Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 5.

Ryktebørsen TottoLa oss ta en titt på nyheter som omhandler Liverpool FC og spillerne.

Det gleder meg å kunne si at både Johnson og Balotelli kommer til å forbli i Liverpool de kommende sesongene. Sturridge er på vei inn, og det burde være en gladelig nyhet for alle. En liten sidenyhet er at «Dirty Costa» mister kampen mot Manchester City, etter han har blitt siktet av FA etter han tråkket på Emre Can i Chelsea – Liverpool i Capital One Cup semi-finale. 3 kamper match-ban er resultatet av voldelig opptreden.

Klubbnyheter:

Brendan Rodgers vil tilby Glen Johnson en ny kontrakt. Glen Johnson skal ha avvist Roma i håp om å få avslutte karrieren i Liverpool. Det ryktes at Rodgers vil tilby høyrebacken en kontrakt på 3 år.

Raheem Sterling skal ha avslått et nytt kontraktforslag fra Liverpool. Ryktene sier at kontraktsforslag nr. 2 hadde tilbud om over £100,000 i uka over 4 år i klubben.

Daniel Sturridge er snart tilbake i laget, og han har nå ved 2 anledninger sagt at han gleder seg til å kunne danne et makker-par med Mario Balotelli.

Philippe Coutinho har begynt å trene mer på pasninger og avslutninger på mål.

Mino Raiola har igjen måtte uttale seg om Balotelli. Balotelli fikk enda mer slakt etter kampen mot Chelsea i andre oppgjør i semi-finalen av Capital One Cup. Raiola insisterte igjen på at Balotelli ikke skal noen steder.

«The plan is to continue at Anfield.»

«I saw him Monday and told him: ‘You have a 4 year contract and I won’t bring you away. Or you leave Liverpool at 60-70 million, and I won my bet, or you’ll die there’.»

«It’s the first time I make a speech like that to a player. I’ve seen him quiet, changed, different than Milan.»

Daniel Sturridge er «I toppform«; ifølge Brendan Rodgers. Rodgers skal se an formen til Sturridge i morgen (Fredag) for å snakke litt om hvilken form han føler seg i og om han vil starte eller sitte på benken før lørdagens kamp mot West Ham.

Mamadou Sakho gikk av med en ryggskade i kampen mot Chelsea på tirsdag. Rodgers uttalte i dagens pressekonferanse at det er usikkert om Sakho starter mot West Ham.

 

Overgangsnyheter:

Det blir ingen overganger til Liverpool i Januar. Brendan Rodgers uttalte dette i et intervju i dag:

«Every manager will always want more signings. I would want to be able to do one or two things.»

«But I always said the likelihood was we wouldn’t sign anyone in January, and it looks like that is going to be the case.»

Grunnet dette blir det ingen overgangsrykter denne uken.

 

 

Fortjener Costa hardere straff? Kommer vi til å savne Sakho i forsvar eller har vi gode nok erstattere? 

9 Responses to Klubbnyheter – Uke 5.

  • Totto Holm sier:

   Jeg mener Jordon Ibe er ikke god nok for Premier League ennå. Bare å gi han en kamp her og en kamp der, så han får erfaring. Og han har potensial til å bli en god spiller, så håper BR gir han noen sjanser. Pluss at nå må han kjempe mot Coutinho, Sterling, Lallana, Gerrard, Henderson, Allen og Lucas, så tror han ikke blir en fast spiller. Jordon Ibe har fremdeles signaturen sin på kontrakten med LFC, så han regnes ikke som en ny signering i den forstand.

 • Leiv sier:

  For å svare på spørsmålene dine så mener jeg Costa fortjente straffen han fikk, et skikkelig dra til tryne 🙂 Denne sesongen så har vi ikke en slik på vårt lag..

  Tror vi vil savne Sakho i forsvaret så lenge det er en tre back linje, Lovren er vel ikke helt trygg så langt ute til venstre men håper han starter mot WH og tar tak.

  Er sterke rykter om Ings fra Burnely, og jeg er selv imponert over hvordan han er som spiller. Spørsmålet er vel om han kan bli overpriset pga han er Engelsk og spiller i samme liga selv om kontrakten hans går ut til sommeren. Han passer jo forsåvidt inn i tankegangen til klubben.

  Kommer han inn så begynner det å bli for mange spisser i klubben.

  • Totto Holm sier:

   Hei igjen, Leiv 🙂

   Jeg har sett situasjonen mellom Can – Costa & Skrtel – Costa flere ganger nå. Tråkket på Skrtel er tvilsom, men den på Can er med overlegg, så den fortjener han utestengelse i 3 kamper.

   Sakho var tydeligvis med mot West Ham til min overraskelse, leste i et intervju med BR at Sakho var høyst usikker til denne kampen. Godt å se han tilbake. Jeg syntes Lovren snart burde få en sjanse til. Han har vært ute av laget lenge nok nå, han fortjener sjansen sin igjen snart.

   For å være helt ærlig, så kjenner jeg ikke til Ings. Vet han har puttet en del mål i Championship (?). Om han er spiss, så spørs det vel hvor nødvendig det er, med tanke på at vi nå har 3 spisser vi ikke bruker (Borini, Lambert og Balotelli), pluss at Origi kommer til sommeren. Origi er ikke originalt spiss, må jeg legge til. Er enig i det du sier om for mange spisser. Tror det var snakk om 40-50 millioner norske kroner for han. Da ville jeg heller sett vi strø masse penger inn i Lacazette eller en spiss som er kjent med toppnivået i en fotballiga. Men er fornøyd med spissene vi allerede har.

   Prøver så godt jeg kan å støtte de spillerne vi har i klubben, selv om det ikke alltid er så lett 😛

 • Leiv sier:

  Hei 🙂

  Var godt å se Sakho i start oppstillingen! Men som du sier,Lovren må få prøve seg igjen snart eller så er jeg redd han bare blir dårligere i form av dårlig selvtillit og kampform. Kanskje han starter i neste kamp.

  Har kun sett 3-4 kamper av Ings og jeg synes han har et enormt potensiale men håper mer på et slikt kjøp som du nevner. Blir nok også 1-2 spisser som forlater klubben til sommeren tror jeg.

  • Totto Holm sier:

   Jeg vil tro Lovren forlater Liverpool til sommeren om det fortsetter med så lite spilletid som han har nå. Ble bekymret for skaden til Sakho mot Chelsea, men han spilte mot West Ham med skadet rygg, så virker ikke som om det er så ille som det virket til.

   Ang. Ings. Hvis det skal være så stor dra-kamp for å i det hele tatt innlede samtaler med han fra Burnley, så ser jeg ingen grunn til at vi skal prøve å signere han. Da kommer det samme til å skje som skjedde med Southampton, at vi må betale 3x pris enn det de egentlig er verdt.

   Hvem vet.. Jerome Sinclair var veldig imponerende i Youth Cup. Kan hende vi har en fremtidig stjerne der? Om ikke Balotelli eller Borini skal spille noen kamper når Sturridge er 110% frisk (Brendan har sagt at Sturridge kommer til å starte alle kampene på benken de nærmeste ukene), så er det bedre å selge de videre, slik at de kan fortsette resten av karrierene sine i andre klubber som faktisk har bruk for de.

   • Brynje sier:

    Burnley får uansett ikke mye mer enn £ 3-4m for Ings (siden han er under 24 år) så noe priskrig der nå vil ikke skje.
    Her må Liverpool «selge seg inn», både med spill for klubben, byen og klubben generelt.

    I tillegg virker det som om Ings foretrekker Liverpool foran Spurs og Spania – bare det er oppløftende.

    Lovren, mnja hva skal man si?
    Kan jo hende han kunne fungert bedre i en treer bak også, i midten – men her får vi ikke noe svar før det evt prøves.
    Så lenge det fungerer med de tre som er bak nå så er det liten eller ingen vist å endre på noe.

    Men så lenge Can blir brukt foran Lovren så sier det mye, veldig mye dog..

    • Totto Holm sier:

     Går kontrakten til Ings snart ut? Siden han kommer til å gå så billig? Det jeg også tenker på, er Borini. Scoret ikke han tosifret antall mål i Sunderland? Spilte de med 2 spisser, siden han gjorde det såpass bra der, men ikke i Liverpool?

     Er verdt å prøve å anskaffe Ings. Jeg mener at Origi kjøpet kanskje ikke var så smart, med tanke på hans middelmådige prestasjoner for Lille. Men jeg håper han viser potensialet sitt i Liverpool. Det kan jo være slik at han ikke er «tilpasset» fransk liga.

     Hvis Skrtel er sliten og Sakho er lettere skadet, så må vi kanskje ha inn en reserve. Jeg håper Lovren kan komme tilbake og gjøre et nytt inntrykk når han kommer på banen igjen, for det vi har sett hittil, har ikke vært veldig oppløftende… Er enig i at det ikke er noen vits i å endre på Sakho – Skrtel – Can, ikke så lenge det er så bra som det er.

     • Leiv sier:

      Kontrakten til Ings går ut til sommeren mener jeg. Men ryktene sier nå at flere vil kaste seg inn i kampen om han så kan bli som du har skrevet tidligere.

      Borini haddde vel 7 ligamål for Sunderland ifjor, usikker på hvor mye det ble totalt med cupene.

      Håper også Lovren kommer opp til det nivået han hadde ifjor men nå som Can-Skrtel-Sakho begynner å bli virkelig bra bak der så ser det dårlig ut.

      Er også usikker på Origi selv om han hadde et bra VM. Men jeg regner med de fleste husker andre «VM kjøp» LFC har foretatt seg som var noen skikkelig bomkjøp. Men vi får håpe på det beste 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...