Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 1-0 Stoke – Johnson ofrer seg for tre poeng

Johnson er shakyVi er tilbake i Premier League-modus i det Stoke står på motsatt banehalvdel i en periode hvor begge lag sliter med å skape de største prestasjonene.

Liverpool fikk med seg et viktig poeng i CL i midtuken, og nå er det ingenting annet enn tre poeng som er akseptabelt for Liverpool sin del, ihvertfall med tanke på hvor dårlige Stoke er om dagen.

Brendan gjør noen grep før kampen, og for en gang skyld blir Gerrard benket, og laget i seg selv er spennende; Mignolet, Johnson, Skrtel, Toure, Enrique, Lucas, Allen, Henderson, Coutinho, Sterling, Lambert.

Førsteomgangen er ingen positiv affære, ingen av lagene klarer å produsere ett skudd på mål, det er ganske kjedelig og underholdningsfaktoren var fraværende.

Det er lite å kommentere, annet enn at det var gledelig å se Enrique tilbake.

Andreomgangen tar seg opp, det føles lenge som at det kommer til å bli målløst, men med en aktiv Coutinho og et ganske solid forsvar, så var det håp om tre poeng. Det var lite flyt i samspillet, svake pasninger og dårlige bevegelser gjorde at det ble oppstykket og mye trilling. Stoke lå tett og gjorde det vanskelig, det var en del forsøk fra kant, men de fleste innleggene ble headet ut Stoke-gutta.

Med en halvtime igjen på klokka eksploderte kampen, det startet med Bojan, som var ganske livlig i andre omgang, som dro av Johnson og smalt ballen i stanga. Liverpool kom på en overgang like etter, men Sterling var ikke god nok i avslutningen. Fem minutter senere får Lucas en enorm sjanse, blir spilt gjennom alene med Begovic, men viser at det er defensive fibre han har flest av, og skuddet er midt på keeper.

Med fem minutter igjen på klokka så skal scoringen endelig komme, Liverpool har et tungt press, Henderson får ballen, legger inn i feltet hvor Lambert er sterkest, han header ballen i tverrleggeren og ut, på returen kommer Glen Johnson stupende og med helsa i spill vinner han duellen og header inn 1-0. Johnson får en smell i hodet og må sy et par sting, men det går bra når de klarer å ro inn seieren og det ender med tre poeng til Liverpool, det som ble det viktigste til slutt slik som kampen utartet seg.

Isolerer vi hver og én spiller på Liverpool, så var det ikke så svakt, men elleve enkeltmannsforetak gjør sjeldent et godt lag. Allen hadde en veldig god andreomgang, Skrtel/Touré klarte seg bra, og utskjelte Johnson og Mignolet ble heltene til slutt. Lambert viser seg å være det beste spissalternativet mens Sturridge er ute. Laget derimot har mange steg de må ta før de blir friskmeldt, førsteomgangen var virkelig trist og en satt med følelsen at når man slet med å rundspille Stoke, som er et av de dårligste lagene i serien om dagen, da er man ett av de dårligste lagene. Men det er kanskje ikke dagen for å klage, når det endelig blir tre poeng. Og ikke minst, de klarte å holde nullen igjen, det har kun skjedd én gang siden Tottenham-kampen.

Nå er det kamp allerede på tirsdag, mot Leicester, vi får se om tre poeng kan være katalysatoren som sørger for økt spilleglede i troppen.

Hva sier du, skal vi glemme spillet for en kamp skyld og nyte tre poeng?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...