Hold deg oppdatert
Arkiv
Gjesteinnlegg – Ikke riktig manager eller feil spillere?

Brendan Rodgers, new Liverpool manager at AnfieldDa har vi mottatt et nytt gjesteinnlegg, og igjen er en tilstandsrapport anno november 2014 ført til pennen. Også denne gangen med forslag på kjøp og salg av spillere, samt mulige førstelagsoppstillinger.

Tittelen er; «Ikke riktig manager eller feil spillere?»

Igjen er det Totto Holm som har skrevet en artikkel. Vi setter pris på bidragene. Ordet er ditt, Totto.

Er Brendan Rodgers feil mann for Liverpool, eller er kjøp av spillere grunnen til vår dårlige statistikk i Premier League?

Fjorårets sesong var himmelsk for oss røde supportere. Vi spilte totalt 38 kamper i Premier League, det ble scoret 101 mål og vi hadde 50 i mot, 25 for mye. Luis Suárez hadde sin beste sesong noensinne med sine 31 mål, med Daniel Sturridge på 2. plass med 21 mål og Steven Gerrard på 3. plass med 13 mål. Det ble 26 seiere, 6 uavgjort og 6 tap. Dessverre rotet vi det til de siste 4 kampene og Manchester City holdt sin gode form, dermed vant de med 2 poeng over Liverpool. Hva har skjedd med Liverpool siden i fjor?

Det er flertallet supportere som ville svart: «Luis Suárez». Det er nok noe av grunnen. Men det svaret blir altfor svakt for meg. Ja, Suárez var utrolig god for oss, det er et faktum som burde ha sunket inn for oss alle. Han scoret vanvittig mye mål, skapte trygghet i laget, ubeklagelig arbeidsstyrke og pasninger på sølvfat. Men som jeg sier, én mann er ikke et helt lag. Det virker som om folk anser Suárez som Liverpool alene.

2014/2015 sesongen er godt i gang, og forventningene til laget har vært store. Dessverre har ikke laget prestert opp til disse forventningene og supporterne ser etter noe å kunne peke fingeren på. Men når det ikke er noen sikre kort å kunne skylde på, så går all klage på manager eller spillere/spiller. Brendan Rodgers og Balotelli har fått 70% skyld for den svake innsatsen, Lovren, Lallana, Lovren, Skrtel og Mignolet for resterende prosent.
Man kan peke så mange fingre, kjefte og smelle på hvem man vil, men det vil ikke løse noe som helst. Sturridge er skadet, og alle venter på at han skal bli frisk. Han vil bli frisk til Crystal Palace kampen den 23. november. Men hvorfor er alle i tåken når det gjelder Studge? Rossiter som spiller for reservelaget, har faktisk scoret like mange som Sturridge denne sesongen, på mindre kamper. Tenke seg til.

Brendan Rodgers har bevist for oss de siste årene, og hans første sesong etter stor suksess, så er vi ekstremt raske til å trekke beslutninger. Jeg har lest personer skrive at vi burde sparke han, at han ikke har noe i Liverpool å gjøre lengre, at han ikke har erfaring nok til å bidra med noe i en så stor klubb, og så videre. Har vi virkelig fått såpass dårlig hukommelse at vi sliter med å huske hva som skjedde i fjor? Vi er altfor raske til å bedømme manageren når ting går litt i mot. Nå må vi huske på at han fikk oss inn i Champions League etter mange år i kulden. Og vi hadde heller ingen god sesongstart i fjor heller, men Suárez utestengt etter bitingen av Ivanovic.

Jeg tror ting vil bli lysere heretter. Vi har et relativt lett kampprogram i november. Det er et relativt lett kampprogram i vente i november, med Sakho og Sturridge tilbake, om de ikke blir skadet igjen før den tid. Jeg har stor tro på at Rodgers kommer til å bruke to spisser, der Balotelli og Sturridge kommer til å spille sammen. Om så han ikke gjør det, så kommer Balotelli til å bli motivert av å se på Sturridge kose seg på banen igjen, og det kan hende at det er nettopp Sturridge som får Balotelli til å bli den spilleren vi alle vil at han skal være!

Spillere jeg håper blir solgt og kjøpt:

Ut:
– Dejan Lovren.
– Joe Allen.
– Rickie Lambert.
– Fabio Borini.

Inn:
– Marco Reus.
– Toby Alderweireld.
– Gonzalo Higuaín.
– Axel Witsel.
– Alexandre Lacazette.

Mitt topplag jeg håper BR kommer til å bruke:

(4-3-1-2)
Mignolet
Johnson – Skrtel – Sakho – Moreno
Hendo – Gerrard – Can
Sterling
Balotelli – Sturridge

(Eventuelt 4-1-2-2-1)
Mignolet
Johnson – Skrtel – Sakho – Moreno
Gerrard
Henderson – Can
Markovic – Sterling
Sturridge

Folk viser seg til å glemme hva som skjedde i fjor og er ekstremt flinke til å starte å kritisere når ting går i mot. La oss støtte laget i gode og vonde tider, er ikke det litt av pakken med å være en supporter?

#InBrendanWeTrust

5 Responses to Gjesteinnlegg – Ikke riktig manager eller feil spillere?

 • DonDino sier:

  Jeg forstår ikke hvordan du kan si at vi skal selge Borini, men beholde Balotelli. Bare fordi Balotelli har et navn så er han OVERHODET ikke bedre Borini pr dags dato. Borini tilfører laget energi, bevegelse og faktisk langt mer kjemi på banen enn latsabben Mario. Har ment fra dag 1 at Mario er oppskrytt. Det var han i City, Milan, Italias landslag, nå Liverpool og det blir endestasjonen hans også før han går til et lag som Stoke etc. Han er uintressert, dårlig holdning og fullstendig fraværende av spillestilen vår. At noen i LFC speidersnettverk har pekt han ut er for meg en gåte.
  Samme med Lambert!

  Lucas er daukjøtt
  Johnson er kanskje den verste backen jeg har sett i PL i de siste 2-3 årene. Makan til inkompetent premiepudding som KUN driter på leggen.

  At ikke BR velger å kjøre Manquillo og Toure i kampen mot Chelsea når de leverer en så god kamp mot RM, sier meg en ting. Han tror ikke på spillerne sine selv.

  Spillere jeg håper blir solgt :

  Ut:
  – Lucas
  – Johnson
  – Dejan Lovren.
  – Joe Allen.
  – Rickie Lambert.
  – Latsabb Balotelli.

  • Totto Holm sier:

   Jeg mener at Balotelli har langt større potensial enn Borini har. Begge er spisser, og nå skal jeg fortelle deg hvorfor Balotelli er det sikreste kortet:

   Borini:
   Roma – 26 kamper, 10 mål, null assist.
   Sunderland – 40 kamper, 10 mål, 4 assist.
   Liverpool (Total) – 27 kamper, 2 mål, 2 assist.

   Balotelli:
   Inter – 86 kamper, 28 mål, 16 assist.
   Man City – 80 kamper, 30 mål, 8 assist.
   AC Milan – 54 kamper, 30 mål, 12 assist.

   Der kan du se at Balotelli er overlegen, med det unntak at Borini har spilt mindre kamper. Men dra prosent ut av scoringsandel per. kamp, så ser du selv at Balotelli er hakket bedre, inkludert at Super-Mario har et flertall med assists. Jeg er enig i at Borini løper mer og er mer energisk, men Balotelli er effektiv teknikkmessig. Det er synd at Balotelli ikke har levd opp til dine forventninger, men det finnes mange grunner til at vi burde beholde han.
   Kan og hende at Brendan Rodgers får ut potensiale vi alle vet ligger i han.

   Skulle selv ønske BR brukte både Toure og Manquillo mot Chelsea, men kan hende at de var slitne etter forrige match, jeg vet dessverre ikke.
   Jeg er ikke enig i at vi burde selge Lucas. Han gir oss mange unødvendige frispark i mot, men han jobber hardt og er trygg med ballen. Det er en spiller som virkelig blør for drakta i mine øyne. Allen har fått min respekt, men jeg føler at han heller burde få spilletid i en klubb som virkelig trenger han.

 • Trym sier:

  Jeg vet ikke lenger om Rodgers er rett eller ikke… heller nok mest mot at han skal få ro hvertfall 1 år til..
  MEN, om man ser på kjøpene våres etter Rodgers kom så blir jeg skuffa… Sturridge og Coutinho er de eneste som er 100% godkjent sålangt. Moreno, Luis Alberto,Ilori, Origi, Manquillo, Can og Markovic er for uferdige og urutinerte, men med stort potensiale, problemet er bare at de får for mye ansvar for tidlig. De som er lånt ut kan man se bort ifra.
  Lovren, Lallana, Lambert, Aspas, Mignolet, Borini, Sakho, Sahin, Cissokho, Balotelli og Allen, disse skulle komme inn å heve 11ern med en eneste gang, 1,5 av disse 11 har slått noenlunde til(allen og lallana).
  Nå ble dette noe rotete og litt vanskelig men jeg håper poenget kommer frem for det er at kjøpene som er blitt gjort ikke er gode nok, også snakker man om at spillere må få tid og litt mer tid.. Tid har man ikke i moderne fotball, west ham og southampton har fått flere av sine nye spillere fra hele verden fortere vant med sin stil enn vi har klart med våre kjøp og dette synes jeg går igjen ofte i flere klubber..

  • Totto Holm sier:

   Ja, Rodgers burde få mer tid. Han har vist oss mye, nå går ting i mot, så nå må han få muligheten til å få vise seg igjen.
   Noen av kjøpene er tvilsomme, men det er ikke en eneste av spillerne jeg ikke har tro på.
   Lovren, Lambert og Markovic er vel de som har skuffet meg mest. Lallana har grodd litt på meg, og det har Markovic og, men Lazar har fremdeles veldig mange steg å ta. Og jeg mener Rodgers må slutte å bytte rundt på spillerne hele tiden.
   Ang. at nye spillere har slått til allerede i andre klubber, Liverpool har handlet 7 spillere i år, noe som er veldig mange. De fleste har fått spille sammen og det har blitt kaos, fordi ingen er kjent med hverandre og det er en del av spillerne som ikke engang kan engelsk godt nok til å kunne kommunisere slik de burde. Se på Man Untalented, er det samme der og. Sett bort ifra at de hentet en del verdensklasse spillere…

 • Leiv sier:

  Jeg tror han er riktig manager. Synes Balotelli kjøpet var merkelig og at vi ikke satset litt høyere. Det er ikke rart vi sliter etter salget av Suarez og det at Sturridge har vært skadet i mange måneder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...