Hold deg oppdatert
Arkiv
Ryktespalten – uke 45

Ryktebørsen TottoRyktespalten blir den fast spalte, med fokus på overgangsrykter og interne anliggende; La oss ta en titt på rykter fra media som omhandler Liverpool og spillerne og eventuelle overganger.

I dag skal vi se på kontraktsforhandlinger som kan røre alle Liverpoolsupportere. Skal det virkelig fly et fly over Anfield mot Chelsea pga. misnøye til Rodgers? Og er Lucas på vei ut?

Klubbnyheter:

­ Steven Gerrards kontrakt går ut i mai. Manuell Pellegrini, Manchester Citys manager er interessert i å hente Liverpool kapteinen hvis/når kontrakten hans går ut. Pellegrini hentet Frank Lampard etter kontrakten hans gikk med ut Chelsea i sommer, og Pellegrini har selv gått ut og sagt at Gerrard er en topp spiller og har mange år igjen på seg. Brendan Rodgers har sagt han vil tilby Gerrard en ny kontrakt. Er Gerrard så gammel at det ikke er fordelaktig å beholde han etter mai? Eller fortjener Gerrard å fullføre karrieren i Liverpool?

­ TalkSport.com hadde en artikkel om hvem som er de mest høylytte supporterne i England målt i desibel, og Liverpool hadde 1. plass med hele 94 desibel. For en følelse det må være å spille på Anfield!

­ Noen Liverpool supportere har visst nok gått seg lei på LFCs mangel på seiere. Husker dere i fjor når noen Manchester United supportere bestilte et fly til 8000 kr. for å fly over Old Trafford med teksten «Wrong One ­ Moyes Out» bak flyet? Vel, nå er det vår tur. I kampen mot Chelsea skal det være bestilt et fly med en banner bak der det står: «Brendan Rodgers is a football genius. Forever in love with Southampton & Swansea’s footballers. £215M spent on absolute rubbish. #RodgersOUT.» Må vi bytte manager, eller vil Rodgers snu den dårlige trenden vår?

­ Iago Aspas tid hos den spanske klubben Sevilla har vært frustrerende med lite spilletid.Men hans siste prøvelse på førstelaget etter lang tid utenfor laget, kom han med et fantastiskhat trick i 6­1 seieren over Sabadell i Copa Del Rey.

­ Rene Girard utelukker at Divock Origi skal til Liverpool så tidlig som i januar. Den 19 år gamle belgieren har 4 mål på 11 kamper for Lille, og etter Liverpool sin dårlige form hittil i år, så har det vært i vurdering å hente tilbake Origi 6 måneder tidligere enn planlagt.

Overgangsnyheter:

­ Francisco Suarez (Ironisk nok), også kjent som Isco (22), en offensiv midtbanespiller som spiller for Real Madrid, har vært linket med både Arsenal og Liverpool siden i sommer, har sagt han er fornøyd der han er. Han tilføyde at Real Madrid er verdens beste klubb og det er der han vil vinne de store titlene.

­ Juventus har blitt med i jakten på Marco Reus i følge italienske medier. Liverpool, Manchester United og Arsenal er interessert i den 25 år gamle venstrevingen fra Borussia Dortmund. Reus har sagt han er interessert i å gå videre i karrieren til sommeren, og prislappen på tyskeren er 280 millioner grunnet klausul i kontrakten som aktiveres sommeren 2015. Bayern München har sagt seg interessert, men etter Mario Götze og Robert Lewandowski gikk til de tyske gigantene, så hviles det tvil på at Jurgen Klopp er interessert i å selge den kjappe vingen til konkurrentene.

­ Glen Johnson og Fabio Borini blir i følge italienske medier vurdert kjøpt av Inter. Glen Johnsons kontrakt går ut til sommeren, og Liverpool har ennå ikke kommet til enighet ved en kontrakt med høyrebacken.

­ Guillermo Ochoa er igjen tilbake i radaren til Liverpool. Den 29 år gamle mexikanske keeperen får lite spilletid i den spanske klubben Malaga, og prisen på keeperen ligger på rundt 39 millioner.

­ Gonzalo Higuaín kan dra fra Rafa Benitez’s Napoli i januar. Den 26 år gamle spissen fra Argentina er litt utilfreds med sin tilstedeværelse i Napoli, og vurderer en overgang. Tilbudet fra Liverpool i følge ryktene, ligger rundt 220 millioner + Lucas Leiva, som Rafa har vist interesse for senest i sommer. Higuain har spilt for Real Madrid i 6 år og 6 måneder, der han scoret 107 mål på 190 kamper i La Liga. Han ankom Italia i 2013 og har scoret 27 mål på 55 kamper. Kan Higuain være verdt et bytte med Lucas Leiva?

­ Ezequiel Lavezzi sliter med å få spilletid for den franske giganten Paris Saint­Germain. Den 29 år gamle argentinske midtbanespilleren har en prislapp på rundt 300 millioner og har en kontrakt med klubben til 2016. Spilleren selv har ikke sagt noe om tilfredsheten sin.

3 Responses to Ryktespalten – uke 45

  • Totto Holm sier:

   Du er ingen fan av Lucas, skjønner jeg 😉 Jeg liker lojaliteten til Lucas. Men et bytte med Higuaín hadde vært vanskelig å si nei til…

   • Leiv sier:

    Hehe, han jobber bra. Men får et lag i toppen så er han ikke god nok for førstelaget mener jeg. Kunne tjent masse på å fått inn en annen som er bedre med bedre fysikk, et rivjern.

    Higuain hadde vært en drøm 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...