Hold deg oppdatert
Arkiv
Kjære Raheem Sterling – et lite regnestykke til deg…..

pundLa meg si først og fremst, jeg personlig tror Man City hoster opp de £ 50 m Liverpool krever – samtidig så håper jeg også litt at de egentlig ikke gjør det….

Raheem Sterling har, sammen med sin rakettforsker av en agent hele sommeren brukt media og alt som de har kunnet for å få til en overgang til Manchester City.

Den godeste Raheem har nå snart brent alle broer til Liverpool FC; Brendan Rodgers og støtteapparatet og ikke minst, oss supportere og om Manchester City nå _IKKE_ følger opp med budet som gjør at Liverpool sier «ja» så vil vi altså beholde Raheem Sterling i Liverpool, med to år igjen av sin kontrakt, på £ 35 k i uken.

I mai 2015 så takket du nei til en forbedret kontrakt som etter de fleste rapportene skulle være i størrelsesorden £ 100 k i uken. (og da overdriver jeg iallefall ikke)

Mai
Juni
(Snart halve juli)

Du ville altså i disse snaut tre månedene ha tjent cirka £ 650.000 ekstra om du hadde signert mai (£ 65k ekstra * 10 uker)

Om du nå ikke blir solgt så vil du ha igjen 1 år og 11 mnd av din kontrakt med Liverpool FC (og tro meg Mr Sterling, Liverpool VIL IKKE VIKE EN TOMME på prisforlangende ovenfor Man City denne sommeren) på £ 35k i uka.

Det vil si cirka 92 uker igjen av din kontrakt; dette blir småpene £ 65k * 92 uker = £ 5-980.000 (som nå står i fare for å forsvinne ut av dine griske hender)

Totalt så vil du altså – pga din drittungeoppførsel faktisk kunne tape totalt: £ 6.630.000 på to år – om ikke Man City hoster opp sine £ 50 m.

Rapporter i media har gjort det klart at du selv vil motta rundt £ 4m om en overgang til Man City går i orden. *Vel, se regnestykke over*

Du spiller høyt her Raheem, men du spiller også med åpne kort, for om de ikke gjør dette (noe jeg dessverre tror de ender opp med og gjøre) så vil Liverpool ganske så garantert la deg trene med reservene – iallefall ut 2015 samt at du nesten har ødelagt ditt eget navn og rykte på hele balløya, på £ 35k i uka…..

Raheem Sterling; jeg er ganske så sikker på at din idiotiske agent har ødelagt mye for deg, hjernevaska deg, til tider lurt deg samt snakka deg trill rundt.
Samtidig så er det ingen unnskyldning, for en agent kan man bare kvitte seg med, som blant annet Berahino i går gjorde…

Og komme med skvip om at dette ikke handler om penger er det INGEN som tror på – ALT handler om penger for deg og dessverre så har rikdom kommet både «for enkelt» på deg og ikke minst, for fort så du klarer ikke tenke klart..

Nå har dette gått så langt at jeg faktisk har endret mening den siste tiden, nå håper jeg Man City IKKE hoster opp pengene og dermed så blir du ikke solgt og du står igjen med 2 år av din kontrakt og £ 35k i uka.

Hvem sitter med den sterkeste hånda da Raheem???

Ta deg en bolle!

5 Responses to Kjære Raheem Sterling – et lite regnestykke til deg…..

 • Steinar sier:

  Jeg håper inderlig ikke det blir som du beskriver. Jeg mener klubben er større en spilleren og håper ikke vi ikke kaster bort 35.000 pund i uka over 2 år + en tapt overgang, eks. 45.000 pund, på å gi ham en lærepenge, det har vi IKKE råd til.
  Det er dyrebare penger vi trenger på stallen og spillerne vi virkelig vil satse på. Liverpool har ikke en overfylt kasse som City, Chelsea og nå Arsenal og trenger hvert pund for å prøve å komme inn i top-4 igjen.
  Kaste bort penger på en bortskjemt unge vi ikke vil ha høres helt i tåkeheimen ut for meg. Bli kvitt ham for mest mulig, selv under 50m og la ham seile sin egen sjø. Ha fokus på klubben og laget og ikke la oss avlede av denne idioten.

  • Brynje sier:

   Som jeg skrev på Facebooksiden også, jeg tror han vil komme på andre tanker, frem mot jul om scenarioet slår til, kanskje til og med signere en ny kontrakt, legge seg langflat for klubb og supportere og kanskje til og med kvitte seg med agenten sin.

   Evt så er han ikke så mye mindre verdt i januar 2016 enn han er nå så salg i januar er fremdeles lønnsomt for Liverpool FC evt. (Om Man City er fremdeles short for unge engelskmenn sannsynligvis…)

 • Steinar sier:

  For meg så er han historie. Vi kan skylde på agenten men til syvende og sist så er det Sterling selv som bestemmer. Det er for seint å be om bedre vær nå, det har gått for langt. Han har kun pund i tankene nå og har brent alle broer i mine øyne. Synes, som jeg nevnte, at vi skal bruke energien vår på laget vårt og ikke Sterling. Bli helst kvitt ham asap.

  • Brynje sier:

   Er i utg enig i det, synes blant annet at han ikke skal tvinge stil å reise på touren, det _kan_ være skadelig for laget, samtidig så må man kanskje være så harde å tvinge han med også..

   Tung spot akkurat den egentlig.

 • Leiv sier:

  Vel nå er den grådige guttungen solgt for mye mer enn det han er verdt og Milner har vi jo fått motsatt vei på free transfer. Litt av et scoop i mine øyne.
  Da han sviktet etter han ikke fikk det han ville ha i kontrakt så var han jo direkte elendig, vitner om dårlig moral. Jordan Ibe derimot er fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...