Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Romjul i Uke 52

Ryktebørsen TottoI det vi nyter en bonanza av kamper, kan vi ta en titt på nyheter som omhandler Liverpool, spillerne og eventuelle overganger. Det er ikke lenge til overgangsvinduet åpner, og endelig kan vi sette igang drømmekanalene om hvem som muligens entrer scenen på Melwood.

Klubbnyheter – Uke 52

Lille har gitt tilbakekjøpspris for Origi. 4 spillere uten kontrakt til sommeren. Milner til Liverpool?

 

Klubbnyheter:

Martin Skrtel håper på at hans innsatsvilje og mot til å utligne kampen mot Arsenal vil vende de dårlige resultatene for Liverpool. Han la til at det har vært mye kritikk mot Liverpool i år, og håper på bedre resultater i siste halvdel av sesongen.

Representantene til Raheem Sterling er ivrige på å sikre en 1 million per. uke kontrakt til sin klient (Sterling). Om Rodgers ikke er villig til å gi unggutten denne utrolige summen per. uke, så er det veldig mange klubber som gjerne åpner sjekkheftet for en av Englands største talenter.

Brendan Rodgers har utelukket at Divock Origi kommer tilbake til Liverpool i Januar, men Jean-Michel Van Damme, Lilles manager, har sagt at Origi kan bli hentet tilbake for litt over 63 millioner norske kroner.

Kolo Touré, Joe Flanagan, Glen Johnson og Brad Jones står uten kontrakt i 2015.

Brendan Rodgers skal legge ny gressmatte på Anfield til sommeren. Han mener den nåværende gressplenen ikke er god nok til å kunne spille one-touch fotball på.

Noe sier meg at Rodgers prøver å få seriøsiteten til Balotelli fram. Rodgers har nettopp advart (Hovedsakelig) Balotelli og laget sitt at benketilværelse om innsatsen ikke er på topp. Gjør man ikke noe for laget i kampene som blir spilt, kan man fort finne seg på benken.

 

Overgangsnyheter:

Petr Cechs agent Viktor Kolar har uttalt seg om en eventuell overgang til Liverpool. Kolar har sagt at en overgang i Januar vinduet er lite sannsynlig, men kan være aktuelt til sommeren. Grunnlaget var at Mourinho vil ha Cech i klubben for å sikre ligagullet.

Alexandre Lacazette sin overgang til Liverpool kommer ikke til å skje. Lyons formann har sagt at Lacazette ikke skal noen steder. Lyon har investert 400 millioner Euro i en ny arena og har mål om å komme langt i Champions League, dermed kommer de ikke til å selge de beste spillerne sine.

Fabio Coentrao har fått mange etterfølgere. Liverpool, Arsenal og Man Utd er noen av klubbene som er interessert i den 26 år gamle portugiseren som spiller for Real Madrid.

Liverpool har igjen satt Karim Benzema på ønskelisten sin. I sommer sa Benzema selv i et intervju at «Liverpool ikke er en stor nok klubb for han».

Rodgers er interessert i James Milner fra Manchester City. Den 28 år gamle midtbanespilleren har kun kontrakt ut til sommeren 2015. Det har ikke vært noe snakk om kontraktstilbud til Milner fra City.

2 Responses to Klubbnyheter – Romjul i Uke 52

 • Henning sier:

  Sterling må bare signere, uansett kostnad. Han ER verdt lønna, det er derimot ikke Glen Johnsen, eller Balotelli. Dessuten så er det utrolig viktig å forlenge med Flanaghan. Den innsatsen han viste siste sesong har jeg ikke sett hos en eneste én av de spillerene som vi brukte en milliard kroner på i sommer. Med Flanno og Sturridge friskmeldte, så går begge rett inn i førsteellveren!

  Jeg ville hentet tilbake Jordan Ibe, han er jo allerede vår spiller. Og dessuten så presterer han langt bedre enn både Balotelli og Lambert tilsammen. Flanno, Ibe og Sterling kommer alle fra akademiet, og det er viktig å bygge på denne nye generasjonen, for å skape samhold og vinnerskaller i laget. Det er nettopp dette som er viktig, å bygge noe varig for fremtiden.

  Det viktigste som skjer denne sesongen er ikke en tittel, eller en plass i Europa. Det viktigste som skjer denne sesongen er utbyggingen av Anfield. Dette vil gi større inntekter, og dermed muligheten for å hente større navn til klubben. Man må se det hele i et 3-4 års perspektiv. Spillere som Lambert og Gerrard er ikke med i denne planen!

  Det hviskes også om Ron Vlaar og Fabian Delph fra Aston Villa. Vlaar virker solid, men Delph ville jeg ikke brukt tida på. Han er rett og slett ikke god nok!

  Når det gjelder Milner, så synes jeg han ville vært perfekt for klubben. Han har tatt store steg i City, og er ikke den store magikeren, men du verden for et arbeidsjern. Den engelske Kuyt, har det blitt sagt. Stor og sterk, i motsetning til «bittelille» Joe Allen. Og dessuten nesten aldri skadet. Jeg ville ikke blunket engang, han vil være en stor tilvekst for laget, og sklir rett inn på førsteellveren.

  Skal man kjøpe nye spillere nå, må det være for å forsterke førsteellveren, ikke for å fylle benken mens vi ryker ut av alle cup’ene. Da er det bedre å spille opp ungutta, gi dem tillit, og erfaring. Så når vi har spart nok, kjøper vi utelukkende fra øverste hylla.

  Kjøpet av Balotelli virker like krampeaktig som Andy Carroll. Laget vårt hadde kommet bedre ut, dersom vi hadde stolt på Jordan Ibe istedet.

 • Stein Tangen sier:

  De store spørsmålet blir vel om der e nåken av stjernespissane som vil til Liverpool.E redd me enda opp med fleire floppar som har Max 5til 8 scoringer i beina.Skal vi lykkast må vi ha ein ny Suarez der framme og to nye i den bakre firer,litt omskolering av andre så Kansje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...