Hold deg oppdatert
Arkiv
Arsenal 0-0 Liverpool – den sykeste 0-0-kampen på mange år!!!

ars_lfcSesongens første virkelige store test kommer borte mot Arsenal, en av banene i Premier League Liverpool trives dårligst på, kun en seier på de 15 siste forsøkene.

Med Lallana og Henderson ute med skader så var det litt hodebry for Brendan Rodgers og han gjorde tre endringer foran oppgjøret.

Laget var som følger:
Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Lucas, Milner, Can, Firmino, Coutinho, Benteke.
På benken satt: Bogdan, Sakho, Moreno, Origi, Ings, Ibe, Rossiter.

Firmino får sin første start for Liverpool og med Lucas sitt inntog for en skadd Hendo i tillegg så spiller Liverpool FC i kveld for første gang i sin historie med tre brasilianere fra start i en fotballkamp.

Arsenal med avspark på Emirates.

Liverpool med høyt press fra start og kommer til en halvsjanse etter cirka 2 minutter, Emre Can jobber fint på kant å spiller til Benteke, men skuddet er svakt og går utenfor.
Sekunder senere kombinerer Milner og Benteke fint, Benteke legger inn til Coutinho som HAMRER ballen i tverrliggeren! Gedigen sjanse.

Minuttet senere så får Arsenal sin første sjanse, den er stor den også, innlegget går mellom Lovren og Skrtel, Alexis header like over.

Milner og Skrtel blir ikke enige om hvem som skal klarere og ingen av de gjør det, Ozil får en kjempesjanse, men linjemannen har vinket.

Ramsey blir spilt igjennom med en helt fantastisk pasning fra Ozil og setter ballen bak Mignolet – reprisen viser at han ikke er i offside, men linjemannen vinker, takk og lov for vår del, men helt feil avgjørelse av linjemannen.

*Fy faen, det går fort med Arsenal as* 🙁

Store sjanser for Liverpool etter 14 minutter, Liverpool presser høyt, både Coutinho og Milner kommer til potensielt meget store sjanser. Ender til slutt med corner for Liverpool som det ikke blir noe spesielt ut av. Coutinho blir vel tacklet av Coquelin der og dommer kunne blåst straffe kanskje, ser ikke ut som om han er på noe ball i forkant der iallefall.

Her kommer det aldri i verden til å ende 0-0 iallefall……

Coutinho med magisk pasning som spiller Milner igjennom, han prøver og nå Benteke på første forsøk men ballen blokkeres, han får returen selv men keeper redder til corner.

Hver gang Liverpool presser høyt så settes Arsenal i trøbbel – dette MÅ vi fortsette med!!!

Benteke er en håndfull for stopperne til Arsenal, jobber og sliter, skaper rom og kommer også selv i posisjoner.

Utspill fra Mignolet, Benteke header, Can header videre og Coutinho er plutselig igjennom, men Gabriel rekker tilbake og klarerer til corner, som det ikke blir noe av.

ALLE sjansers mor til Liverpool etter 39 minutter!! Coutinho spiller Firmino igjennom som legger inn på første, der ligger Benteke på én meter, men Cech gjør en helt syk redning på avslutningen fra en meters hold. Corneren blir også farlig, men det står utrolig og ufattelig nok 0-0 på Emirates.

44 minutter og Coutinho shower på kanten, drar sin mann UT AV BANEN før han hamrer ballen i stolpen, Cech er på ballen og gjør nok en mesterlig redning. Syk sjanse.

Er det ikke typisk da dere – etter den vaklende starten til Cech i Arsenaltrøya så skal han stå en av karrierens beste kamper…… 🙁

Dommer blåser av til pause etter en utrolig førsteomgang. Det er helt utrolig at det er målløst her.
Firmino, Coutinho og Benteke har vært en håndfull for Arsenal sitt nye stopperpar i kveld. Coutinho med to i stolpen. Firmino litt borte i perioder, men man ser det bor litt fotball i gutten, meget spennende trio fremme for Liverpool. Milner og backene har også stått frem det samme har vel egentlig også resten av laget.

Håper Brendan Pepper gutta skikkelig i pausen nå for her er det faktisk muligheter for en trepoenger!!

Liverpool tar avspark i andreomgang.

Arsenal med ballen i starten av andreomgang her.

Litt roligere første 10 min av andreomgang, men skulle vel bare mangle, Liverpool «lar» Arsenal føre kampen og de har mye ball nå, det likes ikke.
I tillegg så mister vi ballen ganske så fort når vi først vinner den, det er heller ikke noe heldig tegn.

Firmino virker ganske sluttkjørt allerede, en Ibe inn kunne kanskje vært en idé nå.

Alexis med skudd i stolpen etter «Klassisk» Arsenalspill – nå må vi opp i ringene her ellers så blir dette tap.

Coutinho får en skuddmulighet, men Cech med full kontroll på det dårlige treffet.

Martin Skrtel pådrar seg gult kort.

Som skrevet over Ibe kommer inn for Firmino med en snau halvtime igjen.

Resten av innbytterbenken er også i oppvarming nå, spennende å se hva Brendan gjør den siste halve timen her.

Emre Can pådrar seg også gult kort, det må nesten Ibe ta på sin kappe etter med meget svak involvering i forkant.

En helt eventyrlig sjanse for Arsenal som krongler seg igjennom, Giroud får avsluttet fre fire meter, Mignolet med en feberredning.
Nå er det enveiskjøring her…. 🙁

Etter 70 minutter vinner vi endelig ballen (og klarer og beholde den litt) og Gomez tar med seg Bellerin på løpetur. Spiller til Can som igjen finner Milner som fyrer av med venstre. Skuddet er hardt, men går rett på Cech dessverre.

Minuttet senere spiller Mignolet langt ut, Benteke gjør som han vil i lufta. Can går på stussen og lager litt kaos. Ballen havner igjen hos Benteke som skyter fra 25 med venstre. Skulle spilt Coutinho der….

Giroud forlater banen, Walcott kommer inn.

Rossiter kommer inn, Lucas forlater banen. Rossiter debuterer dermed i Premier League for Liverpool, borte mot Arsenal, med 15 min igjen på 0-0….

Rossiter med gode førsteinvolveringer, Liverpool får en par cornere, som det ikke blir noe av dessverre.

Gomez pådrar seg gult kort.

Det gjenstår 10 minutter på Emirates.

Endel halvsjanser til Liverpool, Coutinho igjen mannen Liverpool ser til. Skuddet hans går rett på Cech. Gomez får til innlegg som går like over Benteke. Hadde Ibe lukta litt mer på den så hadde han headet den i mål…. *Always expect the ball*
Hadde man hatt en tøff dommer så kunne Benteke fått straffe der da han soleklart blir holdt og ikke rekker ballen.

Mignolet med en fantastisk redning på skudd fra Ramsey, ballen går via Lovren, men Mignolet får tilslutt kontroll.
Martin Skrtel var like etter millimeter fra og styre ballen i eget nett. Store sjanser og skikkelig Hawaiifotball her nå.

Liverpool henger i tauene her nå og med en Ibe som hverken bidrar offensivt eller defensivt spiller seg ikke akkurat inn på laget med dette innhoppet…..

Coutinho forlater banen, Moreno kommer inn med fire min pluss tillegg igjen.

4 minutter legges til – nå gjelder det og holde nullen inn, det som gjelder nå.

Moreno med et KJEMPELØP på overtid, blir dessverre «helt blind» å ser ikke Can som kommer på høyre og skulle hatt ballen, der kunne vi stjålet det hele……. FA**

Chamberlain med skudd i det klokka runder fire minutter, Mignolet slår til corner – det hele ender med at det blir kaos og det siste som skjer er at Mignolet bommer totalt på et innlegg, men det heades over og dommer blåser av kampen og det ender utrolig nok 0-0 på Emirates.

Spillerbørs:

Mignolet: 8
Bortsett fra siste utrusing sekundet før dommer blåste av så var Mignolet meget solid i kveld og hadde noen avgjørende redninger.

Gomez: 8
For en signering dette kan være dere. MEGET solid defensivt og kom også endel med offensivt etterhvert.

Skrtel: 9
Kongen i forsvaret og rydder opp det som er sammen med sin stopperpartner. Blir veldig lave i perioder når Arsenal spilte oss lavt, men Martin holdt stand.

Lovren: 8
Som Skrtel, meget solid og vi holder nullen for tredje kamp på rad. Rydder opp og har virkelig hevet sitt spill

Clyne: 8
For en høyreback vi har fått oss. Solid som Johnson aldri var, innlegg, Johnson sjeldent hadde. Jobber uttrettelig og er den beste bak der i dag sammen med Skrtel.

Lucas: 7
Er akkurat der han skal være, hele tiden, helt til han ikke orket mer. Solid defensivt og så ut som om han hadde spilt de to første kampene denne sesongen også.

Milner: 8
Gikk foran med jobbingen i dag, virkelig. Ledertype som holdt stand bak der.

Can: 7
Er midtbanespiller Can er for å si det sånn, selv om han kanskje har spilt bedre kamper, men solid sammen med Milner og Lucas.

Firmino: 7
Viste at han har kvaliteter og var centimeter fra og få målgivende til Benteke. Ble sliten og byttet ut etter timen.

Coutinho: 9 BB
Hva skal man si? Han her får vi bare nyte så lenge vi klarer og ha han i klubben før gribbene fra Spania kommer. Magiske Coutinho!!
Blir BB i dag, men MEGET hard konkurranse fra Skrtel om den prisen i dag.

Benteke: 8
For en tankmann. Er helt magisk til tider og det er bare scoringen som manglet i dag. Kandidat til BB han også faktisk. Blir kanskje snytt for straffe på slutten der.

Ibe: 1
Må bare ha med denne. Maken til hjernedødt innhopp da Ibe? Hva skjer?? Jobbet jo ikke i det hele tatt hjemover og det var jo en grunn til at Arsenal nesten BARE angrep på vår høyrekant den siste halve timen. SKJERPINGS!!!

Rossiter: 6
Solid innhopp i debuten i PL faktisk. Jeg er en av de som anser Rossiter som en som aldri vil slå igjennom, kanskje jeg får feil…

Moreno
Spiller for kort til og få karakter, men utrolig synd han ikke ser opp tre min på overtid der og finner Emre Can som kunne avgjort det hele

2 Responses to Arsenal 0-0 Liverpool – den sykeste 0-0-kampen på mange år!!!

 • Leiv sier:

  Utrolig at det bare ble 0-0! Benteke viste virkelig idag at han ikke er bare et tanksenter. Gomez var utrolig, Milner er Milner. En maskin!

  Banens beste for meg er uten tvil Skrtel!
  Men Ibe, bør ikke starte neste kamp. Han kunne forandret kampbildet til vårs fordel da vi trengte fart men ødela mye.

  Mignolet 8

  Clyne 8
  Skrtel 9 BB
  Lovren 8
  Gomez 8

  Lucas 6
  Milner 8
  Can Svak 7

  Firmino svak 7
  Coutinho 8

  Benteke 8

  Ibe 0

 • Stein Tangen sier:

  Takk for att me fikk poeng ,har hatt noen avgjørelser som har gått vår vei så langt.Gutta var goe -Ibe da stakkars såg skrekkslagen ut.Håpe på att Forsvaret gir Skertel bedre hjelp hjenom hele kampene i fortsettelsen forstår godt att han tente på slutten.YNWA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...