Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 8. SG8 kritiserer Balotelli.

Ryktebørsen TottoDenne uken har det vært uro rundt klubben etter kampen mot Besiktas og straffedramaet som skjedde. Dramaet som oppstod FØR straffen var tatt (!). To spillere som er linket til Liverpool har avvist at de vil vekk fra klubbene de er i. Liverpool er visst nok interessert i en brasiliansk målmaskin som er toppscorer i Champions League.

Klubbnyheter:

 

Steven Gerrard har kritisert Mario Balotelli i et intervju etter kampen mot Besiktas. Gerrard mener handlingen til Balotelli der han tar ballen vekk fra Henderson, viser respektløshet ovenfor visekapteinen.

Steven Gerrard kommer ikke til å spille mot Southampton pga. skade.

Luis Adriano fra Shakhtar Donetsk er den nyeste spilleren på overgangslisten til LFC.

Mauro Icardi fra Inter har blitt linket til Liverpool og sier selv at han føler seg beæret av å være linket til klubben.

Adam Lallana har sagt han vil forbli en leder i klubben når Steven Gerrard drar. Lallana har sagt han vil hjelpe nye spillere å tilpasse seg livet i klubben og på Merseyside, samt hjelpe ungguttene så mye han kan med sin lange erfaring i fotballen.

Jordon Ibe ble kåret «Man of The Match» av fans i kampen mot Besiktas.

Liverpool legenden John Barnes har fortalt Raheem Sterling via. media at han burde skrive under ny kontakt med Liverpool og ikke ta turen til Spania med destinasjon Real Madrid. Barnes tror om Sterling drar til gigant klubben Real Madrid, vil det ødelegge mye av progresjonen han har hatt i Liverpool.
Sterling har kontrakt med Liverpool til 2016 og har visstnok avslått 2 kontraktsforslag, en med sigende lønn på 1 million per. uke.

Ciro Immobile har sagt at han ikke vil til Liverpool og at han er fornøyd i Borussia Dortmund.

Miralem Pjanic har og sagt han ikke har hørt noe fra Liverpool, og at han er fornøyd i Roma.

Steven Gerrard har gått ut med påstanden at Jordon Ibe har skrevet en ny kontrakt med LFC. Klubben har ikke gjort det offentlig kjent at Ibe har skrever ny kontrakt.

Den italienske klubben Bologna sin eier Pantaleo Corvino har sagt han har holdt samtaler med Liverpool i Januar ang. et kjøp av Borini til sommeren.

Jamie Carragher har uttalt at han fremdeles har troen på den kroatiske midtstopperen Dejan Lovren, selv om sesongstarten hans i Liverpool var alt annet enn god. Carra har sagt at Sakho og var en spiller som slet den første sesongen sin i Liverpool. Dejan Lovren har hatt mye press på seg etter han ankom Liverpool, med et relativt stort navn i PL, med en stor sum på seg og mye forventningspress på å levere gode prestasjoner etter de store defensive problemene klubben hadde i 2013/2014 sesongen. Carragher fortsetter med å skryte av spilleren med gode oppvisninger de 2 siste kampene kroateren har spilt i.

 

Egne ord og meninger: Jeg syntes Steven Gerrard var langt over grensen når han åpent kritiserte Mario Balotelli på landsdekkende fjernsyn. Det er IKKE hans jobb å irettsette spillere og det er ikke han sin plass å kritisere spillere på sitt eget lag. DET er respektløst! At hverken Henderson og Sturridge feiret etter Balotelli scoret er også over grensen. Balotelli er statistisk sett vår aller beste straffetaker med 26 mål og 2 bom, en statistikk bedre enn Gerrard sin. Ang. salg av Borini, så vet jeg ikke helt hvor jeg står. Syntes synd på Borini som må sitte på benken hver gang Liverpool spiller, om han i det hele tatt er på benken. Men nivået han holder, er langt ifra PL nivå. Og jeg vil personlig se Liverpool holde på Sterling, med mindre han avslår et kontraktsforslag til med bedret tilbud med større klausuler og hovedlønn. Om Sterling sier nei til forbedret tilbud, så er det bare å selge til utenlandsk klubb. Det er ikke sikkert om Sterling vil finne på noe som dette igjen.
Var det riktig av Gerrard å offentlig kritisere Balotelli? Burde Lovren få spille fra start mot Southampton? Burde vi ha en kontraktrebell som Sterling i klubben, eller er han verdt summen han krever?

2 Responses to Klubbnyheter – Uke 8. SG8 kritiserer Balotelli.

 • Leiv sier:

  Mye som skurrer angående straffe situasjonen, Rodgers gikk i etterkant å sa Balotelli skulle ta det men det kan være litt som å helle vann på bålet for bare glemme saken. For det er en fille sak sånt sett. Og noe media har blåst opp til de grader.

  Litt unødvendig av Steven Gerrard med offentlig kritisering, selv om endel av det var rett.

  En såkalt «ikke-sak» som kun blir blåst opp pga det Balotelli.

  Og ja, jeg mener Sterling må satses på og få ny kontrakt. I mine øyne nå er det veldig viktig at LFC får nye kontrakter på både Sterling og Henderson så fort som mulig som de har gjort med Coutinho og Sturridge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...