Hold deg oppdatert
Arkiv
Skadeoppdatering: Gomez og Ings langtidsskadet, Benteke og Firmino på vei

plasterLandslagspause og skader. Vi har hørt den før, så alt, alt for mange ganger. Og denne gangen traff det oss hardt, som også så ofte før.

Tirsdag måtte unggutten Joe Gomez ut når han spilte kvalikkamp for England U-21.

Onsdag gikk Danny Ings ned på trening.

Begge rapporteres å ha ødelagt korsbåndet i kneet, og begge skal være ute for resten av sesongen. Utrolig synd for nykommerne, som begge har hatt en positiv start synes jeg på sine Liverpoolkarrierer. Unggutten Gomez kom litt fra intet, gikk rett inn i laget og viste seg frem, mens Ings måtte vente litt på sjansen, men har levert både mål og knallhard jobbing når sjansen har bydd seg. Spesielt Ings tror jeg også hadde passet godt inn i spillestilen til nyansatte Klopp.

Klopp kunne fredag også komme med oppdateringer på Benteke og Firmino, som begge er tilbake i trening, men ikke fotballtrening enda. Manageren håper begge er tilbake i trening med laget til uka, og melder at morgendagens kamp mot Spurs er for tidlig, og at torsdag neste uke (Rubin Kazan i Europa League) høyst sannsynlig også er for tidlig, men at det er håp for kampen mot Southampton søndag i neste uke.

Lovren og Coutinho fikk skader mot henholdsvis Carlisle og Everton, men begge skal være tilbake i trening og kan være aktuelle mot Spurs i morgen.

Ellers er fortsatt Flanagan (tilbake nærmere jul) og kaptein Henderson (midten-slutten av november) fortsatt ute, men rahabiliteringen skal gå som planlagt for begge to.

One Response to Skadeoppdatering: Gomez og Ings langtidsskadet, Benteke og Firmino på vei

 • Leiv sier:

  Så synd med skadene til to unge lovende engelskmenn i Ings og Gomez.Begge har imponert meg så langt.
  Tøff start for Klopp med skade på sentrale spillere men godt at Benteke og Firmino forhåpentligvis er tilbake etter EL kampen, to spillere Klopp også ønsket til Dortmund. Kan bli en veldig bra match!

  Ellers så synes jeg skaden til Hendo var merkelig men glad for at han ihvertfall er klar til julekampene, tror han og Milner vil enormt bra i spillestilen til Tyskeren Klopp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...