Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 15. Johnson ut – Alves inn?

Ryktebørsen TottoEn gammel kjenning på overgangslisten til Liverpool har nok engang blitt skrevet opp denne uken. Danny Ings har etter ryktene skrevet under for Liverpool, og Liverpool har visst nok gitt Dani Alves et kontraktsforslag!

Klubbnyheter:

Nettsiden «Liverpool-Kop» antyder at overgangen for Danny Ings allerede er gjort fra Burnley til Liverpool. Ings er en 22 år gammel spiss, og kontrakten hans med Burnley går ut til sommeren.

Jordon Ibe er tilbake i full trening etter et langt skadeavbrekk.

Liverpool er interessert i å signere Javier Hernandez, som for tiden er på lån i Real Madrid fra Manchester United. Det antas at Hernandez vil bli solgt, og den antatte prislappen ligger på 140 millioner.

Kilder nær Dani Alves har sagt at Liverpool har gitt den brasilianske backen et kontraktstilbud. Glen Johnson sin kontrakt går ut til sommeren, og LFC trenger forsterkninger i forsvar.

Speidere fra Liverpool var i Frankrike på lørdag. De var der for å se på Alexandre Lacazette som har vært i glitrende form denne sesongen med 28 mål på 34 kamper, med 9 assist i Ligue 1. Lacazette har nylig gått ut og sagt at han ikke vil ha noe problem med å dra fra Lyon om klubben godtar et bud på han.

Liverpool har fått de nye draktene det har spunnet så mye rykter om. New Balace er den nye leverandøren.

Daniel Sturridge har innrømmet at han er langt ifra spilleren LFC så i fjor, men han lover å komme tilbake til den formen…neste sesong.

Manchester City kommer til å tilby Liverpool 200 millioner for Coutinho og vil doble lønnen hans i kontraktsforslaget.

Media (Spesielt Daily Mail) hetser Mario Balotelli for å være syk. Han blir og hengt ut for å miste hjemme og bortekampen mot Blackburn, der han først hadde influensa, deretter en kneskade. De mener at Rodgers er lei av italieneren sine holdninger, og er ute etter å selge han for 50 millioner til sommeren.

Kenny Dalglish mener Simon Mignolet får for lite anerkjennelse for innsatsen han gjør for klubben, og mener målvakten ofte har reddet klubben i vanskelige situasjoner og kamper.

John Terry har kåret Philippe Coutinho til sin PFA Player Of The Year.

Liverpool legenden Phil Thompson mener LFC bruker Alberto Moreno feil, og burde bruke han som venstre back, som er hans naturlige posisjon. Moreno har hatt veldig varierende prestasjoner for Liverpool de siste månedene, og Thompson tror hans nye posisjon kan være avgjørende på hvordan spanjolen spiller.

Brendan Rodgers har sagt at Dejan Lovren og Glen Johnson var enestående i returkampen mot Blackburn.

Mamadou Sakho kommer til å miste kampene mot Newcastle og Aston Villa etter han pådro seg en skade i kampen mot Blackburn.

Lazio er interesserte i å signere Borini etter enda en sesong uten mange kamper under Brendan Rodgers sin ledelse. Borini har nettopp gått ut i media og uttalt seg om Liverpool sine gode muligheter til å vinne FA Cupen.

Genoa gjør klar et bud for Stephan El Shaarawy etter vidunderbarnet har mistet alle kampene for AC Milan siden Januar. Arsenal og Liverpool er ute etter italieneren. Liverpool ga et bud for han i Januar 2014, men «El Pharao» brakk benet sitt kun et par dager etter budet ble lagt inn.

Nettsiden Footballfancast.com har kommet med en liste på 5 spillere Liverpool fans gjerne vil ha til sommeren:

5. Pedro (Barcelona).
4. Geoffrey Kondogbia (Monaco).
3. Memphis Depay (PSV).
2. Miralem Pjanic (Roma).
1. Alexandre Lacazette (Lyon).

 

 

Hvilken spillere er på DIN topp 5 liste som du vil se i LFC trøya? Burde Liverpool selge Balotelli og eventuelt hente inn El Shaarawy? Syntes du Mignolet ikke får nok skryt for den gode formen han har for tiden?

12 Responses to Klubbnyheter – Uke 15. Johnson ut – Alves inn?

 • Martin sier:

  200 mill for Coutinho? «What are they smoking?»
  Den desidert beste og viktigste offensive spilleren vi har, håper virkelig ikke LFC har planer om å selge han (om de så skulle gi inn et bud på det dobbelte).

  Daniel Alves hadde vært en nydelig free transfer, ellers er det Lacazette og Kondogbia som står høyest på ønskelisten min!

  Jordon Ibe tilbake var gode nyheter! Fikk aldri helt taket på hvor lenge han skulle være borte, så det var en skikkelig positiv overraskelse. Om vi bruker 3-4-3 har verken Lallana, Hendo, Marko eller Sterling vært i nærheten av like god på høyrekanten som det Ibe var, imho.

  • Totto Holm sier:

   Sånn går det når man heter Manchester City 😉 Coutinho er etter mine øyne verdt mye mer enn 200 millioner, spesielt nå som han har skrevet en 5-års kontrakt. Tviler på at Coutinho kommer til å dra til en annen klubb i PL, måtte vært en klubb i Brasil eller Spania.

   Dani Alves hadde vært en veldig god signering. Tror han eventuelt hadde tatt over plassen til Moreno. Men, Barcelona har visst nok tilbudt en kontrakt til han, men han er visst litt irritert for at de ventet så lenge som til April før han fikk et nytt tilbud.

   Helt ærlig, så har jeg ikke sett mye til Kondogbia. Men Lacazette derimot, han står helt øverst på ønskelisten min.

   Godt å ha Ibe tilbake. Som du sier, Lallana, Hendo, og Sterling har virkelig ikke vært veldig imponerende som HVB. Markovic har vært helt OK, men han er mye bedre offensivt. Blir veldig godt å se Ibe tilbake på plassen sin 🙂

   • Leiv sier:

    Enig, han er også i mine øyne mye mer verdt enn 200 mill.
    Ellers er jeg svært usikker på hvem jeg vil ha inn, har ikke fulgt så mye med på fransk liga sånn at jeg kan uttale meg. Men jeg håper på ihvertfall en eldre og rutinert spiller og kanskje Milner er den som blir lettest å få tak i.

    Også mener jeg at det er en god grunn til at Lallana, Henderson og Sterling ikke har gjort det bra på høyre vingback for de er rett og slett offensive spillere alle tre. Henderson klart best mer sentralt og Sterling er jo mer vingspiss, merkelig han blir satt lengre bak.

    • Totto Holm sier:

     Skandaløst om Man City kun tilbyr 200 millioner for Coutinho. Må isåfall være MED Jovetic, men det igjen tror jeg blir feil, for 200 + Jovetic blir veldig mye igjen.
     Vi må ha en midtbanekriger og en ny spiss. Rodgers burde vel også vurdere en forsvarsspiller til (Om ikke to) hvis både Johnson og Touré blir borte. Jeg vet ikke hva lønningsnivået til Milner er, men jeg er redd han kanskje har for høy lønning til at vi har råd til å hente han inn…

     Lallana, Henderson, Sterling OG Markovic er alle offensive. Manquillo og Ibe er vel de eneste (Av offensive spillere) som har klart seg nogenlunde på den plassen, selv om det heller ikke har vært en veldig stor suksess. Hvorfor Sterling har blitt satt der, aner jeg ikke. Kanskje mangel på spillere å bruke i den posisjonen.

     • Leiv sier:

      Helt enig, ny midtbanespiller og spiss må inn. Da Gerrard drar og jeg tipper ihvertfall to spisser går ut + den vi får inn må passe inn og være en som scorer mål da vi ikke kan være avhengig av Sturridge som er mye skadet.

      Ellers så leser jeg at Nathaniel Clyne er smigret over interessen fra LFC og hvis det stemmer så tror jeg det kunne blitt en bra løsning på høyre vingback da jeg personlig ikke liker Alves og tror han ikke kommer..

      • Totto Holm sier:

       Ingen tvil om at en midtbanespiller til må inn. Vi har mange midtbanespillere, men vet ærlig talt ikke om vår nåværende tropp er sterk nok til å vinne CL eller liga. Tror kanskje Borini drar til Lazio og Lambert gir seg. Balotelli’s agent har sagt Mario skal bli i klubben resten av kontrakten sin, som varer i 2 år, med mindre det kommer en toppklubb og byr på han, noe jeg tviler sterkt på. Origi kommer inn til sommeren, så blir spennende å se hva det blir av han. Mener Ings, Lacazette, Sturridge, Balotelli, Lambert (?), Borini (?) burde være mer enn godt nok til å score nok mål til en topplassering i PL.

       Hvem midtbanespiller har du mest lyst til å se i den røde trøya? Milner? Delph? Pjanic?

       Nathanial Clyne er en god spiller med stort potensiale. Hadde vært fint å sett han i LFC, men britiske spillere pleier å ha en stor prislapp på seg, og jeg vil helst ikke se at klubben betaler 200 mill + for han.
       Hadde vært fantastisk om vi kunne fått Alves, men nå som valget står mellom Barcelona og Liverpool, så er ikke valget hans veldig vanskelig.

 • Leiv sier:

  Clyne kan nok bli veldig dyr ja, men av og til må man svi av litt. Men vi får se 🙂

  Usikker på hvem jeg vil ha inn på midtbanen, vi har allerede endel offensive midtbane spillere men jeg savner et defensivt rivjern selv om lille Allen har imponert meg. Pjanic går vel under som offensiv, Milner kan vel brukes litt overalt og Delph er defensiv. Skulle ønske jeg kunne stole 100% på dem som styrer overgangene til LFC, noe jeg ikke gjør. Kanskje Delph, men er han god nok til å løfte oss?

  • Leiv sier:

   Så er det jo endel rykter om ny keeper noe jeg håper ikke stemmer da jeg mener Mignolet har løftet seg enormt etter han ble vraket og han hadde en bra førstesesong. Er også ung. Må isåfall bli en litt eldre og erfaren andre keeper.

   • Totto Holm sier:

    Ang. ny keeper, så mener jeg vi burde hente inn en ny en. En erfaren keeper som ikke tar over plassen til Mignolet. Brad Jones er en flott karakter, men han er langt ifra et nivå en 2. keeper burde ha dessverre.

  • Totto Holm sier:

   Se på Lovren. De fleste vet at når han først er i form, så er han en formidabel midtstopper. Vi brukte 250 millioner på han, og han har virkelig ikke slått igjennom i LFC. Er redd Clyne blir en slik spiller. Jeg vet Clyne har et stort potensiale, men han er igjen et usikkert kort.

   Pjanic er offensiv. Delph er en kriger, og jeg har tro på at han kan være en stødig spiller for Liverpool, men jeg personlig tror Rodgers/Ayre burde satse på en topp-klassespiller. Jeg vet ikke hvem som kan komme inn på banen og styrke laget til det nivået Gerrard gjorde for oss…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...