Hold deg oppdatert
Arkiv
Ryktespalten – Uke 47

Ryktebørsen TottoLa oss ta en titt på rykter fra media som omhandler Liverpool, spillerne og eventuelle overganger.
Liverpool blir forfulgt av skader. Sveitsisk midtbanespiller vil til Liverpool eller Man Utd.
Rafa Benitez ny manager i Liverpool etter denne sesongen?

Klubbnyheter:

Jordan Henderson blir nå sjekket av medisinsk personell i Liverpool. Henderson plukket opp en hamstring skade under trening med Englands landslag. Det kan være slik at han er klar til Crystal Palace kampen, men dette er ingen garanti.

Daniel Sturridge fryktes å være ute til neste år etter han plukket opp en ny skade i det samme låret han har hatt problemer med siden september. Han har sagt det ligger skader i familien, og to av onklene hans har hatt sine fotballkarrierer avsluttet tidlig grunnet skader.

Mario Balotelli ble skadet for noen dager siden med Italias landslag. Han ble sendt hjem til Melwood i håp om å bli klar til kampen mot Crystal Palace.

Rafa Benitez sies å bli den nye erstatteren til Brendan Rodgers etter denne sesongen, uten at jobben til Rodgers er i noen som helst krise. Ryktene sies at The Fenway Group begynner å bli lei av de dårlige resultatene Liverpool har vist i år. Benitez har sagt han vurderer å gi seg i Napoli etter denne sesongen er over.
Vil Rafa gi oss bedre resultater enn det Rodgers er kapabel til?

Emre Can hadde etter sigende en «Kjøpe Tilbake» klausul i sin kontrakt når han spilte for Bayer Leverkusen. Han har uttalt at han ikke angrer på at han valgte Liverpool etter han fikk tilbud om å dra tilbake til Bayern Munchen.

Antonio Conte har sagt at hvis ingen får endret på Balotelli, så er det ikke sikkert Balotelli får se noen form for landslagsspill så lenge Conte trener Italia. Han sa han ikke har like god tid til å få ut potensialet Mario har, og la til at mange toppklasse managere har prøvd å få Balotelli til å bli den klassespilleren han har vist glimt av tidligere, men alle har feilet.

Overgangnyheter:

Xherdan Shaqiri har endelig sagt seg lei av å få lite spilletid i Tyskland. Han har etter sigende fortalt Bayern München at han har fått nok, og at han vil forlate laget til vinteren. Han har i sommer vært linket til Liverpool og Manchester United.
Ville Shaqiri være et friskt pust i LFC, eller vil det kun være et bomkjøp?

Thibaud Verlinden er et belgisk stjerneskudd under lupen til Liverpool. 15 åringen fra Standard Liege har vært strålende for Belgia U-16 og ansees som en av de mest lovende spillerne i Belgia.

Sebastian Giovinco vurderer å dra fra Juventus til sommeren. Han har selv bedt Arsenal og Liverpool om å vente til juli, slik at de kan hente han når kontrakten hans har gått ut. 27-åringen fra Torino har kun spilt 2 kamper denne sesongen.

Så kom nyheten jeg ventet på: FIFA agent Francois Gallardo har sagt at Marco Reus sin agent skal til Madrid i starten av desember og avslutte signeringen av en kontrakt mellom spilleren og Real Madrid.
Hvis Reus skriver under for Real Madrid, hvem burde Liverpool kjøpe med like kvaliteter som Reus?

Andre Schurrle kan bli hentet av Liverpool for den nette sum av 250 millioner. Midtbanespilleren har fått lite spilletid hos Chelsea i år, og ryktene sier han er lei av lite spilletid for The Blues.

Mohamed Salah var jaktet av Liverpool i januar, men Chelsea snappet han opp rett foran nesen til Brendan Rodgers. Nå er det snakk om at Chelsea er ute etter å selge unggutten, kun ett år etter at han ble kjøpt.
Burde vi kjøpe Salah? Eller burde vi se bort ifra han siden han valgte Chelsea over Liverpool?

5 svar til Ryktespalten – Uke 47

 • Henning sier:

  Må si jeg ble tatt på senga når Rafa er blitt nevnt. Samtidig synes jeg disponeringene til Rodgers er vel merkelige. ALLE ser jo at det fungerer ikke med en enslig Balotelli på topp, så hvorfor fortsetter manageren vår med dette? 4-3-3 fungerer bare dersom man har spillere som er like bevegelige som det Suarez, Sturridge og Sterling viste ifjor. Når 2 av 3 er borte, og man ikke har samme kvaliteter i troppen, så er det helt nødvendig å legge om til 4-4-2. Eller helst vil jeg ha 3-5-2. Personlig liker jeg Rodgers godt, men han virker litt «junior». Jeg tror Benitez ville klart å få mere ut av pengene i hvert overgangsvindu, og vært raskere til å kunne bygge et lag for fremtiden. Jeg håper å se mere til Jordan Ibe i rød trøye, og håper å se Flanaghan på banen igjen snart. Klubben må snart forberede seg på et liv etter Gerrard, men pr dags dato så har vi INGEN i troppen som er i nærheten. Kanskje med unntak av Henderson. Men vi trenger 2-3 midtbanespillere som scorer 10 mål hver pr sesong, for å vinne noesomhelst. Jeg foretrekker altså heller en bedre midtbane, fremfor å kjøpe en ny spiss… Selv musklene til Milner er å foretrekke fremfor pinglete Allen. Shaqiri i England er et sjansespill, jeg tror det fort er bedre å hente en championship spiller som tåler det fysiske spillet, og ikke vil hjem til sør-Europa bare pga at kona ikke liker dårlig vær…

  • Totto Holm sier:

   Jeg personlig tviler på at Rafa kommer til Liverpool. Brendan Rodgers har ennå tid på seg. Greit, resultatene har vært alt annet enn bra, men det er ennå ikke kritisk. Napoli er og interessert i å gi Rafa en ny 3-års kontrakt med klubben. Balotelli klarte seg på topp alene i Milan, med det var med 2 ekstremt bevegelige vinger i form av El Shaarawy og Niang, som dro vekk forsvarsspillere fra Mario, der han bare kunne stå foran mål og putte ballene inn i nettet.
   Om Liverpool skal bruke en spiss, så må det bli: Balotelli (Ving) – Borini (Spiss) – Sterling (Ving).
   Eller som du sier, en 4-4-2 med Borini og Balotelli på topp. Jeg er helt enig i å bruke Ibe når han kommer tilbake fra lån. Hva som skjer med Flanagan vet jeg dessverre ikke.
   Jeg må være litt uenig med deg der, Henning. Jeg tror Shaqiri har de fysiske attributtene for å kunne klare seg. Han har mål og erfaring i seg og, så tror han mulig hadde klart seg fint.
   Fin metafor på slutten der 😉

 • Leiv sier:

  Får se etter sesongen om det bør komme inn en ny manager. Har enda trua på Rodgers og håper vi kommer oss opp igjen men haver vi under tiende plass så bør det nok vurderes. Merkelige kjøp i sommer da vi skulle ta steget høyere opp, spesielt da med Balotelli som ny spiss for Suarez. Rafa er en stor manager og kanskje den største LFC kan få per dags dato og han er godt likt, ihvertfall i litt over halvparten av fansen enda.

  Schurrle hadde vært et mega kjøp, men håper vi får inn en skikkelig måltyv fremfor alt annet.

  Håper virkelig med Lallana fra start til helgen sammen med Lambert og Borini på topp:)

   • Totto Holm sier:

    Å sette inn Balotelli som spiss for å score 30 mål per. sesong er veldig merkelig ja. Nå som Reus er ute av bildet, så syntes jeg vi MÅ satse på enten Higuaín eller Lacazette. Vi kan ikke hente tilbake Origi og HÅPE på at han kan være «redningen». Origi har ikke de kvalitetene…ennå.
    Jeg vil gjerne ha Rodgers noen sesonger til, uansett om det blir 10. plass hver sesong, for jeg tror han har det i seg å kunne gjøre det stort med Liverpool når han får nok erfaring!

    Schurrle er en god spiller med god arbeidskapasitet, men vet ikke hvor mange mål han kan score i løpet av året. Shaqiri har vist sin målteft, og det er kanskje det vi trenger, samt en spiss til. Nå ligger vi såpass bak lagene i toppen, at vi må også satse på 1-2 midtbanespillere til som kan score mål for at vi skal tette igjen litt av luken.
    Jeg har alltid ønsket Shaqiri til Liverpool, for jeg mener han hadde passet godt inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...