Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool med en ny 1-1 kamp mot Southampton

Gira mann på scoringstoktDet var store forventninger til Klopps første Premier League kamp på Anfield, og med Southampton på motsatt side kunne hva som helst skje. Det så bra ut i noen minutter, men gleden ble fort stjelt av Southampton som må på mange måter fortjente et poeng i dag.

Laget som startet var: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Milner, Coutinho, Lallana, Origi.

Førsteomgangen var en trist affære, Liverpool trillet mye ball, uten at det ble skapt mange farligheter på siste tredjedelen. Det mangler noe kreativt på midten, Coutinho prøvde å involvere seg, men det mangler litt på den gamle formen vi har blitt vant til å se brassen

Den første halvtimen var ekstra svak, og laget tok seg litt opp i siste halvdelen av omgangen. Southampton var nærmest scoring på en dødball, men Mignolet var fint med og reddet til corner.

Benteke erstattet en svak Origi i pausen, og gjorde umiddelbart inntrykk på kampen, ved å involvere seg bra og gi en ny dimensjon på topp. Liverpool tok umiddelbart tak i kampen og vant en rekke hjørnespark og spilte seg til flere halvsjanser. Spesielt aktive var Benteke og Moreno, sistnevnte kunne med god treffsikkerhet fått et par scoringer i dag.

Liverpool viste seg flere ganger fra en god side i andre omgang, men når det skulle bli avslutning, så var det snau kvalitet, spesielt Coutinho ga negative flashbacks fra en svunnen tid vi håpte var over.

I midten av omgangen blir Firmino byttet inn for Lallana, igjen et bra bytte av Klopp. Lallana vil slite med å beholde plassen mot Chelsea.

Med litt under et kvarter igjen av kampen skulle den sitte for Liverpool, gode offensive bevegelser førte ikke til noen sjanse, men Milner fikk ballen litt skrått godt utenfor sektstenmeteren, han satset på innlegg og traff godt, i feltet var Benteke og skallet inn 1-0 og Anfield ble satt i fyr.

Jubelen skulle vare i ca. 10 minutter, igjen var det en dødball og Sadio Mane var sterkest i duellen og utligner for Southampton. Målscoreren ble forøvrig utvist på overtid etter å fått seg to kjappe gule kort.

Kampen endte i et nytt 1-1 resultat, ganske skuffende etter at Benteke sendte oss i føringen. Hvorvidt det var fortjent med Liverpool-seier trengs ikke å spekuleres i, for spesielt i første omgang virket Southampton best i siste tredjedel av banen, og Mignolet gjorde en god jobb i dag, og kan klandres lite for scoringen.

Plusser i boka i dag får Lucas, Moreno og Benteke, også Firmino hadde et positivt innhopp. Coutinho, Milner og Lallana ser ikke ut som seg selv om dagen, og det hadde vært mer enn positivt om Firmino skulle finne formen. Benteke hadde et veldig godt innhopp, og om beina tåler det skal det mye til for han ikke starter på brua om en ukes tid. Moreno som viste veldig gode takter defensivt i dag er en spiller vi kan se opp for, det ser ut som spanjolen har fått en ny vår under Klopp, selv om det er litt ujevnt til tider. Han gjør seg mye mer involvert enn hva vi har blitt vant til, og det bor mye i gutten, så det blir spennende om han klarer å heve nivået enda et hakk i kampene fremover.

Kamp mot Bournemouth på onsdag i Ligacupen, før det er Chelsea på brua på lørdagen. Det er mange spennende kamper på tapeten, så det blir spennende å se hva Klopp klarer å skape av fremgang.

6 Responses to Liverpool med en ny 1-1 kamp mot Southampton

 • Leiv sier:

  Klopp har og får det ikke lett med den merkelige stallen til Rodgers.
  Heldigvis er Benteke snart klar til å spille 90 minutter, det kan hjelpe. Spesielt hvis Sturridge klarer å holde seg skadefri. Ønsker meg faktisk en ny spiss eller vingspiss selv om LFC har endel, Sturridige er alt for mye skadet.

  Får håpe han henter inn noen fra Bundesligaen enten i januar eller til sommeren. Klopp er en kjempe signering men tror ikke de vil klaffe helt før neste sesong.

  • Leiv sier:

   Må også tilføye at jeg er svært skuffet over Origi, var alltid skeptisk til han med tanke på hvor lite mål han har scoret i den franske ligaen. Han er svært ung, men langt ifra god nok per dags dato.

    • Tony sier:

     Tror Origi trenger tid til å utvikle seg mer som fotballspiller, spesielt på spillerforståelse, han er her og der, og har lite plan i det han gjør, men selv er jeg ikke i tvil om at han har en stor fremtid foran seg, det så vi i VM. Men sånn som det er nå, er det ingen tvil om at han er sistevalg på topp, og får kun spille om skader er gjeldende for spisskonkurrentene. Å bruke han på ving har jeg lite trua på, og hadde stor innvirkning på den statistikken som fikk deg til å tvile på ham i utgangspunktet.

     • Leiv sier:

      Du har muligens rett, men kjøp av unge spillere som har gjort det bra i VM har LFC driti seg ut på før. «Stjernen» fra Senegal bla.

      Er så synd Ings ble skadet ut sesongen, men jeg tror Benteke vil bli bra under Klopp og håper å se han sammen med Sturridge på topp hvis kjeksen klarer å spille mer enn 10 kamper denne sesongen.

 • Leiv sier:

  For en uflaks Klopp har hatt til nå. Ings ute resten av sesongen, Sturridge skadet hele veien og nå er Benteke sannsynligvis ikke klar til Chelsea kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...