for at man skal » få lov til å spille, og få lov til å selge billetter selv » noe svært få musikere har råd til.

Jeg slengte avgårde to låter, og fikk svar «Kult, dere kan få lørdag 8.november»

Smått sjokkert over raskt svar, tenkte jeg «LØRDAG?!» holy shit! Det er jo den definitivt beste dagen å spille på. Fortsatt sjokkert spør jeg «hvor mange er det plass til?» Ca 400 var svaret jeg fikk…

Jeg ante jo ingenting om stedet, og fikk litt sjokk over hvor smooth dette gikk, på et så stort sted. Frykten satt seg inn litt etter noen dager. «Hvordan i alle dager, skal vi klare å selge billetter til et ukjent band, på bortebane?»
Så jeg har prøvd å bruke alle kontakter, venner, bekjente og medier jeg kan for å få folk dit. Inntjeningspotensialet er ikke det store her.
Det koster veldig mye å frakte bandet over. Og hvis vi selger ut hele stedet, går vi ca i 0.

Men det er uendelig kjipt å spille for en tom sal. Da blir drømmen en fjert i vinden, og mer smerte enn glede. Vi vil ha folk dit.

Vi har hatt god flyt, siden jeg ble med i bandet. Vi har spilt inn 4 låter som skal slippes gradvis i 2014. Den første «Gatlin’ Gun» ligger allerede ute på alle platformer, og har fått gode tilbakemeldinger.
Det er første gang jeg har gitt ut en låt som ikke er på soundcloud, så dette er faktisk veldig stort for meg. Bare at den ligger der.

Når det kommer til billettsalg, så er det 50 solgt online, men jeg regner med at de fleste kommer til å kjøpe billetter i døra.

Koster 4 pund, så man blir heldigvis ikke flådd!

Jeg vet jo at Liverpoolfansen er flinke til å mobilisere, når det gjelder en av deres egne og jeg håper og ber om at supporterne som befinner seg i Liverpool for Chelsea-kampen tar turen på The Zanzibar Club, for å se Kong rocke!

Blir det magert med folk, blir det en uendelig hard lørdagskveld. VI LOVER å showe skikkelig!

Vi har også planlagt «afterparty» på favorittstedet mitt, med god pris i baren, og gratis inngang. Vi har tilogmed fått trykket opp armbånd, som deles ut til de som er på konserten se etter pene jenter, med røde armbånd i hånden! Det blir en kveld man sent glemmer!
Mer om det, kan dere finne på eventet som ligger på vår Facebookside!

Kult, men hva slags musikk spiller dere?

Vi har en god mix av Hardrock/rock/metal fra 70 og 80-tallet. Det er noe for alle, og mye for mange. Vi har et bredt spekter, og låter som trekker linjer til helter som Iron Maiden, Metallica, KISS og Black Sabbath, for å nevne noen.
Vi lover show!
Og håper, og ber at norske og andre røde kommer for å høre og se! Går på scena ca 1220am! Men som vi vet, så kan det bli forsinkelser. Spiller noen kjempekule band før oss, absolutt verdt å se! Kom i god tid for en god kveld.

Så, Drømmen skal realiseres – hjelp oss gjøre det, vær med på noe potensielt historisk.

One Response to Gjesteinnlegg – «Drømmen skal realiseres»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...