Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 3-2 Aston Villa – kvantesteg i riktig retning!

lfc_avfcLiverpool vant i ettermiddag 3-2 over Aston Villa og tok samtidig kvantesteg i riktig retning spillemessig.

Liverpool stilte med følgende lag i dag:

Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Clyne, Moreno, Lucas, Milner, Coutinho, Ings og Sturridge
På benken satt: Bogdan, Toure, Gomez, Lallana, Allen, Origi, Ibe.

Kampen ble i dag ikke sendt på TV så en halvgod stream ble fasiten for undertegnede…

Etter en førsteomgang hvor Liverpool fikk en drømmestart med scoring av James Milner som hovedbeholdningen så gikk lagene til pause hvor man satt med en følelse av at Liverpool hadde stålkontroll på kampen, men med kun ettmålsledelse så er man alltid litt usikker.

Andreomgang var cirka et kvarter gammel da Daniel Sturridge økte Liverpools ledelse etter vakkert spill mellom Studge og Milner. Sturridge legger til Milner som venter før han spiller ballen igjennom til Sturridge, fre litt skrått hold hamrer han ballen på volley utagbart i mål og Liverpool økte til 2-0.

Liverpool med god kontroll men Aston Villa har Gestede og han fornektet seg ikke og på Vilas føraste store sjanse så dukker han opp på bakre stolpe og reduserer, dårlig kommunikasjon bak hos Liverpool i den situasjonen og Can slipper Gestede enkelt igjennom.

Under minuttet senere så spiller Coutinho og Sturridge sammen og et fantastisk helspark spiller Sturridge igjennom alene med keeper og sturridge gjør ingen feil og Liverpool øker igjen til tomålsledelse.

Med 20 min igjen så kommer Villas andre reelle målsjanse og Gestede er igjen på pletten da han hamrer Sakho ned i en duell og header inn reduseringen.
I de siste minuttene får Liverpool mange sjanser på kontringer men man Sturridge og co klarer aldri punktere kampen med 4-2 scoringen.

Det hele ender med en fantastisk deilig 3-2 seier. Hadde Aston Villa fått med seg noe i fra denne kampen så hadde jeg virkelig følt med gutta, som skrevet, kvantesteg i riktig retning i ettermiddag og gutta fortjente virkelig dette og jeg tipper det er meget god stemning i garderoben akkurat nå!

Spillerbørs:

Mignolet: 6
Blir ikke satt på de store prøvene i dag, men slipper allikevel inn to mål, men kan ikke lastes for noen av de.

Can: 7
En forferdelig klarering rett til Gestede der han nesten sender Villa i føringen. Ellers så har han god kontroll, sikker med ball og god i press.

Skrtel: 6
Ikke hans beste kamp, Gestede er en håndfull gjennom hele kampen. En kamp på det jevne for Skrtel.

Sakho: 7
Er som han sier, en soldat for Liverpool og går foran med knallharde tacklinger og sikkert spill, en mann gutta ser til, ledertype. Ble dog greit voldtatt av Gestede på reduseringen.

Clyne: 7
For en mann vi har fått på høyreback/vingback folkens. Løper utrettelig opp og ned på sin kant, sikker defensivt og skaper uro offensivt med sine løp. God match!

Moreno: 7
Har virkelig hevet seg denne sesongen og har tatt tilbake plassen sin. Må trene litt mer på innlegg synes jeg, men er i likhet med Clyne et uromoment offensivt og samtidig stabilt god defensivt, i forhold til forrige sesong.

Milner: 8
Kapteinen går foran i dag, scorer mål og har målgivende i tillegg. Jobber som en helt og er KAPTEIN i dag! God match, kanskje hans beste i Liverpooltrøya.

Lucas: 9 BB
Med fare for å bli historieløs, men dette må ha vært hans topp3 kamp i Liverpooltrøya. Bryter opp og er MEGET stabil og god defensivt. Én feilpasning tidlig i kampen, men ellers var han uten feil i dag. Fantastisk kamp!

Coutinho: 6
Ikke hans beste kamp i dag, men magisk målgivende til Sturridge på 3-2 scoringen. Hadde også målgivende på Milners ledelsesmål.

Ings: 7
Er nok allerede en helt på The Kop. Jobber og sliter som en spiss skal og jobbmessig så har vi en ny Suarez der. Noen av hans defensive løp i dag der han vinner ballen tilbake ga de fleste røde supportere tårebelegg.

Sturridge: 8
Ohh yes!!! Sturridge er tilbake. Man ser at han er litt rusten enda og trenger mer kamptrening, men med to mål og nesten hattrick så er det så ufattelig deilig og ha han tilbake. Målfarlig, skaper rom, skaper målsjanser og viste i dag hva vi har manglet siden han ble skadet.

One Response to Liverpool 3-2 Aston Villa – kvantesteg i riktig retning!

 • Leiv sier:

  Godt med en seier igjen, skulle bare ønske ikke LFC slapp inn to mål- Gestede herjer med forsvaret nok engang. Førstegang Can som gir opp og andre gang Sakho blir knust som han ble hele kampen mot Gestede som han ble hele kampen.
  Er fremdeles ikke optimistisk før vi får en god rekke med seiere igjen noe som kan skje jo mer Sturridge får mer form, og vi kan alle se han kan putte mål selv om formen er et stykke unna.
  Ings og Milner også imponerer meg med dere knallharde innsats.Er kun prisen til Benteke som vil holde Ings unna laget mener jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...