Hold deg oppdatert
Arkiv
Klopp med sitt første tap mot Crystal Palace

Klopp tapte mot PardewEtter en stigende kurve for Liverpool under Jürgen Klopp, stod forventningene i taket da et av årets overraskelseslag stod på motsatt side av banen. Vi håpet på Klopps første Anfield-seier i Premier League, men endte i stedet opp med Klopps første tap.

Det var to lag som ønsket å angripe og kampen var ganske så underholdende trass null poeng og et skuffende sluttresultat.

Liverpool startet med følgende mannskap: Mignolet, Clyne, Sakho, Skrtel, Moreno, Lucas, Can, Lallana, Ibe, Coutinho, Benteke.

Det var Palace som tok tak i kampen fra start, og Liverpool på sin side slet med å komme seg til siste tredjedel av banen. Palace satset på et hardt press, noe som gjorde underverker på Liverpool som ofte endte ballbesittelsen i balltap.

Det var to lag som slet med å skape større sjanser da kampens første scoring skulle bli et faktum; Moreno slubler med ballen på egen banehalvdel, ballen plukkes opp av en frisk Zaha som slår inn, først på ballen var Can som sleivet ballen i beina på Bolasie, som på sin side avsluttet fint bak Mignolet og sendte Palace i ledelsen.

Liverpool skulle våkne mer til liv etter scoringen, og noen minutter før halvtimen var spilt kom det første skuddet på mål i regi av Benteke som hadde vært ytterst svak frem til da. Samme mann kom til to gode sjanser i minuttene etter og Liverpool fikk et lite overtak på Palace, men avslutningene var ikke gode nok til at det ble scoring.

Det skulle det bli noen minutter før pause, Lallana fant Ibe på en fin overgang, Ibe avventet noe og ventet på medspiller, det ble Lallana som la inn, ballen snek seg forbi Benteke og endte opp i beina til Coutinho som avsluttet et flott angrep til utligning for Liverpool. En viktig scoring før pause og det gode spillet det siste kvarteret fikk uttelling.

Liverpool hadde også noen sjanser før pause, men det stod 1-1 til pause. Liverpool var svake den første halvtimen, men tok seg kraftig opp det siste kvarteret. Palace hadde ett skudd på mål og ett mål, og var sånt sett veldig effektive når de først hadde sjansen. Skrtel, Clyne og Sakho var de beste for Liverpool i første omgang, sistnevnte måtte ut pga en kneskade og ble erstattet av Lovren.

Ingen av lagene får umiddelbar kontroll på andreomgangen, og kampen bølger noe frem og tilbake, med et greit overtak for Liverpool sin del. Dessverre skulle de store sjansene utebli, og Palace skapte den første store sjansen i andre omgang hvor Sako fikk en stor mulighet alene med Mignolet, men dog noe skrått for mål, ballen endte opp i nettveggen. Noen minutter senere fikk Benteke en enorm mulighet på hodet fra fem-seks meter, men ble stoppet av Hennessey i Palace-målet. Firmino kom inn for Can midt i omgangen.

Så skjedde det som ikke skulle skje; Palace fikk en dødball, ballen endte på hode til Dann som først ble stoppet av Mignolet, men returen fikk han selv og sendte Palace i føringen.

Resten av kampen var preget av et Liverpool som ønsket å utligne, men som ikke var i nærheten av å skape de sjansene som var nødvendige for å sette Hennessey på de største utfordringene. Kampen endte i 1-2 tap og det føltes ikke rettferdig der og da, men Palace var veldig gode i dag, selv om det føles som at Liverpool fint kunne avgjort dette med mer nøyaktighet. Palace så ut til å ha tre defensive midtbanespillere, noe som sørget for lite rom foran sekstenmeteren til Palace, og sørget for at det ble mye innlegg og lange pasninger, hvor Dann og Delaney var overlegne i luftrommet. En sterk taktisk seier for Pardew i dag og Palace fortsetter den gode seriestarten og ligger foran Liverpool på tabellen. Liverpool kunne med seier i dag være seks poeng bak Man City, og det føles ekstra tungt når det var flere av de store konkurrentene avga poeng denne runden.

Spillerbørs:

Mignolet: 5 – Klarer ikke å redde Palace sin eneste avslutning i første omgang og er tidvis noe usikker bakerst i dag, selv om han også gjorde noe bra. Vanskelig å klandre han for målene, men ikke hans beste kamp denne sesongen.

Clyne: 7 BB – Spilte på det sikre i starten av kampen, men tok seg kraftig opp underveis i første omgang og gjorde en solid figur, spesielt offensivt hvor han bidro mye i samråd med Ibe. De virker å ha god kjemi. God kamp og fortjener BB kampen sett under ett.

Skrtel: 7 – Veldig god i starten av kampen, ble litt anonym utover i førsteomgangen, men tok seg opp igjen og hadde mange gode taklinger i dag.

Sakho: 7 – Fikk ikke en hel omgang, men var Liverpools beste frem til han måtte ut. Vanskelig å finne riktig karakter, men er knallgod og det gjorde vondt å se han gå av banen. Får håpe han rister det av seg uten å spille for Frankrike i landslagspausen.

Moreno: 6 – Virket å være veldig pigg, men var varierende i prestasjonene. Er veldig flink til å involvere seg og gjør mye bra, både defensivt og offensivt. Må jobbe mer med innleggskvaliteten.

Lucas: 5 – Slet med å involvere seg, og skuffer litt etter å ha startet kampen bra. Har flere kruttpasninger som går fremover, men hadde ikke den defensive punsjen vi er vant til å se. Skuffende etter flere gode kamper.

Can: 4 – Selv om det merkes at han går av i negativ fortegn, gjør Can såpass mye rart i dag at karakteren blir svak, flere grove pasningsfeil og ga hjertet i halsen opplevelser på løpende bånd før han ble tatt av. Får pluss for god innsats, men var ikke helt venn med ballen i dag. Mangler en del på formen fra i fjor.

Ibe: 6 – Starter kampen rufsete og sliter med å involvere seg, men utvikler seg veldig i løpet av kampen og når han først involverte seg så det ut til å bli farlig. Har fortsatt litt å gå på for å bli farligere på siste delen av spillet, men veldig god til å føre ball. Formen har tatt seg opp igjen etter en svak start på sesongen.

Lallana: 6 – Også veldig rufsete i starten og lurte litt på hva han gjorde på banen foruten å løpe mye og være viktig som førsteforsvarer. Tar seg betraktelig opp og viser også klasse med ballen i beina, men det blir litt vel opp og ned gjennom kampen. Fortsatt en av hans bedre prestasjoner i år.

Coutinho: 7 – Som mange av de andre offensive var det ikke bra for Coutinho fra starten, men var særdeles aktiv i å snu kampen til Liverpools fordel i første omgang, kronet det gode spillet med en scoring. De siste kampene viser at Coutinho er på vei tilbake, så vi får håpe han fortsetter den gode formen.

Benteke: 5 – Skaper flere gode sjanser i dag, men er ganske svak kampen gjennom, virket å være tung i beina og uten den største gløden. Ødela en god overgangsmulighet med dårlig bevegelse og involvering og taper i tillegg mange hodedueller. Skulle hatt én eller flere scoringer i dag.

Hva hadde vært et fortjent resultat i dag? 

4 Responses to Klopp med sitt første tap mot Crystal Palace

 • Carl Christian sier:

  Simon Mignolet beviser i denne kampen at han er en særdeles begrenset keeper. Er ufattelig svak med ball i beina, og mål nummer to kommer fordi mannen ikke er i stand til å bruke underarmsgrepet på en enkel heading rett på seg. Han velger å bokse panisk ballen rett ut i farlig område. Han oser usikkerhet i veldig mange situasjoner. Nei, første prioritet må være å få ny førstekeeper. Eller la Bogdan prøve seg. Han har i det minste ost trygghet de kampene han har stått. Og for en keeper er nesten det det viktigste.

 • Totto Holm sier:

  Jeg er helt enig i spillerbørsen. Mener også at Clyne fortjener banens beste for Liverpool. Klarte å matche farten med Zaha og Bolasie, selv om Zaha fintet han ut ved flere anledninger. Vil ikke gi Mignolet for mye av skylden for målene i dag, selv om han burde holdt mål nr. 2. Men, nivået må opp betraktelig om vi skal satse på topp 5 denne sesongen.

  • Leiv sier:

   Enig. Clyne har vært helt enorm, klasse signering.

   Savner oppdateringen på denne siden, vi har vunnet 4 kamper på rad nå.
   Må si Can bare vokser og vokser, vil bli enorm under Klopp på midtbanen. Herlig innstilling, nesten som en innfødt.

 • Leiv sier:

  Nå skal ryktene ha det til at Mignolet skal signere ny kontrakt. Litt usikker på den. Han er fremdels ung som keeper, men han har endel mangler.Må si jeg savner Reina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...