Hold deg oppdatert
Arkiv
Tilbake til suksessoppskriften Brendan?

Shankly_Rodgers Vel så enkelt som dette er det kanskje ikke, men man kan vel kanskje se nyansene (iallefall håper jeg det) ved sommerkjøpene allerede denne sesongen – Liverpool skal tilbake til suksessoppskriften, 2 spisser!

Nå er det selvsagt ikke sikkert selv om Milner og Ings har kommet inn, etter alle solemerker er jo disse erstattere for spillere som har forlatt og som ganske sikkert skal forlate Liverpool.

Jeg har mast om to spisser hele sesongen, selv når vi hadde en ubeseiret run på 10-12 kamper messet jeg om to spisser. Nå skal det sies at det ikke har vært veldig gode alternativer på benken, men jeg tør fremdeles påstå at en spiller som Balotelli HADDE scoret mål feks med en Borini/Sterling vedsiden av seg og med en Coutinho bak de.

En hardtarbeidende spiss (Ings) sammen med Sturridge burde være førstepri for Brendan og prøve ut, med en Coutinho bak de. Resterende midtbane burde være Milner, Henderson, Can/Lallana for eksempel.

Jeg sammenligner IKKE Ings med Suarez, men en ting har de til felles, arbeidsmoralen og bare den vil skape hodebry når en gjedde som Sturridge lurer i sivet i tillegg til en hardtarbeidende førsteforsvarer i Ings.

Milner er en potet som jeg tror kommer til å spille samtlige kamper for Liverpool denne sesongen så lenge han ikke er skadd eller suspendert.
Sammen med feks Lallana eller Henderson om feks Can spiller defensivt på midten så vil man ha en løpskapasitet utenom det vanlige på midtbanen.

Jeg håper også vi går vekk fra en backtreer, noe som også virker som er planen hele den tiden spillere som Clyne og andre høyrebacker nevnes som potensielle signeringer.

Per dags dato så mener jeg følgende lag burde mønstre serieåpningen, sett at de er skadefrie og fremdeles i klubben:

______________________Mignolet__________________
Clyne(Can)______Skrtel_______Sakho__________Enrique
_____________________Henderson__________________
______Milner__________________________Lallana_____
_____________________Coutinho____________________
_______________Ings____________Sturridge___________

Skulle Sterling «finne seg sjæl» igjen så vil han selvsagt skulle kjempe om en plass her, men det er også problemet for Brendan om han skulle ønske spille med to spisser, det blir ikke plass til alle på midtbanen.
En spiller som feks Moreno må gro ett sett med baller skal han spiller venstreback, makan til pus en mot en er det lenge siden jeg har sett.

Hva mener du? En eller to spisser? Treer eller firer bak? Diamant på midten??

3 Responses to Tilbake til suksessoppskriften Brendan?

 • Espen Yung Svendsen sier:

  Først og fremst må vi ha gode nok spisser. Når vi ikke har det må vi bruke de beste spillerne i de posisjonene hvor de spiller best 🙂

 • Totto Holm sier:

  4-2-2-2 høres bedre ut i mine ører. (Tar med potensielle signeringer selv).

  Mignolet
  Forsvar: Micah Richards/Clyne – Skrtel/Touré – Lovren/Sakho – Moreno/Flanagan
  Sentral midtbane: Henderson/Can – Lucas/Lallana
  Offensiv midtbane: Milner/Sterling – Balotelli/Coutinho
  Spiss: Ings – Sturridge

  Er enig i at nåværende formasjon ikke er god nok. Det som senket oss i fjor var mangelen på mål, men da burde man heller ikke spille med singel spiss når det ikke blir scoret nok mål. Balotelli med 19 mål i sin siste sesong med AC Milan, Borini med 10 mål for Sunderland, eller Lambert med sine 17 for Sunderland. Sett 2 av de sammen, uansett hvem kombinasjon man velger, så viser tallene at det vil bli flere mål.

 • Leiv sier:

  Helt klart to spisser, men tror også en spiss til vil komme inn.
  Så håper jeg virkelig Skrtel får en bedre kontrakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...