Hold deg oppdatert
Arkiv
Real Madrid 1-0 Liverpool – Ikke verst av et b-preget mannskap

Hele laget mot RealDet er ikke mange dager i livet som Liverpool-supporter hvor håp er svakt stilt, dette er en slik dag. Bortekamp mot Real Madrid, kanskje verdens beste lag om dagen, i en tid hvor Liverpool spiller uengasjert og underpresterende fotball. Det er den kampen vi minst forventer poeng, så det er duket for en kveld hvor man kun kan bli positivt overrasket.

Brendan har valgt en ny variant og stiller med et noe tilnærmet b-lag fra midtbanen og frem til Borini, som får sjansen alene på topp. Brendan får kudos fra undertegnede for å teste sultne spillere, fremfor eksisterende førstelagsspillere, som på ingen måte gjør det stort om dagen. Følgende elleve startet for Liverpool: Mignolet, Manquillo, Toure, Skrtel, Moreno, Lucas, Can, Allen, Lallana, Markovic, Borini.

Første omgang:

Real Madrid tar som forventet tak i kampen fra start og det tar kun tre minutter før Benzema er frempå for første gang, Mignolet er fint med og redder til corner. Fem minutter senere roter Skrtel nesten det til, mister ballen til Ronaldo som igjen finner Benzema, men igjen var Mignolet der, noe han var til stadighet i første omgang.

Noen minutter før halvtimen var spilt skulle den sitte for Real, Isco spiller flott på venstresiden, ruller til Marcelo som slår et perfekt innlegg bak Toure og der står Benzema og avslutter på så godt som åpent mål, og fører Real Madrid i ledelsen.

Andre halvdel av omgangen er ikke like innholdsrik, Real roer ned tempoet og Liverpool klarer å holde mer i ballen, uten at det fører til noe særlige gode sjanser. Omgangen blåses av til pause med 1-0 til Real, og gutta i rødt trenger ikke å være flaue over prestasjonen der ute. De gjør det ikke verst når man tenker på hvilken motstander de møter, selv om trua på utligning ikke var sterk i omgangen.

Andre omgang:

Real tar også tak i den andre omgangen og er frempå et par ganger i starten av omgangen, også med hjelp fra klønete spill bak hos Liverpool. Ti minutter ut i omgangen har Liverpool en god periode, Moreno er aktiv og er frempå med et par skuddforsøk, også Lallana hadde en god sjanse, uten uttelling.

Borini får prøve seg fra en farlig frisparkposisjon, men treffer ryggen til Modric og til en corner det ikke blir noe av. Brendan gjorde grep rundt det 68. minutt, Gerrard og Sterling erstattet Lucas og Markovic. Coutinho erstattet Can noe etter.

Det ble ingen flere mål i denne kampen, Liverpool var tidvis med og når de holdt ballen i laget og med et b-preget mannskap kan de klappe seg selv på ryggen og si seg fornøyd med en god innsats. Borini på topp hadde en utakknemlig oppgave og ender vandrende i kjent stil som Liverpool-spiss. Det var også lite pondus bak Borini, så det ble ikke mange sjansene skapt, det hjelper ikke at de møter et bunnsolid forsvar som er samstemte i det meste de utfører.

Det er flere som viste at de fortjener en plass mot Chelsea og flere som viste at de ikke burde starte, men tommel opp til Brendan som forsøkte seg i en så og si umulig kamp på forhånd med et lag av sultne karer med behov for å vise seg frem før kampen på lørdag.

Spillerbørs:

Mignolet: 8 LB – Holder Liverpool inne i kampen med en rekke gode redninger. Gjør det veldig bra i det meste han involverer seg i, og det vil være slemt å gi han for mye refs etter scoringen, selv om han var langt unna Benzema, innlegget overskygger keeperinvolveringen.

Manquillo: 5 – Gjør det helt greit, men har noen involveringer som trekker ned. Møter Ronaldo og klasseforskjellen er gjeldende selv om sistnevnte ikke har sin beste dag på jobb. Dog det beste valget på plassen.

Skrtel: 5 – Veldig varierende, mister ballen katastrofalt ved spesielt ett tilfelle, uten at det får direkte konsekvens. Gjør også gode involveringer, men svakest bak i dag.

Toure: 7 – Er det én på laget jeg avskrev før kampen da jeg så laguttaket så var det Touré, men jaggu leverte han ikke en bunnsolid kamp. Den klart største overraskelsen på banen i dag, og det er nesten så jeg påstår at han gjorde seg fortjent til startoppstilling på lørdag, selv om Lovren og Skrtel er favorisert.

Moreno: 6 – Har flere gode løp i første hvor han ikke får ball, tydeligvis fått beskjed om å satse i andre og var frempå flere ganger det første kvarteret av andre omgang. Veldig god utvikling i kampen, viser tidvis hvorfor vi har store forventninger til ham.

Lucas: 6 – Var god i førsteomgang, litt mer usynlig i andre før han ble byttet ut med Gerrard med tjuefem minutter igjen av kampen. Kan ha gjort seg fortjent til start mot Chelsea, gir noe annet på midtbanen.

Can: 3 – Gjør det meste feil, selv om han har mange forutsetninger til å gjøre det bra. Burde ikke starte på lørdag.

Allen: 5 – Blir løpende mye etter ball, og er varierende med ballen i beina. Fortjener han plass i førstelagsoppstillingen på lørdag?

Markovic: 5 – Blir løpende mye alene med ball i overgangsmuligheter, får mer bruk for farten sin i dag, men har fortsatt mer å gå på i å bruke ekstremferdighetene sine. Greit å bytte han ut når Liverpool får styre mer av kampen.

Lallana: 3 – Seiler frem som det store bomkjøpet for sesongen, jobber knallhardt, men de gangene han vinner dueller så blir det sjeldent noe av det i steg to. Lallana nå og Lallana for ett år siden er to vidt forskjellige fotballspillere i utførelse.

Borini: 5 – Jobber greit, men det lyser ikke av øynene hans i dag. Er sørgelig alene, og er på plass på kanten når Liverpool blir presset bakover, og blir mye vandrende uten å gjøre annet enn å være første pressledd. Trenger noen venner på topp for å gjøre arbeidsoppgavene litt enklere.

Hva sier du om laguttaket? Ble ingen genistrek, men det fungerte resultatmessig, selv om det var sørgelig på siste tredjedel. Hvem gjorde seg fortjent til en start på lørdag?

17 svar til Real Madrid 1-0 Liverpool – Ikke verst av et b-preget mannskap

 • Morten Nordstrøm sier:

  Ganske uenig i mye her. Moreno er LETT oppe på en 7er, samme vil jeg si gjelder flere her. 3 på Can? Må vell være tidenes missclick på tastaturet vell?

 • BørsEllerLotto? sier:

  Å gi Can 3’er på børsen, mens Allen får 5 er noe av det morsomste jeg har lest på veldig, veldig lenge! Ta deg en bolle !

 • Joakim sier:

  Can og Lallana 3, to av banens beste i dag???!! Så presterer du faktisk å kjøre 5 på dagens dårligste, Allen! Bloggen skuffer om dagen

 • Totto Holm sier:

  Can var helt grei i første, mindre synlig i andre. Ville gitt Allen en 3 eller 4, så en 4 til 5 på Can. Han blir i det minste bare bedre og bedre for hver kamp han spiller. For min del, så kunne Rodgers fortsatte å ha Markovic på banen, og gitt Sterling fri denne kampen. Markovic, Lallana, Moreno og Manquillo var vel de eneste på banen som gikk med offensive løp. Ville og satt Toure som lagets beste. Makan til prestasjon har jeg ikke sett av han. Gi Lovren en uke fri og bruk heller Kolo!

  Bruk samme laget mot Chelsea, eventuelt Sturridge om han rekker å bli 100% frisk. Bytte midtbane til:
  Lucas – Gerrard – Henderson

  • Totto Holm sier:

   Hvor mye har du sett av Markovic og Can? Svært lite, så hadde jeg vært deg, ville jeg ikke kommentert så mye på akkurat det. Lallana har hatt 2 greie kamper mot Everton og Real Madrid, det er vel det. Men er helt enig med Lovren, han har ikke vært så veldig sterk.

 • Ole wiken sier:

  Syntes vi burde starte med Lucas i steden for Gerrard på Lørdag. Syntes det blir mere spill med Lucas, med Gerrard blir det litt for mye av de lange pasningene som ikke blir noe ut av

 • Robin sier:

  Kan Toure gjøre det Carra gjorde i sin siste sesong da han kom inn i midtforsvaret og gikk foran med ro, rutine og lederegenskaper? Selv har jeg vel mer tro på å dyre Lovren og Sakho, men Toure leverte kanskje årsbeste av en Liverpool stopper igår.
  Skjønner ikke helt at BR klager på at han har få muligheter til å sette laget, og samtidig rullerer så mye i kampene, jeg ville nok brukt kampene til å prøve å sette ett lag å heller hvilt spillere etterhvert som de evt ble slitne. Real har nok kamp i helga de også, men er ikke sikker på at de 11 som starta igår ikke spiller i helga. Tror ikke Liverpool spillerne er så mye dårligere trent enn Madrid spillerne at de trenger den ekstra hvilen.

 • E. sier:

  Her var det nå endel rart. Allen var elendig, med flere utrolige feilpasninger. Lallana var aktiv og ganske bra, Can var litt treig men ok. Borini var veldig bra, med tanke på at han er helt alene mot to så gode stoppere. Syns og Skrtel var nærmere Toure i karakter, ja han hadde 1 stor feil men… Ellers ganske enig:)
  Lag til helga; Mignolet- Johnson, Toure, Skrtel, Moreno- Gerrard, Henderson, Couthino- Lallana, Sterling, Borini.

 • Leiv sier:

  Støtter Brendan Rodgers sitt lag mot Real Madrid. Viktig med en seier nå i PL og en seier mot Chelsea til helgen hadde virkelig gjort noe! kampen igår var ikke ille heller.

  Noen som mener Lallana er bomkjøp? Må si jeg er sterkt uenig, det lille jeg vi har sett av han til nå er positivt. Bruker begge bein, teknisk og går fremover. Må bare få spille mer.

  Blir det ikke to spisser mot Chelsea så håper jeg noen andre starter på topp en Balotelli.

  • Leiv sier:

   Håper på dette laget til helgen:

   Mignolet
   Manquilo
   Skrtel
   Lovren
   Moreno

   Sterling
   Henderson
   Gerrard
   Coutinho

   Sturridge hvis han er 100%
   Balotelli

   Eventuelt

   Borini inn for Sturridge hvis han ikke er klar.

   Lallana må kanskje hviles hvis ikke håper jeg han starter hvis det bare blir 1 spiss mot Chelsea.

 • Jimbo sier:

  Som de fleste andre her er jeg heller ikke med på rangeringene..Er det for å skape diskusjon????? Can 3?, Allen 5?, Lallana årets bomkjøp? Går jo ikke an å ta dette seriøst!

  • Totto Holm sier:

   Hvis det er for å skape diskusjon, så funker det 😉 Lovren eller Lallana er årets bomkjøp, om man tenker på hva de har bidratt med i forhold til kjøpspris. Når man kjøper en spiller til 200/250 millioner, så burde de prestere…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...