Hold deg oppdatert
Arkiv
ManU ydmyker et tafatt Liverpool-mannskap
Benteke sørget for det eneste lyspunktet i kveld

Benteke sørget for det eneste lyspunktet i kveld

Det er ikke mye som slår følelsen for oss Liverpool-supportere når ManU står på motsatt banehalvdel, og med de like prestasjonene lagene mellom hittil i sesongen var det knyttet stor spenning til hvordan Liverpool skulle opptre i kveld. Dessverre endte prestasjonen i en av de svakeste opptredende vi har sett på lang tid, tilogmed siste kamp mot Stoke i fjor føles som en festaften i forhold.

Laget som startet kampen var; Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Lucas, Can, Milner, Firmino, Ings, Benteke

Det tok ikke mange minuttene før vi forstod hvordan denne kampen skulle utvikle seg, Liverpool la seg lavt i vant formasjon, ManU tok umiddelbart tak i kampen og presset Liverpool bakover, som hadde nok med å forsvare seg og jage ball.

Før ti minutter var spilt forsøkte både Mignolet og Skrtel å forære ManU en scoring med heseblesende oppspill som ble snappet uten at det ble scoring i mot.

Førsteomgangen var for begge lag ganske trist offensivt, ingen skudd på mål og spesielt Liverpool var tamme offensivt, med en Benteke som var latterlig alene på topp og en midtbane totalt blottet for offensiv kreativitet. Forsvaret holdt stand, selv om det var mye ujevne prestasjoner blant de fire.

Andreomgangen skulle bli en helt annen opplevelse underholdningsmessig, og spesielt moro ble det for Manu-fansen. Etter fire minutter får innbytter Young et noe billig frispark laget av Clyne, Mata slo en klart innøvd variant til en helt fri Blind på 14 meter som bredsiden ballen i mål til ledelse for Manchester-laget.

ManU får en stor sjanse noen minutter etter scoringen, før Liverpool skulle få sin første store mulighet i kampen. De Gea slår svakt ut, men Smalling reddet Manu og det ble corner. Corneren ble også farlig og endte opp hos Ings som tok ballen flott med seg, og avsluttet i bakken og kun en god redning fra De Gea sørget for at det ikke ble utligning.

I underkant av ti minutter senere skulle Liverpool få tidenes mulighet til å utligne, først hadde Benteke nesten blitt spilt alene gjennom og kun en god involvering fra Darmian sørget for at det ble corner. På den påfølgende corneren traff Milner Skrtel på hodet og Blind reddet på streken, returen endte til slutt opp hos Firmino som har åpen kasse, men klarer på en mystisk måte å bomme på avslutningen og alt rant ut til utspill fra De Gea. Firmino ble byttet ut minuttet senere til fordel for Jordon Ibe.

Fem minutter etter viste Gomez at han er 18 år, Herrera jager ball som nærmer seg dødlinja og Gomez velger å gå inn i en takling, bommer på ball, treffer mann og lager et straffespark som Herrera selv avslutter vakkert i nettaket.

ManU har full kontroll på kampen frem til det er spilt ca. 85 minutter, Liverpool har et lite press, ballen ender opp hos Ibe som la inn og Benteke avslutter himmelsk med et brassespark av vakre dimensjoner nesten helt oppe i høyre kryss og ut av det blå ble det spenning i kampen igjen.

Den spenningen skulle innbytter Anthony Martial drepe i løpet av et par minutter. Gutten som var i søkelyset før og under kampen lekte med Skrtel og resten av Liverpool-forsvaret og avsluttet enkelt til 3-1 ledelse til Manu og kampen var avgjort.

Følelsen av å observere Liverpool i dag kan beskrives som trist sorti, det er sjeldent en har følt seg så negativ og hatt så lite positivt å si om et Liverpool-lag som så ut som å satse på 0-0 fra første sekund av kampen. Brendan bomma totalt på taktikken, og må gå inn i seg selv og spørre om formasjonsvalgene og strategiene for det offensive spillet er i takt med hva han ønsker. Han kan ikke snakke om at ting tar tid, for det er så tafatt å se på det offensive spillet til Liverpool, og savnet av Coutinho var mer synlig enn nordlyset på en vakker natt i nord. Brendan out misjonærene har fått mer bensin på bålet enn noen gang, og nå må han gjøre grep om han ønsker å beholde jobben. Jeg tror fortsatt på deg, men da må du vise at du kan utføre de endringene som skal til for å skape nytt liv i et ellers så trist Liverpool-mannskap. Nå er det to hjemmekamper hvor vi krever seks poeng, eller så kan det bli tungt med tanke på alle kampene som dukker opp med Europa League og ligacupen. Det er serien som gjelder, og jeg håper du underprioriterer cupene og lar mer sultne spillere få vise seg frem.

Spillerbørs blir det ei, ingen fortjener over fire, det eneste som fortjener skryt er den fantastiske scoringen til Benteke, som har så vanskelige spilleforhold at han tidvis ser ut som en dårlig fotballspiller. Det sier sitt om det offensive spillet til Liverpool om dagen. Måtte Hendo og Sturridge bli friske fort og Brendan forstå at endringer må skje. Denne kampen skal glemmes så fort som overhode mulig.

2 Responses to ManU ydmyker et tafatt Liverpool-mannskap

 • Stein Tangen sier:

  Pr dato er dette de guttene makter å gi oss,underholdning 0ingen.Inspirasjon 0.Så kor de trykker henne vet ikke eg men gørr kjedelig er de.Kan dele ut poeng til spillerne men kva er vitsen.Pr nå ligg me på 9plass,vil vi klare å klatre eller er dette over de topp?Einaste eg veit er YNWA.

 • Leiv sier:

  Virker som Rodgers ikke klarer å bygge opp et lag. Han makter ikke og sette dem inn i de posisjonene de er best i. Ings og Fimino på ving blir som ifjor med Sterling og Markovic på vingback.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...