Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 2. Nok et talent uteble.

Ryktebørsen TottoLa oss ta en titt på nyheter som omhandler Liverpool, spillerne og eventuelle overganger.

Sturridge tilbake til Liverpool. Oppdatering på Sterling kontrakt. Gerrard klar for ny klubb til sommeren.

Klubbnyheter:

Daniel Sturridge skal tilbake til Merseyside de neste 24 timene for å entre de siste stegene av rehabiliteringen. Forhåpentligvis er Sturridge tilbake til seg selv før Februar.

L.A. Galaxy blir Gerrards nye hjem etter han er ferdig i Liverpool. Gerrard har skrevet en 18 måneders kontrakt med den amerikanske klubben. I følge Gerrard har L.A. Galaxy vært svært iherdige i ønsket for å kunne skrive en kontrakt med midtbanelegenden.
Media spekulerer om Ian Ayre burde bli sparket av Liverpool, etter en rekke overgangsmuligheter har uteblitt, med Xherdan Shaqiri som nyeste rekruttering på denne listen. Med navn som Henrikh Mkhitarayan, Diego Costa, Willian, Mohamed Salah, Yevhen Konoplyanka og Alexis Sanchez har de alle blitt plukket opp fra rett under nesen til LFC.

Jordan Henderson er mannen til å ta kapteinsbindet etter Steven Gerrard har forlatt klubben; I følge Gerrard selv. «Jordan har alt du trenger for å være en god kaptein. Han er fantastisk profesjonell, som prøver å lede som et godt eksempel i hver treningsøkt og i hver kamp.

Brendan Rodgers har fremdeles ikke klart å ankre Raheem Sterling til Liverpool med en ny kontrakt. I følge BR selv, så har det ikke vært noen fremgang i det hele tatt. «Det er [Kontraktsforhandlingene] noe mellom klubben og hans representanter.» la han til. Brad Jones, Kolo Touré, Jon Flanagan, Suso og Glen Johnson har kun 6 måneder igjen av kontrakten sin.

Overgangsnyheter:

Olympiakos har gitt et bud for Mario Balotelli. Brendan Rodgers har sagt nei til tilbudet.
I følge Daily Star er Ezeqiel Lavezzi svært nær en overgang til Liverpool. Hans allerede dårlige kjemi med PSG er viden kjent, og det er spekulert i om Liverpool kan kjøpe han til en billig penge.

Xherdan Shaqiri og Inter Milan har blitt enige om låneavtale, der de siste detaljene gjenstår. Liverpool har etter ryktene vært meget interessert i unggutten fra Sveits.

Suso har blitt tilbudt en 4-års låneavtale med AC Milan. Kontrakten til Suso med Liverpool går ut til sommeren. AC Milans eier Adriano Galliani har gått ut og sagt at de ikke er interessert i å signere noen avtale nå, men vil hente han til sommeren. Suso skal visst nok være interessert i en avtale med AC Milan.

Crystal Palace er interessert i å signere Rickie Lambert. Crystal Palace har ikke uttalt seg om disse ryktene er sanne.

 

Var «tapet» av Xherdan Shaqiri et tilbakeslag for Liverpool eller hadde han ingenting å kunne tilby klubben med? Burde Ian Ayre bli sparket? Burde vi selge Balotelli og Lambert for en annen spiss?

2 Responses to Klubbnyheter – Uke 2. Nok et talent uteble.

 • Leiv sier:

  Etter hva jeg har sett av Shaqiri så synes jeg han absolutt kunne tilføye klubben noe og er ganske skuffet over at LFC tapte kampen mot Inter. LFC har dessverre vært taperen over gode spillere i endel år nå og det mot klubber som f.eks Tottenham.

  Usikker på om hvem så bør få sparken da jeg ikke vet helt hvem som er mest sjef når det kommer til overganger men det må absolutt gjøres noe.
  Kjøpet av Balotelli var merkelig og rimelig svakt, noe som får meg til å tro at Rodgers ikke har det siste ordet..

  • Totto Holm sier:

   Etter det jeg har lest, så virket det ikke som Rodgers prøvde å anskaffe Shaqiri i Januar. Det eneste Shaqiri nevnte, er at de hadde samtaler i sommeren som var… Enten så har Rodgers brent vekk alle pengene vi fikk i 2014, eller så sitter FSG/Ayre og niholder på pengene sine. Shaqiri er en spiller vi virkelig kunne ha hatt nytte av. Har en følelse på at Rodgers føler han har nok midtbanespillere og ikke kommer til å by på noen i Januar. Kanskje en spiss.

   Du kjenner meg, jeg liker Balotelli, men har ingen kvaler om å si at hans innsats i Liverpool har vært svak. Langt under pari. Men hvis Rodgers vil ha en bedre Balotelli, så må det brukes to spisser. Men som du vet, det er nok det siste Rodgers kommer til å gjøre. Jeg tror virkelig at Borini OG Balotelli hadde fått god nytte av hverandre og spilt hverandre bedre om de hadde spilt sammen. (Blir vel kanskje bare en formodning, men jeg tror det ville hjulpet).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...