Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 1-3 Crystal Palace – uverdig avskjed for Steven Gerrard.

lfc_cpDa var dagen her, dagen vi alle har gruset oss til, Steven Gerrard sin avskjedskamp på Anfield. Det vil bli en følelsesmessig berg og dalbane.
Med seier så vil Liverpool sikre 5- plassen denne sesongen og sikre seg Europa Leagueplass.

Liverpool stiller følgende lag:
Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Henderson, Lallana, Coutinho, Ibe, Sterling.

På benken sitter: Ward, Johnson, Touré, Lambert, Lucas, Allen, Sinclair.

Fantastiske mosaikker på The Kop og Centenary Stand, «S8G» og «Captain» – spillerne står æresvakt i det Steven Gerrard entrer banen til en øredøvende jubel.

You´ll Never Walk alone synges enda litt høyere i kveld.

Crystal Palace tar avspark.

The Kop tar frem hele Gerrard-sangheftet i kveld…

Ikke skjedd mye de første fem minuttene.

I kjølevannet at «RodgersOut banneret som fløy over Anfield for noen uker siden svares det kontant i kveld, «In Rodgers We Trust» flyr over Anfield!

10 minutter spilt og Lallana og Sterling kombinerer fint og Sterling kommer nesten igjennom, men ballen triller for fort for Sterling.

Steven Gerrard slår inn frispark til Martin Skrtel, ballen heades via en CP-forsvarer og over. Dommer Moss dømmer utspill fra keeper.

Ikke skjedd mye på Anfield de første tyve minuttene gitt, en corner her, småspill der men ikke noen reelle målsjanser enda og kampen bærer preg av at «sesongen er over» og at det hele egentlig i dag kun handler om Steven Gerrard.

26 minutter spilt og Crystal Palace surrer det til i eget forsvar, Adam Lallana snapper ballen som alene med Hennesey setter inn 1-0 til Liverpool – vakkert!

Minuttet senere får Palace en gedigen sjanse, Dejan Lovren settes greit på plass av Bolaise, innlegget klareres rett ut på 16 meteren, der står en motspiller, men han hamrer ballen meget svakt, langt over.

Mignolet med en nydelig redning i det 33. minutt etter at ballen gikk via en spiller. Kampen om Golden Glove lever videre.

43 minutter spilt og Crystal Palace utligner på frispark. Dermed røyk nullen for Mignolet.

Dommer blåser til pause og det står 1-1 etter en rolig og ganske kjedelig kamp.

Liverpool sparker i gang andreomgangen, Kop End.

I det 49. minutt kommer andreomgangens første målsjanse, Coutinho spiller igjennom Henderson som får ned ballen via kassa men avslutningen går vekk(!?) fra mål og ut til Ibe. Fremfor å spille den 45 ut til en helt åpne Can så avslutter han selv, svakt utenfor. Emre Can er fly forbanna, forståelig nok.

52 minutter og Sterling finner Coutinho på 16 meteren, skuddet hans går langt over.

Jordan Henderson får all tid i verden foran skuddet sitt på 17 meter, ballen skytes (meget) svakt utenfor av visekapteinen.

Ibe forsøker samme variant som Henderson sekunder senere, skuddet fra 25 meter går også utenfor.

Zaha kommer inn for Crystal Palace, 23 sekunder senere scorer han for Palace som tar ledelsen. Både Kelly og Zaha er begge i offside så den scoringen skulle aldri vært godkjent.

Lucas og Lambert kommer inn, Ibe og Lallana forlater banen. Gerrard flyttes fremover på banen de siste minuttene.

Bolaise er en håndfull for Liverpool i kveld, skuddet hans i tverrliggeren fortjente nesten en bedre skjebne. Palace nærmere 3-1 ledelse enn Liverpool er utligning nå.

Klikk klakkspill i det Liverpool burde scoret, iallefall fått avsluttet, men det virket som om alle ville gi ballen til Gerrard i den situasjonen, det hele renner ut i sanden.

Steven Gerrard får sin sjanse på frispark men ballen går langt over. Svakt.

Med 10 minutter igjen å spille så ser det ikke ut som om har har en utlingning i oss, meget skuffende opptreden i Gerrards siste kamp dette her.

5 min igjen pluss tillegg. Unggutten Sinclair gjør seg klar for sin andre opptreden og Anfield-debut 🙂 Moreno forlater banen.

På overtid får Palace straffe, Mignolet redder, men kan ikke gjøre noe med returen. Liverpool taper denne kampen – en av sesongens svakeste kamper i dag…

Dommer blåser av det hele, nå er det æresrunde med spillerne, men alle vet at det kun handler om en mann – Steven Gerrard.

One Response to Liverpool 1-3 Crystal Palace – uverdig avskjed for Steven Gerrard.

 • Leiv sier:

  Elendig av LFC. Dette er en kamp de skal vinne.
  Håper forøvrig Sterling blir solgt for en grei sum i sommer, mistet all respekt for han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...