Hold deg oppdatert
Arkiv
Stoke – Liverpool – Gerrard takket for seg med mål i største PL-tap for Liverpool

sg8Siste seriekamp, borte mot Stoke. Hjemmelaget hadde ingenting å spille om og ville uansett lande på 9. plass, mens Liverpool hadde Southampton og Tottenham henholdsvis 2 og 1 poeng bak, og kunne miste sin Europa League-plass om begge tok oss igjen i dag.

Etter alt bråket i løpet av uka er Sterling benka, så kan man jo lese en million ting inn i akkurat det naturligvis..

Liverpools 11 fra start var Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Allen, Henderson, Coutinho, Gerrard og Lallana. På benken satt Ward, Toure, Lovren, Lambert, Sterling, Ibe og Markovic.

Kun 7 minutter spilt når Adam får en for lang touch og fullfører horribelt inn med knottene først langt oppe på leggen til Skrtel. Får naturligvis kort, men det gule kunne fort vært rødt der for den tidligere Liverpoolmannen, veldig stygg takling.

Lallana får den første store sjansen i kampen etter 17-18 minutters spill, drar seg fint inn og prøver å legge ballen opp i lengste hjørne, men skuddet går utenfor.

Så var det rullgardina ned for Liverpool, og så til de grader også. Først 2 raske fra Diouf. Mignolet redder et godt skudd fra Adam, men Diouf var på returen. 4 minutter etter får Diouf ballen rett utenfor boksen og banker den inn til 2-0. Knallhardt skudd, men synes Mignolet bør få en hånd på den, er nesten rett på han.

Etter de to målene tar Liverpool over spillet på banen, men klarer ikke å skape noe, før det smeller igjen.

Et innlegg som går over alle Stokespillere, men på bakre header Can av en eller annen grunn ballen tilbake inn i boksen, rett til Walters. Mignolet med på notene og en nydelig redning først, men Walters får pirka inn ballen med hodet til 3-0.

Så sovner kampen noen minutter, før Lallana blir tatt i boksen når han vender opp med en Cruyff-vending, uten å få noe som helst. Det er kontakt, og straffe hadde vært helt greit, selv om det ser ut som Lallana overdriver litt når han faller.

Så smeller det for pokker meg to ganger til. Først surrer Sakho med en dårlig ball til Lucas som ikke får kontroll på ballen, Adam stjeler den, skjærer inn og skyter mellom beina på Skrtel, 4-0 på Brittania.

Par minutter etter er det Nzonzis tur. Han forserer, forsvaret faller og faller og lar Nzonzi skyte totalt upressa, han legger ballen vakkert opp i lengste kryss, og 5-0 før pause er fakta, ganske horribelt og utrolig.

I pausen rister jeg mest på hodet, det er tragi-komisk, Gerrards siste kamp, vi skulle sikre 5. plassen i hvert fall, men feiler totalt. Et par horrible forsvarsinnvolveringer gir bort for enkle mål, vi skaper nesten ingenting fremover, og at Adam kanskje skulle vært utvist etter 7 minutter og Lallana hatt en straffe på 3-0 er ikke mye å skylde på..

I pausen går Can og Moreno ut, og Ibe og Toure kommer inn.

Skrtel banker ned Diouf etter noen minutter av andre omgang, og får et fortjent gult kort.

Ibe er veldig frisk fra start i andre omgang, og viser hva vi trenger; folk som angriper motspillere og setter fart, godt å se, og deilig at han nettopp signerte en ny 5-årskontrakt. Kunne fort fått straffe når han kommer seg inn i boksen og sender en pasning i hånda på en forsvarsspiller, men igjen ingenting.

Skrtel for sent ute mot Nzonzi, men heldigvis reiser en av kampens giganter seg og slår et innlegg, og fordel gis. Der kunne fort Skrtel blitt utvist.

Fint angrep av Liverpool etter drøye timen spilt, og Lallana alene gjennom, men Begovic er godt ute, gjør seg stor og redder.

Stoke kontrer godt, men Hendo fullfører et sykt returløp med å blokke avslutningen over til corner.

Etter 69 minutter kommer Lambert inn for Allen, og han bruker ikke lang tid på å vise seg frem.

Etter 1 minutt på banen stusser Lambert Gerrard gjennom, god førstetouch rett gjennom og kutter foran forsvarsspilleren (som blir skada og må ut), og setter ballen sikkert forbi Begovic, 5-1, Gerrard peker til å hente ballen, og det er i hvert fall moro at han runder av med en skåring i dag.

Noen minutter før slutt er det en ny ex-Liverpoolspiller som er frempå. Null press fra Toure på Diouf på venstrekanten, og Crouch får jogge inn mellom Skrtel og Sakho og enkelt heade inn 6-1, helt sykehus, og helt forferdelig forsvarsspill, nok en gang. Crouchs 47. med hodet i PL og er nå mestskårende med hodet i PLs historie.

Gerrard runder av med et mål, men 6-1 er det største tapet for Liverpool i Premier Leagues historie, en forferdelig måte å avslutte karrieren på strengt talt..

Slett innsats, svakt forsvarsspill på nesten alle målene, mister 5. plassen og må gjennom kvalikk til Europaligaen neste sesong. En så utrolig slett og skuffende avslutning på sesongen, uff. Sterling blir også sittende på benken, så får vi se om det blir det siste han gjorde som Liverpoolspiller også..

One Response to Stoke – Liverpool – Gerrard takket for seg med mål i største PL-tap for Liverpool

 • Leiv sier:

  Herreodin så flaut. Var helt forferdelig og ikke den avskjeden Steven Gerrard fortjente.

  Spørsmålene nå er vel: Rodgers ut og Klopp eller Rafa inn? Får han sjansen et år til?

  Merkelig lagoppstilling også idag. Han har vel heller ikke en forsvars trener mener jeg?
  Salget av Agger var også et merkelig salg tidligere da han skulle ha passet perfekt i Rodgers sin spillestil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...