Hold deg oppdatert
Arkiv
Klubbnyheter – Uke 16

Ryktebørsen Totto

Vi nærmer oss med stormskritt semi-finalen mot Aston Villa og jeg har dratt frem de største overskriftene i media den siste uken.
Mario Balotelli er den spilleren i Premier League som får mest hat. Lacazette har tatt en helomvending, i følge Metro. To toppklassespillere skrevet på overgangslisten til Rodgers. Martin Skrtel og Steven Gerrard er tilbake i troppen etter et langt avbrekk grunnet ban.

 

Klubbnyheter:

Mario Balotelli har mottatt over 4,000 rasistiske meldinger på sosiale medier denne sesongen. Det totale nummeret av diskriminerende, offensive meldinger steg over 8,000, der halvparten av de var rasistiske. Daniel Sturridge har og fått mange diskriminerende meldinger mot seg, med et tall som stiger over 1,000, i følge anti-diskriminasjons kampanjen Kick It Out. 60% av Sturridge sine motmeldinger var mot hans seksuelle legning. Tallene mot Balotelli viser at han er den mest misbrukte spilleren i Premier League.

Alexandre Lacazette har tatt en helomvending, og vil gjerne skrive en ny kontrakt med Lyon, som binder han med klubben i mange år til. Han la også til at det er for tidlig for han å forlate klubben, men om han skulle dra, så måtte det være i gjengjeld for å forbedre spilleforholdene sine (Bedre klubb, fast spilletid, større liga). (Dette er kun rapporter fra Metro).

En poll har blitt laget over Balotelli vs. Falcao. Overraskende nok, så sier 78% av LFC fans at de heller velger Balotelli over Falcao. Det er antatt at Rodgers vil gjøre et bytte med Monaco/Manchester United, Balotelli + penger for å sikre seg columbianske Falcao.

Liverpool er ute etter den ukrainske vingen Yevhen Konoplyanka. Lynvingens kontakt utløper til sommeren, og LFC har vært ute etter han siden Januar 2014, etter FC Dnipro sin eier kastet overgangsforslaget til Liverpool i søpla (!).

Jamie Carragher har bevist gang på gang at han misliker Mario Balotelli og ber Rodgers selge italieneren, for å bytte han ut med Sergio Agüero. Agüero har tidligere sagt han som liten gutt heiet og supportet LFC, så om et godt bud skulle komme på bordet for argentineren, så er det en stor sjanse for at Rodgers hadde sikret seg den naturlige målscoreren.

Inters sports direktør Piero Ausilio har fortalt han angrer på salget av Philippe Coutinho. Brasilianeren har hatt en glimrende form denne sesongen, og Ausilio har fortalt at han blir trist av å se tidligere Inter spillere spille for andre klubber. Coutinho kom til LFC for 80 millioner i Januar 2013.

Liverpool har mottatt gode nyheter om at Mario Balotelli er tilbake i trening før kampen mot Aston Villa. Super-Mario har vært ute med sykdom og skade i 3 kamper. Balotelli har kun hatt 55 minutter med fotball siden Februar. Adam Lallana er fremdeles skadet og vil ikke være med mot Villa. Sturridge er usikker etter han plukket opp en hofteskade. Steven Gerrard og Martin Skrtel har fullført hver sin ban og er klare for kamp.

Rapporter sier Pedro vil hverken skrive under med Liverpool eller Manchester United etter han etter sigende har uttalt at han kommer til å skrive under for Inter.

To toppklassespillere er under Liverpool sin radar, uten at det er noe konkrete bevis. Disse spillerne er Oscar fra Chelsea og Javier Pastore fra PSG.

Adam Lallana har uttalt i et intervju at han fremdeles ikke har levd opp til prislappen sin under hans tid i LFC.

En poll laget på Liverpool-Kop om årets signering i 2014, viser at Emre Can vinner overlegent med 69%. Jamie Carragher har også uttalt at Can er uten tvil årets signering.

Joe Allen har sagt i et intervju at Raheem Sterling vil kun bli en bedre spiller om han får fortsette i Liverpool.

Emre Can la ut et bilde på Instagram, der han la ut et bilde av en banner med navn på alle som døde under Hillsborough tragedien. Under bildet står det: “#JFT96 #ynwa #liverpool.”.

Coutinho er nominert til PFA Player of the Year award, samt PFA Young Player of the Year award med Raheem Sterling.

Lui Garcia har troen på at Henderson kan ta over rollen for Gerrard når han forlater Liverpool for L.A. Galaxy.

Jamie Carragher har IGJEN vært ute og uttalt seg. 23 Carra Gold mener den legendariske midtbanespilleren Steven Gerrard burde starte i semi-finalen mot Aston Villa. Carragher er sikker på at Gerrard vil sikre LFC en finaleplass mot enten Reading eller Arsenal.

Martin Skrtel sier han ser frem til å prøve seg i en jernkamp mot Christian Benteke. Skrtel har uttalt at Benteke er stor og sterk, samtidig som han er hurtig. Videre sa slovaken at det blir en stor test for han, men at han er klar for utfordringen.

Burde Liverpool prøve å sikre seg den brasilianske juvelen Oscar? Har Coutinho vært så god denne sesongen at han kan vinne Årets Spiller? Og er Henderson riktig mann til å ta over rollen til Gerrrard?

One Response to Klubbnyheter – Uke 16

 • Leiv sier:

  Ser ikke på Henderson som noen erstatter for Gerrard, ingen kan erstatte han. Men han er og blir veldig viktig for laget i årene som kommer. Han har utviklet seg enormt de to siste sesongene.

  Gledelig også at Henderson, Skrtel og Ibe ser ut til å skrive under nye kontrakter snart.

  Oscar og Aguero Neppe 🙂 De ville dessverre ikke valgt LFC idag.

  Ellers mener LFCSCN Dette:

  Brad Jones:
  Australierens kontrakt løper ut etter denne sesongen, og klubben har ikke vist tegn til å gi reservekeeperen noen ny avtale.
  LFCSCN tror: BLIR FRGITT

  Glen Johnson:
  Høyrebackens representanter har ikke klart å komme til enighet med Liverpool FC om betingelser for en ny kontrakt. Den nåværende avtalen til mannen fra London løper ut etter denne sesongen.
  LFCSCN tror: BLIR FRIGITT

  Jose Enrique:
  Har vært meget skadeforfulgt de siste årene, og med ett år igjen av kontrakten virker det ikke som spanjolen har noen fremtid på Anfield. Liverpool vil trolig være villige til å gi slipp på 29-åringen, men det er lite sannsynlig at det finnes klubber der ute som er villige til å betale for en så skadeplaget spiller.
  LFCSCN tror: USIKKER FREMTID

  Kolo Toure:
  Brendan Rodgers vil gjerne ha med ivorianeren en sesong til, og har tilbudt midtstopperen ett års forlengelse av kontrakten som løper ut etter denne sesongen. 34-åringen vegrer seg imidlertid for å skrive under, da han gjerne ville hatt mer spilletid.
  LFCSCN tror: GÅR GRATIS TIL NY KLUBB

  Dejan Lovren:
  Ble handlet inn for hele £20M sist sommer, og har kontrakt med Liverpool i tre sesonger til.
  LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

  Steven Gerrard:
  Kapteinen har forlengst offentliggjort at dette er hans siste sesong i Liverpool.
  LFCSCN vet: SPILLER I LA GALAXY NESTE SESONG

  Rickie Lambert:
  Scouseren ble handlet inn for £4.5M med tanke på en rolle som spissreserve foran denne sesongen, men 33-åringen har ikke blitt noen hit på Anfield.
  LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

  Phillipe Coutinho:
  Brasilianeren er en av Liverpools aller største stjerner akkurat nå, og kanskje også klubbens beste spiller. 22-åringen skrev under en ny femårskontrakt så sent som i februar.
  LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

  Jordan Henderson:
  24-åringen er den heteste kandidaten til å ta over kapteinsbindet etter Steven Gerrard, og forventes å skrive under en ny femårskontrakt denne uken:
  LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

  Daniel Sturridge:
  Den 25 år gamle scoringsmaskinen har slitt mye med skader denne sesongen, men skrev så sent som i oktober under en ny langtidskontrakt frem til 2019.
  LFCSCN tror : BLIR I KLUBBEN

  Sebastian Coates:
  Uruguayaneren har fått lite spilletid på utlån hos Sunderland denne sesongen, og virker ikke å ha noen fremtid i Liverpool. 24-åringens kontrakt løper ut etter neste sesong.
  LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

  Mamadou Sakho:
  Franskmannen har slitt med strekkskader denne sesongen, men har vært en viktig mann i forsvarsrekka når han har vært skadefri. 25-åringen har kontrakt med Liverpool i tre sesonger til.
  LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

  Alberto Moreno:
  Den unge venstrebacken kostet £12M da han ble hentet til Anfield sist sommer, og 22-åringen har kontrakt med Liverpool i fire sesonger til.
  LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

  Javier Manquillo:
  Høyrebacken ble sist sommer hentet inn på et toårig lån fra Atletico Madrid, men 20-åringen har bare vært på banen i tre kamper etter nyttår.
  LFCSCN tror: BLIR SENDT HJEM TIL MADRID ETT ÅR FØR TIDEN

  Adam Lallana:
  Midtbanespilleren kostet hele £25M da han kom fra Southampton sist sommer, og 26-åringen har avtale med Liverpool i tre sesonger til.
  LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

  Lucas Leiva:
  Brasilianeren har kontrakt med Liverpool i to sesonger til. Lovnader om spilletid kan bli avgjørende for om 28-åringen søker seg bort eller ei.
  LFCSCN tror: BLIR SOLGT OM LFC MOTTAR ET FRISTENDE BUD

  Simon Mignolet:
  Belgieren er akkurat nå det soleklare førstevalget mellom stengene i Liverpool, men det er høyst usikkert om man kan si det samme i august. Liverpool vil ganske sikkert hente inn en keeper til i sommer. Har kontrakt med Anfield-klubben i tre sesonger til.
  LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

  Emre Can:
  Tysk-tyrkeren kostet klubben like i underkant av £10M sist sommer, og har noe overraskende endt opp i forsvarsrekka i stedet for på midtbanen. 21-åringen har langtidskontrakt med Liverpool.
  LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

  Joe Allen:
  Waliseren har kontrakt med Liverpool i to sesonger til, og selv om 25-åringen har vært ut og inn av laget er det ingenting som tyder på at han søker seg bort.
  LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

  Tiago Illori:
  22-åringen ble handlet inn fra Sporting Lisboa for £7M sommeren 2013, men har nesten ikke vært å se i helrødt etter det, da han i tur og orden har vært lånt ut til Granada og Bordeaux.
  LFCSCN tror : BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

  Fabio Borini:
  Italieneren synes ikke å ha tillit hos manager Brendan Rodgers, og selv om 24-åringen har kontrakt med Liverpool i to sesonger til blir vi overrasket om han fortsatt er på Anfield i august.
  LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

  Raheem Sterling:
  Liverpool ønsker å binde 20-åringen til en ny langtidsavtale, men Sterlings agent har så langt ikke klart å bli enig med Anfield-klubben om betingelsene.
  LFCSCN tror: BLIR ENIG MED KLUBBEN OM EN NY KONTRAKT I SOMMER

  Jordon Ibe:
  19-åringen forventes å signere en ny femårskontrakt om kort tid.
  LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

  Martin Skrtel:
  Slovaken har vært krumtappen i Liverpool-forsvaret denne sesongen. 29-åringen representerer rutinen i laget. Har en kontrakt som løper ut etter denne sesongen, men skriver trolig under en ny langtidsavtale om kort tid.
  LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

  Jon Flanagan:
  Scouseren har en kontrakt som løper ut etter denne sesongen, og 22-åringen har så langt ikke klart å bli enig med klubben om en ny avtale. Høyrebacken har dårlige forhandlingskort på hånda, ettersom han har gått skadet hele sesongen.
  LFCSCN tror: BLIR ENIG MED KLUBBEN OM EN NY KONTRAKT

  Mario Balotelli:
  Det er helt tydelig at den kontroversielle italieneren ikke er Brendan Rodgers sin favoritt, og 24-åringen synes ikke å ha en fremtid i Liverpool FC selv om han kostet klubben £16M så sent som sist sommer, og kontrakten hans med klubben strekker seg over to sesonger til.
  LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

  Andre Wisdom:
  21-åringen har vært på utlån hos West Bromwich hele sesongen. Spilte fast i Premier League helt til det ble managerbytte på The Hawthorns. Under Tony Pulis har han fått tilnærmet null tillit.
  LFCSCN tror: FÅR EN SISTE SJANSE TIL Å OVERBEVISE I LFC

  Lazar Markovic:
  Serberen kostet £20M da han ble handlet inn sist sommer, og har langtidskontrakt med Anfield-klubben.
  LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

  Joao Teixeira:
  Sportslig har portugiserens utlån hos Brighton i The Championship vært en stor suksess, men 22-åringen var uheldig og brakk leggen nylig, og det kan bli lenge før han blir å se på banen igjen.
  LFCSCN tror: FÅR EN SISTE SJANSE TIL Å OVERBEVISE I LFC

  Divock Origi:
  Den belgiske angriperen ble kjøpt fra Lille for like i underkant av £10M sist sommer, og ble så umiddelbart lånt tilbake til den franske klubben. 20-åringen har kontrakt med Liverpool frem til 2019.
  LFCSCN vet: SPILLER I LFC NESTE SESONG

  Iago Aspas:
  Låneoppholdet i Sevilla har ikke vært noen suksess for spissen, og 27-åringen synes heller ikke å ha noen fremtid på Anfield, selv om han har kontrakt med LFC til sommeren 2018.
  LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

  Luis Alberto:
  Låneoppholdet i Malaga har ikke vært noen ubetinget suksess for midtbanespilleren. 22-åringen har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2018, men har neppe noen fremtid på Anfield.
  LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...