Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 6. LFC med ny drakt i 2015.

Ryktebørsen TottoBrendan Rodgers har uttalt seg om skadeomfanget i troppen før Merseyside derbyet på lørdag. Liverpool har skrevet en kontrakt med ny drakt leverandør. Det har aldri vært kontakt mellom Burnley og Liverpool om en overgang for Danny Ings, i følge Burnley. En ny italiener er linket til LFC.

Klubbnyheter:

Lazar Markovic pådro seg en ryggskade i kampen mot Bolton. Det er ikke sikkert om han kommer til å starte i kampen mot Everton.

Dejan Lovren, Mario Balotelli og Lucas Leiva var skadet og Brendan Rodgers vil sjekke form på disse spillerne i morgen (Fredag) før kampen mot Everton på lørdag. Daniel Sturridge er fremdeles frisk. Fansen har gitt klubben et rop om at Sturridge må være på banen fra start.

Liverpool har skrevet en kontrakt med en ny drakt leverandør. Avtalen med «New Balance» slår en LFC rekord for antall penger mottatt for å bruke deres varemerke. New Balance eier også merket Warrior. Den gamle avtalen gav LFC £25,000,000 pund per. sesong.

Burnley har offentlig gått ut og sagt at alt snakket om Danny Ings i media er tull. Grunnet regler i Premier League, så kunne ikke Liverpool ha kjøpt Danny Ings.

«This kind of deal is prohibited by the Premier League under rule V7 which states that a player cannot be purchased and loaned back between Premier League clubs in the same transfer window.»
Sevilla har en kjøpsklausul på Aspas har det kommet frem i media. Kostnader Sevilla må ut med mens Aspas er på lån i klubben, trekkes av den summen Sevilla er villig til å gi for han. Om Aspas gjør en god jobb, og Sevilla er fornøyd med han, så kan han bli kjøpt for en billigere penge. Aspas er langt ifra noe førstevalg i Liverpool, så han blir Sevilla spiller om alle parter blir enige til sommeren.

Fun Fact: Aspas er toppscorer i Copa Del Rey med sine 7 mål.

Kampen mot Everton blir Brendan Rodgers sin kamp nr. 100. #InBrendanWeTrust

Ciro Immobile er den nyeste spilleren til å være linket til Liverpool etter en svært svak sesong med Borussia Dortmund. Italieneren har scoret 7 mål denne sesongen.

Linken mellom Liverpool og Stefan Jovetic har blitt sterkere etter Jovetic visstnok skal ha uttrykket sin misnøye om at Bony fikk hans plass i europeiske konkurranser.

Marko Reus har uttalt at han kan tenke seg en vei bort fra Tyskland… Men ikke til Barcelona grunnet spillerestallen de har.

Er Immobile en spiller som ville passet inn i Liverpool? Burde Aspas få en ny mulighet om Sevilla ikke aktiverer kjøpsklausulen i kontrakten hans? Og hvem vil DU se i førsteoppstillingen mot Everton?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...