Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 1. Transferliste Liverpool.

Ryktebørsen TottoHvem er i linket til Liverpool og hvem er verdens største navnene i årets overgangsvindu? Fullstendig liste finnes under denne introduksjonen.

 

Første Januar har ankommet, og slusene åpner seg opp den 3. Januar for England, Wales og Skottland. Nå skal klubber krangle og kjempe seg til de største navnene som finnes i verdens fotballverden. Fra navn som Bale, Ronaldo og Messi, til navn som Reus, Shaqiri, Huntelaar, Cavani og Khedira.
Alle vil gjøre det meste i sin makt for å sikre seg ihvertfall en av disse spillerne. Og de klubbene med mest penger, høyest tabellplassering og best anseelse har som oftest «førsterett». Dette er kanskje det året jeg har fulgt med på fotball, der antallet på de største talentene i diverse klubber har blitt nevnt i en form for overgang. Om det er noe sannhet bak rykter og mangfoldige intervjuer, vet jeg dessverre ikke.

Denne uken blir Ryktespalten/Klubbnyheter endret til et sammendrag om alle spillerne som har vært/er linket til Liverpool siste halvår av 2014. Samt det, så kommer jeg til å skrive om hvilke klubber noen av de beste spillerne i verden er linket til. Here we go:

Spillere linket til Liverpool:

Keepere:

Iker Casillas: Fra Spania, 33 år gammel. Spiller for Real Madrid.

Guillermo Ochoa: Fra Mexico, 29 år gammel.Spiller for Málaga. Ochoa spiller for Mexicos landslag og viste god innsats i VM 2014.

Victor Valdes: Fra Spania, 32 år gammel. Står for tiden uten kontrakt. 6 La Liga titler har han under sitt belte med 500 kamper for Barcelona i sin karriere. Trente med Man Utd i November og Desember.

Petr Cech: Fra Tsjekkia, 32 år gammel. Sliter med å få førstelagsspill over Courtois som er Chelseas a-lags keeper. Cechs agent har sagt at hans klient vil bli ledig til sommeren.

Timo Horn: Fra Tyskland, 21 år gammel. Spiller fast for FC Köln i 2. Bundesliga.

Hugo Lloris: Fra Frankrike, 28 år gammel. Lite sannsynlig at Lloris vil velge Tottenham over Liverpool så lenge han har fast plass i laget.

Neto: Fra Brasil, 25 år gammel. Spiller for Fiorentina. Bosman til sommeren.

John Ruddy: Fra England, 28 år gammel. Spiller for Norwich.

Sergio Romero: Fra Argentina, 27 år gammel. Spiller for Sampdoria. Landslagskeeper.

Asmir Begovic: Fra Bosnia, 27 år gammel. Spiller for Stoke.

Mattia Perin: Fra Italia, 22 år gammel. Spiller for Genoa. Har en kamp for det italienske landslaget. Hans agent har sagt at Liverpool har vært i kontakt om spilleren.

Forsvar:

Dani Alves (HB): Fra Brasil, 31 år gammel. Spiller for Barcelona. Alves sitter uten kontrakt til sommeren, og nå kan klubber gi han kontraktforslag uten å måtte be om tillatelse av Barcelona. Alves har fått æren av å kunne skrive opp 82 kamper for Brasil på sin CV.

Simon Kjær (MS): Fra Danmark, 25 år gammel. Spiller for Lille. Han har uttalt seg at familien er Liverpool fans og at de ville ha blitt stolte om han ble en Liverpool spiller, men at de ville blitt stolte uansett hvem klubb han signerte for.

Maxi Pereira (HB): Fra Uruguay, 30 år gammel. Spiller for Benfica.

Nathaniel Clyne (HB): Fra England, 23 år gammel. Spiller for Southampton. Spiller for det engelske landslaget.

Fábio Coentrão (LB): Fra Portugal, 26 år gammel. Spiller for Real Madrid. Sliter med å få spilletid grunnet at Marcelo er Real Madrids førstevalg. Coentrão sa i er intervju i 2011 «I love Liverpool».

Virgil van Dijk (MS): Fra Nederland, 23 år gammel. Spiller for Celtic.

Ron Vlaar (MS): Fra Nederland, 29 år gammel. Spiller for Aston Villa. Vlaar har lenge vært linket med Liverpool lenge, men spilleren selv har ikke uttalt seg om ryktene.

Ricardo Rodriguez (VB): Fra Sveits, 22 år gammel. Spiller for VfL Wolfsburg.

Martin Montoya (HB): Fra Spania, 23 år gammel. Spiller for Barcelona. Luis Enrique har sagt at Montoya er overflødig på Camp Nou og kan bli kjøpt av villige klubber i Januar.

Midtbane:

Martin Ødegaard (OM): Fra Norge, 16 år gammel. Spiller for Strømsgodset. Ødegaard har sagt i et intervju at Liverpool er yndlingsklubben hans. De største klubbene i verden er ute etter dette vidunderbarnet, og han har sagt det blir vanskelig for han å velge klubb etter alle tilbudene han har fått. Ødegaard og hans far har blitt sett på en restaurant, der han spiste med Philippe Coutinho.

Emmanuel Agyemang-Badu (SM): Fra Ghana, 24 år gammel. Spiller for Udinese.

Roberto Firmino (OM): Fra Brasil, 23 år gammel. Spiller for Hoffenheim.

Talisca (OM/S): Fra Brasil, 20 år gammel. Spiller for Benfica.

William Carvalho (SM): Fra Portugal, 22 år gammel. Spiller for Sporting.

Dele Alli (SM): Fra England, 18 år gammel. Spiller for MK Dons.

Yaya Toure (SM): Fra Elfenbenskysten, 31 år gammel. Spiller for Manchester City.

Alan Dzagoev (OM): Fra Russland, 24 år gammel. Spiller for CSKA Moskva. CSKA Moskva har sagt at Dzagoev kan forlate klubben om Liverpool tilbyr de 190 millioner kroner.

Mateo Kovačić (SM): Fra Krotia, 20 år gammel. Spiller for Inter.

Isco (OM): Fra Spania, 22 år gammel. Spiller for Real Madrid. Er linket til Liverpool, men har sagt selv at han er fornøyd med livet i Madrid.

Everton Ribeiro (OM): Fra Brasil, 25 år gammel. Spiller for Cruzeiro.

Marco Reus (OM/VV/HV): Fra Tyskland, 25 år gammel. Spiller for Borussia Dortmund. Marco Reus er en av de største navnene i overgangsvinduet og veldig mange store klubber ønsker å signere Reus. Han har en klausul i kontrakten som trer inn til sommeren, der alle klubber kan gi et bud på omlag 250 millioner kroner og Dortmund kan ikke si nei til budet.

Sebastian Giovinco (OM/S): Fra Italia, 27 år gammel. Spiller for Juventus. Har 20 kamper for Italias landslag.

Dennis Praet (OM): Fra Belgia, 20 år gammel. Spiller for Anderlecht. Hans agent har gått ut og sagt at Praet gjerne vil ta steget videre opp i England, gjerne i Liverpool om muligheten byr seg.

Yohan Cabaye (SM): Fra Frankrike, 28 år gammel. Spiller for Paris Saint-Germain. Tidligere Newcastle-spiller. PSG har sagt at Cabaye kan forlate klubben for den nette sum av 190 millioner kroner.

Lars Bender (DM): Fra Tyskland, 25 år gammel. Spiller for Bayer Leverkusen.

Ogenyi Onazi (SM): Fra Nigeria, 22 år gammel. Spiller for Lazio.

Daley Sinkgraven (SM): Fra Nederland, 19 år gammel. Spiller for Heerenveen. Han har blitt dubbet «Den nye Steven Gerrard» i media.

Fabian Delph (SM): Fra England, 25 år gammel. Spiller for Aston Villa. Spiller for det Engelske landslaget. Han har fortalt Aston Villa at han ikke er interessert i å signere en ny kontrakt med klubben, og det virker som om Delph vil forlate klubben som bosman til sommeren om ingen bud kommer inn i Januar.

Xherdan Shaqiri (HM): Fra Sveits, 23 år gammel. Spiller for Bayern München. Shaqiri har vært linket med Liverpool siden Januar i fjor. Han var svært nær en overgang til Liverpool etter besøk av hans agent på Merseyside. Shaqiri har lenge uttalt seg om sin misnøye over mangel på spilletid til ledelsen og trenerapparat i Bayern. Klubben sa at de ville beholde det unge talentet og gi han mer spilletid i 2014, men dette ble det ikke noe av og igjen ville Shaqiri bort. Nå har han sagt han vil bort i Januar for godt, og Liverpool er klubben han er sterkest linket til.

Ezequiel Lavezzi (HM): Fra Argentina, 29 år gammel. Spiller for Paris Saint-Germain. Han avslo en ny kontrakt i slutten av 2014 fra det franske laget og det er rapportert at han gjerne vil spille i England.

James Milner (HM): Fra England, 28 år gammel. Spiller for Manchester City.

Angripere:

Seydou Doumbia (S): Fra Elfenbenskysten, 27 år gammel. Spiller for CSKA Moskva. Liverpool har visstnok sendt speidere for å se han spille hele 5 ganger.

Gonzalo Higuaín (S): Fra Argentina, 27 år gammel. Spiller for Napoli. Han er rapportert til å være misfornøyd i Napoli.

Edinson Cavani (S): Fra Uruguay, 27 år gammel. Spiller for Paris Saint-Germain.

Pedro (S/VV/HV): Fra Spania, 27 år gammel. Spiller for Barcelona.

Klaas-Jan Huntelaar (S): Fra Nederland, 31 år gammel. Spiller for Schalke 04.

André Schürrle (VV/S): Fra Tyskland, 24 år gammel. Spiller for Chelsea. Får veldig lite spilletid og vil vekk fra Stamford Bridge.

André Ayew (HV/S): Fra Ghana, 25 år gammel. Spiller for Marseille.

Keita Baldé Diao (S): Fra Spania, 19 år gammel. Spiller for Lazio. Har tidligere vært i akademiet til Barcelona.

Rolando Aarons (VV): Fra England, 19 år gammel. Spiller for Newcastle. Spillestilen hans har blitt sammenlignet med Raheem Sterling.

Andre-Pierre Gignac (S): Fra Frankrike, 29 år gammel. Spiller for Marseille. Har 19 kamper for Frankrikes landslag.

Nathan Redmond: Fra England, 20 år gammel. Spiller for Norwich. Har 20 kamper for England U-21.

Mauro Icardi: Fra Argentina, 21 år gammel. Spiller for Inter.

Alexandre Lacazette (S/VV/HV): Fra Frankrike, 23 år gammel. Spiller for Lyon. Lyons eiere har sagt at Alexandre Lacazette ikke skal noen steder etter storsatsning på ny stadion og vil beholde de beste spillerne sine pga. at de satser stort på å komme seg langt i CL. Lacazette har scoret 19 mål på 24 kamper og er i storform.

Wilfried Bony (S): Fra Elfenbenskysten, 26 år gammel. Spiller for Swansea.

Jackson Martínez (S): Fra Colombia, 28 år gammel. Spiller for FC Porto. Spiller på landslaget.

Saido Berahino: Fra England, 21 år gammel. Spiller for West Bromwich Albion. Har mange kamper for England U-21.

Karim Benzema (S): Fra Frankrike, 27 år gammel. Spiller for Real Madrid. Benzema har i hele siste halvår blitt ansett som en spiller Liverpool må ha for å kunne få tilbake de gode resultatene etter de dårlig ansette kjøpene i sommer. Benzema har takket nei til en overgang til Liverpool tidligere og sa at Liverpool ikke er en stor nok klubb for han.

Spillere UT for Liverpool:

Jack Dunn – Lån til Cheltenham.
Lloyd Jones – Lån til Cheltenham.
Kevin Stuart – Lån til Cheltenham.

Største navn i overgangsvinduet:

Wayne Rooney –> Monaco
Raheem Sterling –> Paris Saint-Germain / Real Madrid
James Milner –> Arsenal / Tottenham / Liverpool
Gareth Bale –> Manchester United
Edinson Cavani –> Liverpool / Manchester United
Lionel Messi –> Chelsea
Marco Reus –> Bayern München / Liverpool
Frank Lampard –> New York City FC
Jackson Martinez –> Inter / Arsenal / Liverpool
Dani Alves –> Ukjent (ALLE?)
Petr Cech –> Barcelona / Paris Saint-Germain / Liverpool
Sami Khedira –> Manchester City / Chelsea

Jeg har nok glemt noen navn her. Hvem vil du ha til Liverpool? Om det er urealistisk eller aktuelt, jeg vil vite dine meninger om hvem spillere nettopp DU ønsker!

12 Responses to Klubbnyheter – Uke 1. Transferliste Liverpool.

 • Stian sier:

  Casillas / Chech, Simon Kjær, Ødegård, Reus (dessverre tvilsomt), Benzema/Higuain. Det hadde vært et KNALLVINDU! (samt beholde hele første elleveren vi har nå)

  • Totto Holm sier:

   Tviler på at Reus, Benzema og Kjær kommer til vår kjære klubb, men er lov å håpe 😉 Casillas/Cech og Higuaín hadde vært flott å få hendene på ihvertfall! Cech kommer nok ikke nå i Januar, men vi trenger ny keeper. For min del kan vi selge Borini.

 • Danna M sier:

  Klarer Rodgers & Co og fjerne Balotelli for en grei sum, og i tillegg handle 2-3 spillere som kan skape entusiasme og optimisme igjen, så hadde jeg vært fornøyd. Bør prioritere en rask og stabil boks-til-boks midtbanespiller(vanskelig å få tak i) og muligens en bevegelig og kjapp måltyv som kan demre opp i disse tidene uten Studge. Trenger ikke være fotballingeniør for å se at Sterling ikke trives som midtspiss. Han får for sjeldent ballen i de ønskede posisjonene der han kan utfordre en mot en, og ikke konstant ha to svære midtstoppere jukkende på seg. Man ser jo også at han mangler en del av den rutinen og lurskapen både Suarez og Sturridge innehar som alenespiss.
  Skjønner jo likevel, jeg som dere, at vi per dags dato ikke har et bedre alternativ til spiss. Balotelli er rett og slett et trist mysterium, og selv om jeg ynner både Borini og Lambert alt godt, så har de ikke de nødvendige kvalitene for å skape tosifret antall scoringer.

  For å slenge meg med på midtbanediskusjonen, så er jeg enig i at det blir for treigt og ukreativt til tider. Selv om Gerrard er i bunn og grunn en kreativ spiller, så synes jeg at han er rett og slett for treig til å brukes som den boks-til-boks han var så god på før. Det defensive er noe han virkelig sliter med for tiden. Du ser viljen til tider i måten han hoppet inn i taklinger på i fjor vår, men den er mer eller mindre borte nå. Det er på tide at en legende skal erstattes, litt tidligere enn vi hadde håpet og forventet.

  Når det gjelder Lucas og Henderson så synes jeg begge varierer for mye. Lucas har en spillestil som ikke minner om brasiliansk samba akkurat, men han er god når han er i slaget. Han gjør mye usynlig og vinner mye baller. Det som jeg mener er problemet til både Lucas og Hendo er at de tar litt for mange touch bakover og stillestående. Spillet går ekstremt seint og stopper helt opp til tider. Emre Can har jo egentlig ikke overbevist i midtbanerollen heller, men jeg ser på ham som mer spennende.

  Jeg er like glad i Brendan som mange andre, men noe av det som blir skrevet rundt er jeg enig i. Han har fått gang på mange spillere som Hendo, Couti og Suarez ikke minst, men han mangler litt taktiske ferdigheter under kamper. Til tider synes svake bytter og mangel på grep når det hoper seg opp, og dette er jo en årsak til tapte poeng. Jeg mener ikke at Rodgers må gå, men rett og slett sjerpe seg. Han er en spennende manager uten tvil men det er nå den store utfordringen har begynt(Uten S&S og spillerkjøp for 1mrd, steg videre) og til nå har han ikke overbevist dessverre.

  Tenkte jeg skulle slenge med et par drømmesigneringer i Januar:

  Xherdan Shaqiri, Bayern
  Mauro Icardi, inter
  Giovanni Dos Santos, Villareal
  Norberto Neto, Fiorentina (keeper)
  Ramires, Chelsea
  Morgan Schneiderlin, Southampton
  Borja Valero, Fiorentina

  Godt nyttår!

 • Leiv sier:

  Jeg håper vi kvitter oss med Balotelli og får inn en spiss som passer inn. Samt å begynne allerede nå å og lete etter en klar midtbane general nå som klubblegende Stevie G forlater oss. Og da er ikke Delph en mann jeg vil ha inn. Noen som følger med på de yngre guttene i klubben? På tide å få opp en som kan ta ligaen litt med storm igjen uten å bruke en hau med penger.

  • Totto Holm sier:

   Balotelli er en fin spiller å ha i klubben. Kan være spiss med Sturridge, men som alene spiss er han alt annet enn god. Khedira er på sine siste måneder i kontrakten, men å få lurt han til oss er vel så å si umulig. Det med Gerrard blir litt som det med Suárez, umulig å erstatte. Hadde Axel Witsel vært på overgangslisten, ville jeg ha hatt han. Men han er ulik Gerrard i spillestil. Tror Can eller Henderson kan ta rollen til Gerrard.

   Unggutter? Du har Suso, Origi og Aspas ihvertfall. Aspas gjør det overraskende godt i Spania med hat trick i November i Copa Del Rey. Ibe gjør det godt for Derby.Er spennende spillere på vei opp, bare BR lar de spille nok på A-laget i fremtiden 🙂

   • Leiv sier:

    Blir nok styrt veldig av hva jeg mener personlig av Balotelli..River meg i det lille jeg har igjen av hår av å se hvor lat og sutrete han er 🙂 Kan bli bra med han og Sturridge sammen og du gjør rett i og være positiv men det klarer ikke jeg hehe 🙂 Har fulgt Balotelli siden han var super talent i Inter og hadde sansen for han da men i en spillestil som Rodgers bruker så passer han ikke inn alene på topp og vi får håpe han blir bedre med en rask spiller som jobber.

    Nå gleder jeg meg veldig til Origi kommer samt som jeg håper virkelig LFC signerer Milner, tror han kunne tilført laget utrolig mye når Gerrard drar. Jeg tror også at Sturridge og Lavezzi kunne blitt ekstremt bra angreps par.

 • Leiv sier:

  Nå melder italienske medier om at Inter har vunnet kampen om Shaqiri. Nok en bra spiller går tapt for LFC. Må si jeg er frustrert over de som styrer overgangene i klubben.

  • Totto Holm sier:

   Har det med i den nye artikkelen min. Ja, dette burde gå hardt utover Ian Ayre, mener jeg. Skjønner at det kan være vanskelig å vinne kampen over store talenter, men når Shaqiri velger Inter ovenfor Liverpool, så skjønner man at noe er galt. Nå har mange talenter blitt plukket opp fordi noen sliter med å selge LFC for klubben den er. Willian, Salah, Konoplyanka, Mkhitaryan og Shaqiri er noen av spillerne vi har mistet pga. lang tid på fornying av kontraktstilbud som blir sendt eller forbedret. Hvis Rodgers fremdeles står for at han ikke skal kjøpe noe i Januar, så er vi veldig avhengig at Sturridge forblir frisk ut sesongen. Vil gjerne ha Milner og Lavezzi selv. Helst Higuaín og/eller Lacazette, for min del. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...