Hold deg oppdatert
Arkiv
Stoke 0-1 Liverpool

11802742_10153139908652865_7674078407847819174_oDa er endelig LFC sin første kamp i Premier League denne sesongen underveis! Liverpool har mye å bevise for Rodgers, laget og oss supportere etter fiaskoen i vårt siste møte mot Stoke. 6-1 tapet er det største tapet til Liverpool noensinne. Det er en kamp ingen av oss vil glemme på en stund, der Gerrard scoret LFC sitt eneste mål. Blir spennende å se hvordan laget klarer press uten Gerrard. Britannia Stadium er stedet dagens kamp finner plass.

Dagens lagoppstilling: Mignolet – Clyne – Skrtel – Lovren – Gomez – Henderson – Milner – Ibe – Lallana – Benteke.

Benk: Bogdan – Moreno – Touré – Firmino – Can – Ings – Origi.

Første omgang:

Liverpool starter med avspark og triller ballen med stor hastighet. Stoke er i angrep etter 7 minutter, men Lovren redder laget med en knallhard heading ut fra egen 16 meter. Stoke fansen reagerer over duellen, der det ser ut som Lovren klatrer litt på motspiller.

Etter 10 minutter blir det satt inn noen knallharde dueller fra begge lag. Dommeren virker til å la lagene spille hard og fysisk fotball denne kampen.

18 min: Diouf med et skuddforsøk, forøvrig Stoke sitt første skuddforsøk etter det jeg har fått med meg. Liverpool rett i angrep etter skuddforsøket, går fort fremover med et skudd fra Lallana som blir blokkert til innkast.

Etter 22 minutter ut i kampen ser man tydelig at laget ikke er helt sammensatt ennå. Det er ekstremt tydelig mellom Coutinho og Benteke.

Gult kort: Skrtel – 27 minutter.

32 min: Skrtel med en veldig svak tilbakepasning til Mignolet setter Diouf på løp, men Mignolet er med på notene og tupper ballen vekk og blir felt av Diouf i samme situasjon.

35 min: Glen Johnson står med ballen 6 meter utenfor mål uten noen av Liverpool sine midtstoppere foran seg, sliter med å få kontroll på ball og skyter ballen 1 meter over mål. For et scenario det ville vært om han hadde scoret…

Gult kort: Milner – 37 minutter.

47 min: Dommer blåser av kampen.
Oppsummering 1. omgang:

Kampen har vippet frem og tilbake hele veien. Begge lag har hatt sin del av ballposisjon og tid i angrep. Godt å se Premier League med harde taklinger og fancy pasninger igjen. Coutinho virker ikke til å være helt i kampform, der han mister mange baller og ikke er villig til å vinne tilbake ballen når han først mister den, men han viser glimt av magikeren i han. Henderson, Milner og Lallana jobber hardt gjennom hele omgangen, uten at det er noe endprodukt av det. Forsvaret må skjerpe kommunikasjonen mellom hverandre, for det virker til å være hint av kaos bak der når Stoke setter fart.

1. omgangs beste spiller: Milner.

 

Andre omgang:

Van Hinkel starter kampen med et svakt skudd mot Mignolet etter 45 minutter.

Gult kort: Lovren – 49 minutter.

57 min: Stoke har etablert pasningspillet sitt mer og mer de siste 5 minuttene etter en del feilpasninger av Liverpool.

Bytte – 62 min: Can inn, Lallana ut.

Gult kort: Gomez – 63 minutter.

70 min: Henderson med et godt innlegg rett foran mål som Butland ikke angriper, men Benteke er for treg foran mål.

Gult kort: Charlie Adam – 72 minutter.

76 min: Coutinho trøkker til med et skudd som flyr utenfor stadion.

Bytte – 77 min: Firmino inn, Ibe ut.

80 min: Skrtel har vist glimt de siste 10 minuttene av det vi så av han i hele fjor. Han er fryktløs i dueller og rydder opp alle ballene som kan lede opp til et Stoke angrep.

83 min: Diouf er i duell med Clyne etter et flott innlegg av Stoke, men Clyne er rolig og header ballen ut til corner.

MÅL!!! Coutinho med et praktmål fra 20 meter!! Etter en meget rolig og svak kamp av Coutinho, så har han glimt av magikeren i seg! Det er en stor sjanse for at akkurat DET målet redder 3 poeng for Liverpool. 85 minutter spilt.

89 min: Stoke med frispark fra rundt 20 meter, men det blir skutt til side for mål uten at noen er nær ballen.

Det er lagt til 3 minutter ekstra.

Dommer blåser av kampen.


Oppsummering 2. omgang:

Kampen har igjen tippet begge veier. Stoke startet best, så tok Liverpool over, så hadde Stoke noen angrep, osv. Coutinho sikret Liverpool 3 poeng i dag, uten at han hadde noen spektakulær kamp. Milner og Henderson kjempet hardt for laget og skapte noen sjanser for laget. Firmino kom inn og skapte trøbbel med en gang han fikk ballen. Synd han ikke fikk spille lengre. Målet til Coutinho var dagens høydare.

Omgangens beste spiller: Skrtel.

 

Spillerkåring:

Mignolet – 7: Mignolet gjorde ingen feil i dag. Han var aktiv i feltet på innlegg og cornere. Fikk noen håpløse pasninger mot seg i dag, som han ryddet opp i.

Clyne – 6: Det skjedde veldig lite rundt han i dag, og han gjorde jobbet sin godt. Reddet laget fra en situasjon med Diouf som kunne resultert i scoring for Stoke.

Skrtel – 7: Var veldig urolig i første omgang. Var mange svake tilbakepasninger til keeper som kunne vært skjebnesvangre, men tok seg sammen i andre. Ikke noe tullball etter pausen.

Lovren – 6: Var litt usynlig i første og delvis i andre. Hadde noen fine langpasninger opp til Ibe og Lallana, samt noen sterke taklinger innenfor egen 16-meter.

Gomez – 5: Var veldig aktiv i første omgang, var nesten ikke synlig i andre. Slet litt med duellene med Whelan, der kroppsstyrke var en faktor. Hadde noen gode ballbrytninger.

Henderson – 8 (BB): Kapteinen jobbet ekstremt hardt i andre omgang for å sette i gang laget, og var delaktig i målet til Coutinho. Er verbal med både lag og dommer. Gir 110% i alle dueller og løper igjen alle tapte baller. Var nære på å få en assist til Benteke i dag.

Milner – 8: Briten viser hvorfor han fikk draktnr. 7. Han kjemper alt han kan både i forsvar og i angrep i dag. Viser seg å være et veldig bra tilskudd til laget, og kjemper for drakten. Løper utrettelig i dag.

Ibe – 6: Kom aldri helt inn i kampen, selv om han strålte med direkte løp og finter spillere overalt på banen. Slet litt med innlegg og hardt taklende motspillere i dag.

Coutinho – 7: Slet en del med pasninger til medspillere, men skinner når han gjør ting på egenhånd. Målet alene gir en karakter opp, men ingen sterk kamp sammenlagt i dag. Må jobbe med kommunikasjonen mellom han og Benteke. Men, Gud for et mål!

Lallana – 6: Gjorde en helt grei kamp uten å bemerke seg noe særlig. Alltid løpsvillig, men slet med å sette et preg på kampen.

Benteke – 5: Hadde vel kun et skudd på mål i dag. Slet med mottak av pasninger og ballkontroll i dag.

Bytter:

Can – 6: Laget ble skjerpet etter Can kom inn. Gjorde en god jobb og var ikke lenge nok innpå til å kunne kunne sette seg noen spor. En godkjent kamp for tyskeren i dag.

Firmino – 6: Starter kampen med å få ballen, løpe opp i angrep og finte av seg 3 spillere. Etter det merket man ikke stort mer av han, men vi har mye å glede oss til når han etablerer seg mer inn i laget.

Hvem er din MoM (Man of The Match)?

5 Responses to Stoke 0-1 Liverpool

 • Tony sier:

  Enig med din bestemann i dag, var helt sjef som ballvinner, spesielt i første, og bidro mer offensivt i andre. Stod frem som en god kaptein fra start til slutt, godt å se.

  Ellers kunne Lovren fått litt ekstra av deg, syntes han var en av de beste utpå der. Også godt å se at han klarte seg bra. Skrtel var rå i andre.

  Deilig med tre poeng, vanskelig bortekamp, seriestart og ikke enkelt å komme herfra med tre poeng, da smaker det ekstra godt.

 • Leiv sier:

  Vanskelig kamp å starte sesongen med, og som Hangeland sa første kamp handler om 3 poeng og det var herlig at LFC klarte det! Så mørkt ut, spesielt den første timen. Synes Gomez slet fælt, men Walters er nok en av de tøffeste å spille mot når du er en 18 årig debutant. Ellers synes jeg Lovren klarte seg bra, håper han forsetter med det.

  Så får vi alle håpe at Benteke vil fungere i dette laget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...