Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 13. Man down!

Ryktebørsen Totto

Nå er det for tiden landslagspause, der noen spillere fra klubben spiller og noen får hvile, noe som ikke viste seg veldig effektivt før kampen mot Man Utd. Arsenal er neste lag på listen Liverpool møter og må beseire for å bli med i topp 4 jakten igjen. Med Skrtel og Gerrard med ban, og Sturridge ute med ny skade, ser det mørkt ut, men det er fullt mulig. Vi i Liverpoolblogg ser frem til søndag, der Gerrards Testimonial Charity Match skal spilles, der mange kjente ansikter fra nær og fjern samles på Anfield. Navn som Henry, Suárez, Torres, Alonso og Reina er kun noen av de store navnene som kan sees i LFC trøya!

Klubbnyheter:

Simon Mignolet har uttalt på sin Twitter at han er tilbake i full form etter Wayne Rooney sparket han i ankelen. Mignolet har hatt 12 rene bur denne sesongen og er i konkurransen om Golden Glove mot Southamptons Fraser Forster og West Broms Ben Foster, som forøvrig er for tiden skadet.

Daniel Sturridge har pådratt seg en ny skade, og kan sette han på sidelinjen i en måned. Skaden er en liten rift i en muskel i hoften hans. Dette er den 14 skaden han har plukket opp siden han signerte for Liverpool i 2013. Alle skadene går fra hoftene ned til føttene på spissen.

 

På søndag er det en «Liverpool All Star Charity Match» der Steven Gerrard og Jamie Carragher selv har valgt ut et lag hver bestående av de spillerne de mener har vært best i England de siste årene.

Gerrards lag: Brad Jones, John Terry, Stephen Warnock, Scott Dann, Ashley Williams, John Arne Riise, Anthony Gerrard, Steven Gerrard, Xabi Alonso, Kevin Nolan, Charlie Adam, Jay Spearing, Ryan Babel, Thierry Henry, Luis Suárez*, Fernando Torres.

Carraghers lag: Pepe Reina, Peter Gulacsi, Alvaro Arbeloa, Jamie Carragher, Gael Clichy, Martin Kelly, Luis Garcia, Craig Noone, Harry Kewell, Stewart Downing, Jonjo Shelvey, Craig Bellamy, Didier Drogba.

* Luis Suárez har fått lov av Uruguay til å spille i kampen, men det fremstår fremdeles usikkerhet om han kommer til England eller ikke.

Dirk Kuyt og Raul Meireles skal visst nok være på Anfield til søndag.

NB: Det kan forkomme endringer i lagoppstillingene.

 

Samed Yesil er endelig tilbake i trening etter å ha vært ute siden Januar 2014. Han har nå vært i trening i 10 dager, og det er store sjanser for at han kan spille mot Fulham i U-21 nivå.

Luis Suárez har endelig kommet med grunnen til at han forlot Merseyside. Den eneste grunnen var pga. engelsk media.

Jordan Henderson har sagt nei til et nytt kontraktforslag av Liverpool.

Raheem Sterling har sagt til LFC at han ikke vil prate om ny kontrakt før sommeren som kommer. Eksperter og fans tror Sterling ikke vil tenke på kontraktforslag denne sesongen, slik at han kan konsentrere fullt og helt på kamper og innsats, mye grunnet hetsen og hatet som har kommet mot han i media og fra klubbens egne supportere.

Glen Johnson og Kolo Touré nærmere seg begge slutten av sin kontrakt med Liverpool til sommeren. Brendan Rodgers har gått ut og sagt han vil ha alle spillerne som har spilt i Liverpool i noen år til å forbli i klubben, men Johnson selv har gått ut i media og sagt han ikke har snakket med LFC om ny kontrakt. Touré sa i et intervju med LFCTV at han vil avslutte karrieren sin i klubben, men det ser ikke slik ut foreløpig.
Johnson har kun startet 10 kamper denne sesongen og har 59% vunnet dueller med 83% fullførte pasninger.

Martin Montoya fra Barcelona har sagt han gladelig vil flytte til Merseyside, om kontrakten er god nok. Montoya har slåss om plassen mot Dani Alves denne sesongen. Begge spilleres kontrakt utløper til sommeren.

Jack Dunn og Kevin Stewart går på lån til Burton i en måned.

Theo Walcott er under radaren til Man Utd, Man City og Liverpool etter han har fortalt media at Arsenal ikke har tilbudt en ny kontrakt til han, da den nåværende kontrakten hans utløper til sommeren.

Martin Skrtel har blitt straffet med 3 kampers ban etter han tråkket på Manchester Uniteds keeper David De Gea. Skrtel anket dommen, men fikk straffen uansett. Nå har han skrevet på både Instagram og Facebook at hendelsen var uintensjonell.

Pepe Reina har uttalt at han har troen på Liverpool til å ende opp på topp 4 denne sesongen.

Chelsea har gitt Petr Cech grønt lys til å selv kunne velge mellom Liverpool og Arsenal som neste destinasjon for den tjekkiske keeperen.

Coutinho er endelig tilbake på landslaget etter å ha blitt kalt opp av brasils trener Dunga.
For noen dager siden gikk Coutinho ut og sa at han fremdeles øver på å score flere mål. Han la til at han fremdeles er langt ifra fornøyd med egenskapene sine i det departementet.

Miralem Pjanic er tilbake på listen til Liverpool etter noen skuffende måneder i Roma. Den bosniske midtbanespilleren har ikke hatt sin beste sesong i Italia og har etter sigende grodd seg urolig i klubben.

Joe Allen har snakket ut om sin vanskelige start i Liverpool grunnet voksesmerter han opplevde i sin første sesong på Merseyside.

Manchester United legenden Paul Parker har sagt at Liverpool er en altfor liten klubb for Radamel Falcao sin størrelse. Dette utsagnet kommer etter rykter om at Man Utd vil samhandle med Monaco om å låne Falcao til Liverpool til sommeren, etter columbianeren har hatt en svært skuffende sesong i United (Sett med Mancs øyne). Falcao tjener den nette sum av 3,140,293 (+ 16 øre) per. uke hos United.

 

Mine kommentarer: Ang. Skrtels utvisning, så syntes jeg dommen er veldig streng. FA har igjen bevist at LFC er en av klubbene som ikke slipper billig unna, men spillere som Costa kan tråkke på 2 spillere bevisst, og blir kun dømt for en av de. Brendan Rodgers har som policy å ikke plage dommere under og etter kamp. Mot Manchester United ble dette skjebnesvangert. Rooney kan sparke Mignolet 2 ganger (!) og slippe unna med det. Phil Jones prøvde å sende både Lallana og Henderson ut av stadion med to vanvittige taklinger. Han fikk kun et gult kort. Di Maria tok ballen innenfor banen. Man Utd slapp unna, fordi de mente det var «utilsiktet».
Radamel Falcao hadde mulig vært et fantastisk kjøp/lån, men Liverpool har ikke kapasitet til å imøtekomme den nåværende lønnen hans. Vi burde heller prøve å anskaffe Lacazette eller Ings til sommeren. Jeg mener og at Rodgers burde tilby både Johnson og Touré nye kontrakter. Touré vil være viktig for oss i slike tilstander som vi er i nå, med Skrtel ute. Johnson er en veldig god spiller å ha som reserve vingback. Hvorfor han ikke får spille oftere der, skjønner jeg ikke. Han har bevist seg mange ganger bedre enn både Henderson og Sterling i den posisjonen.

Hva syntes dere om Skrtel sin ban? Burde Falcao lånes til LFC til sommeren? Burde Kolo få muligheten til å innfri ønsket sitt om å avslutte karrieren sin i Liverpool? Vil Walcott være en bra spiller for Liverpool? Eller vil han kun bli en «ny Sturridge», med tanke på skadene han ofte pådrar seg?

5 Responses to Klubbnyheter – Uke 13. Man down!

 • Leiv sier:

  Jeg synes utestengelsen til Skrtel er hårreisende, utrolig mye rart med hele den kampen. Som med Jones og Rooney som slipper unna.

  Falcao kunne vært bra, men lønnen hans og det faktum at han ikke er på samme nivå er jeg faktisk usikker, men en ny spiss må inn det er helt klart når dessverre Sturridge er en «kjeks».
  Og Walcott er også mye skadeplaget og det er noe LFC ikke trenger. Må ha en hard men bevegelig spiss inn føler jeg, men usikker på hvem. Litt fan av Ings, han er ung og kontrakten hans går vel ut så det kan være noe. Bare ikke han er som flere som ikke takler presset i en større klubb.

  Kolo kan være grei å ha et år til i troppen, en leder og pga det men ellers synes jeg han ikke er god nok for klubben selv om han har hatt sine kamper i år.

  • Totto Holm sier:

   Meget spesiell. Men når det er såå 50/50 som det duellen var, så er de nok nødt til å ta tak. Jeg liker det ikke, men. Den dummeste regelen, er at «om dommer ser en straffbar handling og dømmer på det» så går ikke FA inn og dømmer mer på det. Helt på trynet. Og det er ikke første gangen Rooney slipper unna denne sesongen. Jones…ikke få meg til å starte.

   Jeg liker Falcao godt, men lønnen hans er altfor stor. Hårreisende stor! Sturridge er en god spiller, men jeg vet ikke lengre om vi kan stole på han som redningen vår. Og vi vet jo hvordan det ligger an med resten av angriperne våre -.-
   Walcott er virkelig et sjansespill. Han har vel vært mer ute med skade enn han har vært på banen de siste 2-3 årene. Jeg tror Ings kan bli bra, men vet ikke om jeg ville satse pengene mine på han, ennå. Om noen blir solgt for en stor penge, så kan nok Ings og en annen bli hentet inn, men Rodgers/Ayre er jo kjent for å betale blodpris for mange av spillerne han er interessert i.

   Som jeg har sagt mange ganger før, jeg har utrolig stor tro på Lacazette. For meg, så står det mellom han og Higuaín 🙂

   Jeg er veldig fornøyd med Kolo i år, syntes han har gjort sakene sine bra i kampene han har spit i år. Lovren ble skadet med landslaget. Han er ute med strekk i magemusklene.

 • Leiv sier:

  Forresten, noen som vet noe om Lovren sin skade? Det er jo nå han kan vise seg frem etter den idiotiske avgjørelsen til FA.

 • Henning sier:

  Herken Luis Suarez eller Fernando Torres klarte å score mot Carragher idag! Han hadde vært et klart førstevalg på stopperplass hele denne sesongen! 🙂

  #23legend

  • Totto Holm sier:

   Nå vil jeg også legge frem at han hadde en KLAR hands og fort kunne fått flere straffer i mot seg… En legende, det er han uten tvil. Nå spilte Suárez kamp for noen dager siden i tillegg, El Clasico. Så han var nok veldig sliten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...