Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 2-1 QPR – Gerrard sikrer tre poeng!

Liverpool-QPRNy kamp og igjen er det noe som på papiret virker som overkommelig motstand, med andre ord en kamp hvor ingenting er gitt på forhånd. Etter noen bedregelige opptredener er det lite som tyder på optimisme i Liverpool-familien om dagen.

Brendan gjør noen endringer på laget som starter, og Gerrard, Lambert og Lallana får sjansen fra start. Følgende elleve startet: Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Johnson, Gerrard, Henderson, Lallana, Sterling, Coutinho, Lambert.

Første omgang:

QPR får nesten er drømmestart med scoring før minuttet hadde gått, men målet ble avblåst. Det var en corner som ble slått inn og reprisen er vanskelig å tolke om ballen var ute eller ei.

Liverpool får sin første sjanse etter et kvarter, en horribel pasning fra Barton ble plukket opp av Lambert, som traff rett på keeper.

19 minutter er rundet når den første scoringen sitter, Lambert får ballen på høyresiden av sekstenmeteren, han tar det piano et sekund, og det er sekundet som gjør at han kan spille fri Coutinho, som avslutter vakkert i høyre hjørne. 1-0 til Liverpool.

Liverpool opprettholder trykket på QPR etter scoringen, men det produseres ikke de største sjansene, det er mye skudd fra avstand, Lallana prøvde seg blant annet med venstreslegga.

Liverpool er best i andre halvdel av omgangen, selv om QPR ikke var ufarlige. Gerrard var nærmest på frispark etter 40 minutter.

Omgangen blåses av etter ett minutt tillegg, Liverpool har vært best i førsteomgangen, det har stort sett vært god defensiv trygghet, spesielt Lovren har vært god i de bakre rekkene. Liverpool startet ikke bra, men med scoringen til Coutinho var det Liverpool som styrte kampen og det er fortjent at ledelsen er hos de røde, selv om det er mye å pirke på for Brendan i pausen. Ingenting er sikkert før andreomgangen setter igang.

Andre omgang:

Liverpool tar også tak i andreomgangen og skaper sin første sjanse etter fire spilte minutter av andreomgangen, han ble spilt fint fri av Coutinho etter fint spill, men avslutningen til Lallana var for svak og gikk utenfor.

Så kom sjansen over alle sjanser, Liverpool spiller fint på midten, Henderson får ballen og slår et strøkent innlegg i bakrom, Sterling får ballen på så godt som åpent mål, men klarer å bomme på mål. Skulle stått 2-0 der.

Kampen tar seg en real tempopause i en timinuttersperiode. Rickie Lambert prøver seg med et langskudd, igjen rett på Green. Ibe erstatter Lallana når det er 25 minutter igjen av kampen.

Så skulle det som ingen kunne utelukke skje, QPR får en corner, Barton legger inn, Fer står alene på straffemerket og scorer på god gammeldags hel volley. 1-1 på Anfield.

Med 12 minutter igjen av ordinær tid blåser dommer Atkinson straffe til Liverpool etter at SKrtel ble dratt ned i sekstenmeteren. Gerrard tok straffen, og Green reddet foran The Kop.
Onuoha fikk sitt andre gule da han klippet ned Jordon Ibe på en overgangsmulighet, det første gule fikk han etter å ha laget straffe. Liverpool får være én mann ekstra de siste ti minuttene av kampen. Markovic erstatter Johnson minuttet etter utvisningen.

Med tre minutter igjen av ordinær tid skal det vakre skje; Coutinho slår inn et hjørnespark, og Gerrard får muligheten på hodet og den tar han med glede. Et herlig hodestøtt gjør at Gerrard sender Liverpool i ledelsen. Lucas tar de siste minuttene for Gerrard.

QPR får ingen større sjanser mot slutten, og Liverpool rir av ledelsen og får tre poeng i dag, selv om det ble litt svett stemning mot slutten av kampen. Ekstra gledelig var det at Gerrard tangerte Owen og Dalglish på scoringskontoen med sin avgjørende scoring.

I dag var det enkelte som markerte seg, gutta bak og spesielt Lovren og Can var gode. Hendo var god på midten sammen med Coutinho og Lambert spilte såpass at jeg ikke skal ønske meg ny spiss før i morgen. Coutinho ble dagens mann med scoring og assist, så får vi se hvordan det går med ManU senere i dag. Deilig med tre poeng!

Hva mener du om kampen i dag?

2 Responses to Liverpool 2-1 QPR – Gerrard sikrer tre poeng!

 • Jørn sier:

  KJIPT å se på tabellen nå. 4 poeng bak United. Med seier over Hull, kunne dette blitt en spennende avslutning på sesongen:/

  • Leiv sier:

   Herlig med en seier igjen, men ja helt enig en seier mot Hull som LFC burde ha klart ville vært vanvittig bra med tanke på resten av kampene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...