Hold deg oppdatert
Arkiv
Here’s to you Jordan Henderson – utnevnte Liverpool rett mann som kaptein?

captainJordan Henderson er utnevnt som kaptein for Liverpool Football Club – forrige sesongs visekaptein tar over og følger i fotsporene til Steven Gerrard.

9 juni 2011 signerte Liverpool Jordan Henderson og med sin arbeidsevne, løpskapasitet og glød så ble han fort populær på The Kop, men han delte også supporterne i to deler, de som elsket Hendo og de som ikke var så begeistret for samme mann.

Gjorde Liverpool FC det rette ved og utnevne Henderson som kaptein?

Vel, jeg er sannelig ikke helt sikker….

Først og fremst, det florerer ikke med kapteinsemner i Liverpool FC, men jeg synes Jordan Henderson fremdeles skulle vært visekaptein, for i mine øyne så er det en soleklar kaptein på banen, han heter Martin Skrtel.

I januar 2008 signerte Martin Skrtel for Liverpool og er nå en av spillerne på laget med lengst fartstid for klubben – med sine 220 kamper for klubben.

Hendo på sin side har 139 kamper (og har scoret 17 mål)

En kaptein med stor K i mine øyne er en spiller som skal gå foran, er villig til og ta en for laget, går foran med susende tacklinger og vise lederegenskaper.

Jordan Henderson viser endel av dette, men det som bekymrer meg litt er disse «ta en for laget» og «Susende tacklinger» tankene.

Jeg tror jeg har sett Jordan Henderson tackle én gang i sin Liverpoolkarriere, den resulterte i rødt kort mot Man City og karantene.
Sammenligner man med Martin Skrtel så er det en annen verden, Skrtel tar virkelig en for laget og er en spillertype som vil brekke beinet sitt for å avverge et baklengsmål – denne holdningen savner jeg stort hos Jordan Henderson.

Mens Hendo virker mest opptatt av at håret ligger som den skal så har man en «Gal skalla mann» på stopperplass som ikke viker en tomme og som hamrer deg ned om muligheten dukker opp, nok en egenskap jeg savner hos Hendo.

Nå kan det hende jeg bommer kraftig her og Henderson stepper skikkelig opp nå som Gerrard er borte – tiden vil vise.
Men etter at han sett han tackle én gang på cirka 140 kamper så tror jeg ikke det vil endre seg mye i fremtiden.

Nå skal ikke en kaptein bare tackle så ikke misforstå, men jeg mener en kaptein må sette en standard for resten av laget, spesielt om det feks butter i en kamp eller om vi trenger en scoring i en kamp eller forsvare inn en seier også videre.

HER tror jeg Martin Skrtel kunne vist mer kvaliteter som en kaptein enn Jordan Henderson kan.

Martin Skrtel er 30 år – Jordan Henderson er 25 år.

Jeg mener fast bestemt at Martin Skrtel er et bedre alternativ enn Jordan Henderson – hva mener du?

Vel, den som lever får se, men jeg personlig synes Brendan gjorde en glipp da han overså Martin Skrtel som klubbens nye kaptein.

Hva mener du?

12 Responses to Here’s to you Jordan Henderson – utnevnte Liverpool rett mann som kaptein?

 • Henning sier:

  Jeg tror beslutningen ble tatt før Skrtel re-signerte ny kontrakt, og da var det bare ett alternativ: Hendo. Noen vil kanskje ha Milner, men en viss adel må man ha. Jeg tror Henderson vokser seg fint inn i rollen. 🙂

 • Jan O Nielsen sier:

  Henderson er the man! Skrtl har knapt nok ord- sier lite og er neppe en kommanderende kaptein. Han makter ikke engang å styre forsvaret. Henderson tilter hvis noen ikke jobber fletta av seg. Bra valg.

 • Odd Egil S. Ramsvik sier:

  Her bommer du kraftig. Skrtl er absolutt ingen ledertype. Han er en knallsterk duellspiller som virkelig blør for drakta men mangler taktiske egenskaper har aldri vært i standt til å være sjef i forsvaret. Tidligere var han helt avhengig av at Carragher eller Agger tok styringen der bak for at det skulle fungere. Og sist sesong var han avhengig av At Sakho eller Can ledet ann. Henderson er ettter min mening et klart bedre valg, selv om også jeg hadde ønsket meg en litt tøffere type med mer erfaring. Desverre kan jeg ikke se at vi har noen slike opplagte kanditater. Milner kunne kanskje vært det, men han er for fersk i klubben. Can har potensiale til å bli det men han er fortsatt for ung og uerfaren. Så per i dag mener jeg Hendo er det beste alternativet.

 • Leiv sier:

  Jeg mener det helt klart var rett valg av kaptein. Milner passer jo som vise kaptein men er jo fersk så tipper det står mellom Skrtel og Lucas som vise kaptein.

 • Totto Holm sier:

  Jeg er fremdeles ikke overbevist over valget av Henderson som kaptein. Han har store sko å fylle, og jeg tror ikke har den mentale styrken til å kunne lede laget i tøffe tider. Jeg henviser igjen til straffesituasjonen mellom Henderson, Sturridge og Balotelli. Hverken viste han respekt til Balotelli og Sturridge, han gjorde hele situasjonen verre ved å krangle med både Sturridge og Balotelli. Ikke ville han feire etter Mario scoret på straffen.

  Henderson er en maskin når det gjelder løping og han viser god vilje til å vinne kamper, men vinner-mentaliteten hans kan ikke måles med Skrtel. Jeg mener Rodgers har vist veldig lite respekt for Skrtel ved å ikke nevne han i en kamp om kapteinsbindet og det forrige kontraktsforslaget han gav til Skrtel. Burde vel ha skjønt at Skrtel ikke ville bli nevnt som kaptein bare ut av det.

  • Leiv sier:

   Var vel heller Sturridge og Henderson som kranglet med Balotelli?
   Begge to feiret ikke da han scoret på straffen.

   • Totto Holm sier:

    Hva skrev jeg feil? Når jeg har sett klippet (Typ 5 ganger), så ser jeg Sturridge kun prate/klage til Henderson, men ikke direkte til Balotelli.

    Jeg vet Sturridge ikke feiret, men jeg snakker hovedsaklig om Henderson, for det er han dette innlegget handler om.

 • Leiv sier:

  Du skrev ikke noe feil. Og så klippet selv igjen nå og du har rett.

  Men jeg tror Henderson per dags dato er det rette alternativet som kaptein, han har vokst enormt de sto siste sesongene og tror som kaptein at han kan vokse enda mer 🙂

  Virkelig spent på Henderson-Milner duoen på midtbanen denne sesongen. Og skal det bli et slags anker bak deg håper jeg virkelig det er Can det satses på der.

 • Leiv sier:

  Men det som blir poengtert av mange eksperter er at nå så mangler LFC en skikkelig ledertype noe jeg tror Henderson kan bli. Men som skrevet tidligere lenger oppe han har store sko og fylle. Jeg personlig likte egentlig best Carra som kaptein da han var veldig tydelig på banen, nesten som Terry.

  Jeg regner med og håper Skrtel blir visekaptein. Milner hadde jo passet perfekt der men han en kaptein er en som bør ha vært i klubben i noen år mener jeg itillegg til lederegenskaper.

 • Per Arne Åslund sier:

  Hei Brynje..Lurte bare på om det blir noe tippe konkuranse på resultate å HUB som i fjor å årene før..savner den jeg..blir det ikke noe av det i år????vis noen kan svare på det…YNWA alle sammen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...