Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 4. Henderson v Costa.

Ryktebørsen TottoLa oss ta en titt på nyheter som omhandler Liverpool, spillere og overganger.

Jose Mourinho er misfornøyd med Liverpool. Henderson og Costa i fysisk diskusjon med hverandre. Sturridge endelig klar?

Klubbnyheter:

 

Jose Mourinho har sagt han er misfornøyd med Liverpool som lar Steven Gerrard dra til L.A. Galaxy. Han mener Premier League trenger klassespillere som Gerrard. Når Mourinho ble spurt om han ville gitt et bud på Gerrard, så kom han med dette svaret:

«Or perhaps to take him on loan?«.

 

Simon Mignolet har uttalt seg om sin gode form i det siste:

«I spoke to the gaffer about what I needed to work on during my time out of the team. I’ve just tried to keep my head down and work hard in training. I won’t get carried away with one good performance. I have to keep doing my job every single week in, week out. That is my job. I don’t have to get carried away with these kind of things – I just have to keep doing it. There are lot of big games coming up with a lot to play for and we all want to do well.»

 

Liverpool møter Besiktas på Olympic Stadium i første match i Europa Ligaen. LFC har gode minner fra Olympic Stadium, der Liverpool slo AC Milan i finalen av Champions League i 2005.

Jordan Henderson og Diego Costa skal ha havnet i en dytte-kamp mot hverandre etter Capital One Cup semi-finalen på tirsdag. Det skal visst nok være Jordan Henderson som hadde invitert Costa til dans etter kampen var over.

Brendan Rodgers har hintet til at Daniel Sturridge kan være klar til kampen mot Chelsea på Stamford Bridge kommende tirsdag.

Divock Origi vil fullføre lånekontrakten i Lille, det blir ingen tidlig overgang til Anfield, ifølge Brendan Rodgers.

«That was the original deal. There were a few discussions in January between the clubs, but it was merely to see where it was at in terms of Divock. The likelihood is that he will stay at Lille. He’s a really exciting young talent and has got everything you need for the Premier League. He’s fast, has great feet, is tactically very good, and he works hard. Everything is set up for him to come to the Premier League. He just needs to finish the season at Lille and we’ll have him for next season.»

 

Liverpool er tilbake på listen over verdens rikeste klubber etter et år utenfor topp 10-listen.

Liverpool U-18 slo Derby U-18 5-1 i FA Youth Cup. Sinclair og Wilson scoret 2 hver, med Canos med siste mål. De skal videre til 5. runde.

Joao Teixeira, på utlån fra Liverpool til Brighton, scoret 2 mål mot Ipswich. Kampen endte 3-2 til Brighton.

 

Overgangsnyheter:

 

Micah Richards (26) er linket til Liverpool igjen. Høyrebacken har kun 6 måneder igjen av kontrakten sin og er på utlån av Manchester City hos Fiorentina. Richards har ved flere anledninger sagt sin misnøye over mangel på spille tid og om City sin mangelfulle bruk av ungspillere fra akademiet. Richards har kun spilt 4 kamper for Fiorentina.

Det har blitt kjent at Liverpool har fått £1,000,000 for Suso.

James Milner har fremdeles ikke skrevet ny kontrakt med Manchester City. Det ryktes at Liverpool er svært interessert i spilleren.

Alexandre Lacazette er fremdeles den spilleren som er sterkest linket til Liverpool. Det er fremdeles ikke kjent om Lacazette vil til Liverpool.

Tom Ince sin overgang fra Blackpool til Hull City har bringet £560,000 inn i Liverpool sitt pengeskrin. Tom Ince hadde en 35% ettersalgs klausul som ble satt på i 2011.

Liverpool skal etter ryktene fremdeles være interessert i å signere Karim Benzema. Liverpool gjør klar et bud på hele £38,100,000 for den franske spissen.

Inter Milan har gitt Liverpool grønt lys til å by £30,000,000 for Mauro Icardi. Det ryktes også at Manchester United er interessert i unggutten.

Ødegaard avslo tilbud fra Liverpool, Man Utd og Arsenal. Han er klar for Real Madrid og får rundt £80,000 i uka. Det blir spill på Real Madrid B før han eventuelt er god nok for førstelaget.

 

Om Daniel Sturridge er klar til Chelsea kampen, burde vi bruke han for å prøve å komme oss til finalen i Capital One Cup? Var det uprofesjonelt av Henderson å tilby Costa en rund-dans etter kampen var over? Lacazette vs. Benzema, hvem vil du helst se i Liverpool-trøye?

6 Responses to Klubbnyheter – Uke 4. Henderson v Costa.

 • Henning sier:

  Jeg vil ha Berahino! Han har allerede bevist at han bøtter inn mål i Premier League. Alle andre er bare spillere som KAN kanskje slå til…

  • Totto Holm sier:

   Hva tilsier at Berahino kommer til å slå til i Liverpool? Som jeg har skrevet før, Berahino er ikke til salgs. Dette har både eier av klubben og manager sagt. Så vi må nok se oss om andre steder. Uansett vil jeg personlig heller ha en spiller med erfaring med mye topp-nivå spill. Og hvorfor mener du at Lacazette eller Benzema kanskje ikke vil slå til? De kan jo score mål i en annen liga, så hvorfor ikke i England? 🙂

 • aaaajnold sier:

  Må gjerne bruke Sturridge visst han er i kamp form, men hvem skal ut av laget uten å ødelegge harmonien?!? Synd å si det men formen å dømme på enkelte spillere så bør vel Gerrard henvises til benken. Henderson ute på høyre er til å få hjerneblødning av, og lucas og Gerrard sammen på midten fungerer ikke. Markovic, Moreno, Coutinho og Sterling er selvskrevne.

  Mignolet; sakho, skrtel, can; moreno, lucas, henderson, markovic; Coutinho, sterling; Sturridge.

  Henderson burde gitt the elephant man to tette og ei badehette!

  Hveten lacazette eller benzema er realistiske transfers for dagens Liverpool.

  • Totto Holm sier:

   Er vel ingen harmoni på topp. Så lenge BR bruker Lambert, Borini og Sterling på topp, så blir det ingen god harmoni med så store rotasjoner på topplassen. Vet ikke om du så Chelsea kampen, men med Gerrard på banen, så rundspilte LFC Chelsea. Gerrard blir så undervurdert pga. at han ikke har samme farten og fysikken lengre, men han gjør alt han kan for klubben, får medspillerne fokusert og engasjert. Han er veldig viktig for laget, men når folk bare ser det negative han gjør, så blir det vanskelig å se det positive i det han gjør. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan be han benket eller solgt ut av klubben, når han har gjort så mye for Liverpool… Han er nr. 2 toppscorer i klubben, allikevel er han ikke god nok? Hva må han gjøre for å bli verdsatt av enkelte «supportere»?
   Forresten, både Lucas og Gerrard spilte mot Chelsea, gikk bra det 🙂

   Skrtel gav Costa et par albuer, om det er noen trøst 😉

   Er enig om Benzema, men er store sjanser for at Lacazette kommer til klubben, om Rodgers vil ha han. Vil tørre å påstå at Premier League er mer interessant enn Ligue 1.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...